Arhiva > Arhiva

Lazar Marković #50

(1/113) > >>

Ozz:

Name in home country: Лазар Марковић
Date of birth: Mar 2, 1994
Place of birth: Čačak Serbia
Height: 1,75 m
Nationality: Serbia
Position: Midfield - Right Wing
Foot: right
In the team since:   Aug 31, 2016
Contract until:   30.06.2019

Na službenom facebook profilu je objavio: Hvala i doviđenja...
https://www.facebook.com/LazarMarkovicMarkec/photos/a.245285495521900.82490.204957482888035/781767691873675/?type=1&theater

U seniorskim vodama je debitirao u dresu Partizana protiv Slobode, 29.05.2011.
Prvi seniorski gol zabio je protiv Novog Pazara, 11.08.2011.

10.06.2014. je praktički bila dogovorena posudba u Chelski,ali nekoliko sati kasnije Benfica se javlja da je potpisala Markovića , debi u dresu Benfice ima protiv Gil Vicente-a kada u 92' zabija gol za pobjedu (2-1). U 26 utakmica, postiže 5 golova.

Osobno sam ljubitelj mladih,talentiranih i zadovoljan sam transferom,ali..........trenutno nam treba potvrđeni igrač, sa renomeom i iskustvom, no možda me Marković odmah razuvjeri, živi bili pa vidjeli.

Twitter: https://twitter.com/LMarkec50

i mogli bi reći: DOBRODOŠAO!

gento:
M

silvan:
Frend mi kaze da je heben igrac i da smo doveli odlicnog veznjaka.

wewonit5times:
jos jedan igrac s potencijalom..

premiership nije portugalska liga, u prvoj sezoni ne ocekujem previse. s obzirom na stil igre, ocekujem puno vise cupanja zivaca nego dobrih poteza
dugorocno gledano, puno vjerojatnije je da ce bit odlican igrac nego da nece

LegoCreator:
Ako dodje dobro dosao
a onako pitam se zasto ga Benfica nakon samo godine prodaje???

Mozda  se ovaj transfer mogao izbjeci jer valjda u akademiji imamo neki potencijal,sta sa susom teixeirom ibeom sinclerom i da ne nabrajam sad.
Veliki novci su placeni da bi se opet nesto nekad ocekivalo i cekalo i ko zna kako ispalo.Moglo se na njegovu cifru dodati jos malo pa kupiti zrelog formiranog igraca koji ce odmah pojacati Liverpool.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju