Arhiva > Arhiva
Adam Lallana #20
Kop Ruler:
Gerrard ima 8 golova lijevom nogom, 134 desnom
gogec:
--- Citat: gento - Srpanj 25, 2020, 23:41 ---Računa se ako su jednako dobri s obje noge.
--- Kraj citata ---
Znači prijatelju ova dvojica du zabijala sa lijevom izvan 16m, jbt blasfemija ih je uspoređivati s Lallanom. Šta znači jednako dobar, svi imaju dominantniju nogu. Ono nezz jel me trolaš..
Pogledaj ova dva videa, nezz ih stavit adekvatno bez youtube opcije..
//www.youtube.com/watch?v=cwYTuvEpj7g 1:14 prevrti
//www.youtube.com/watch?v=h7W_Uf3Wn4M 0:32 prevrti
Mislim to su samo dvojica od možda najkompletnijih veznjaka svog desetljeća, di bi bili da kopamo dublje.. stvarno ne kužim o čemu ptičamo?!
mihovil:
Gogec, mislim da jednostavno ti ne kuzis o cemu ovdje pricamo. Ja se isto mogu slozit s gentom oko ovoga. Nitko uopce ne usporeduje Gerrarda i Lallanu, jednostavno Lallana je jedan od rijetkih igraca koji u igri podjednako aktivno koristi obje noge. Cak ni na jebenom transfermarktu nema postavljenu dominantnu nogu, ako cemo ic do takvih banalnosti.
gento:
--- Citat: mihovil - Srpanj 25, 2020, 23:59 ---Gogec, mislim da jednostavno ti ne kuzis o cemu ovdje pricamo. Ja se isto mogu slozit s gentom oko ovoga. Nitko uopce ne usporeduje Gerrarda i Lallanu, jednostavno Lallana je jedan od rijetkih igraca koji u igri podjednako aktivno koristi obje noge. Cak ni na jebenom transfermarktu nema postavljenu dominantnu nogu, ako cemo ic do takvih banalnosti.
--- Kraj citata ---
:amen
gogec:
--- Citat: mihovil - Srpanj 25, 2020, 23:59 ---Gogec, mislim da jednostavno ti ne kuzis o cemu ovdje pricamo. Ja se isto mogu slozit s gentom oko ovoga. Nitko uopce ne usporeduje Gerrarda i Lallanu, jednostavno Lallana je jedan od rijetkih igraca koji u igri podjednako aktivno koristi obje noge. Cak ni na jebenom transfermarktu nema postavljenu dominantnu nogu, ako cemo ic do takvih banalnosti.
--- Kraj citata ---
Razumijem. Jel se slažeš da je potrebna jebena vještina da bi mogo zabiti s obje noge izvan 16m? Jel lallana tu bolji. Lallana mođe biti eventualno jednako loš s obje noge..
Tehnički solidan, s glavom koja gleda u pod dok vodi loptu.. dugi pas slabašan.. koji k jbt.. odjava programa..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju