O svemu > Ostali sportovi

Fustal + mali nogomet

(1/9) > >>

Ozz:
S obzirom da nema teme, ovim sportom se svi više manje bavimo..
naša repka je u zadnje vrijeme dosta dobra

a u glavnom gradu Hrvatske, Medveščak trenutno nije glavna priča,barem dok traje ovaj bunt navijača...fino  fino

znao sam otići na Alumnusove tekme,izgubili par igrača,ali svejedno, čestitke Dinamu i atmosferi

//www.youtube.com/watch?v=a7dXJdfS9ss

d18K:
bio jucer, odlicna i napeta tekma do samog kraja. atmosfera vrhunska, na tribinama obitelji s djecom, igraci slave pobjedu s navijacima na tribini

uglavnim nakon ovog mi se jos vise gadi onaj drugi kraj grada, a nisam mislio da je to moguce

djapojunior:
Ovo je lijepo, i atmosfera i sve. Ali koliko god ono na maksimiru više nije dinamo, nije ni ovo. Samo kao hobi, popunjavanje vremena dok se situacija na maksimiru ne popravi. Da se razumijemo, podupirem ovo radi grupe ljudi kojima to nešto znači, ali meni koji navijam za dinamo od malih nogu to i ne znači baš puno.

devil2:

--- Citat: djapojunior - Prosinac 09, 2014, 14:49 ---Ovo je lijepo, i atmosfera i sve. Ali koliko god ono na maksimiru više nije dinamo, nije ni ovo. Samo kao hobi, popunjavanje vremena dok se situacija na maksimiru ne popravi. Da se razumijemo, podupirem ovo radi grupe ljudi kojima to nešto znači, ali meni koji navijam za dinamo od malih nogu to i ne znači baš puno.

--- Kraj citata ---

Ovo je samo pokazatelj kako bi Dinamo mogao i trebao izgledati.
Da se ne lazemo, i kada bi otisao Mamic ne bi Maksimir bio pun protiv Osijeka oli Istre, ali sam siguran da bi bilo 20k + u svakoj ozbiljnijoj utakmici, a na takvima kada su gosti neke neatraktivne ekipe barem 7-8k.
Nije stvar samo u Mamicu kao osobi, s njegovim odlaskom otislo bi jos milijun negativnosti koje su sada prisutne a na koje je on samo mozda indirektno odgovoran. Takodjer mislim da je sramota da je u Dinamu od 25 igraca vise od 15 stranci i to mahom 16. liga igraca. Sramotno je da su jedan Tomecak i Kramaric protjerani zbog Pinta, Beqiraja i slicnih. Normalno da treba pokoji stranac, recimo neka to budu Eduardo (kakav god da je bolji je od Zelenike i Kelave), Fernandes i Henriquez. Kada budu igrali igraci kojima Dinamo nesto znaci (a koji nisu balvani nego mahom bolji od preplacenih stranih pizda) onda ce i Dinamo u Europi igrati s mudima i nece izgledati kao hrpa invalida.

Laslo:
@ devil2

Kakvo je tvoje mišljenje o Canjugi i tom periodu Dinamove prošlosti?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju