Anketa

Kada bi birao sljedeće pojačanje bi bilo

rezervni golman
0 (0%)
stoper za prvu ekipu
9 (33.3%)
stoper za rotaciju
2 (7.4%)
vezni kreativac
7 (25.9%)
vezni za rotaciju
0 (0%)
krilo za prvu ekipu
1 (3.7%)
krilo za rotaciju
8 (29.6%)

Ukupno Glasova: 27

Glasanje završeno: Kolovoz 24, 2020, 12:11

Autor Tema: Rasprava o momčadi i ocjena transfer perioda  (Posjeta: 104924 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Bischa

• Hero Member
  • You don't need to love it, you have to RESPECT it!
Odg: Rasprava o momčadi i ocjena transfer perioda
« Odgovori #30 : Rujan 04, 2013, 09:52 »
Četvorka.

Krenuli smo u renoviranje ekipe i počeli od temelja (obrane) i tu se pojačali po meni veoma dobro. Riješili se tulavaca poput Assaidia i Downinga u napadu i zamjenili ih i više nego dostojno. Ne sumjnam da će Moses biti osvježenje za oči nakon Downinga, a u Aspasu smo dobili polivalentnog igrača ogromnih pluća, koliko je samo trčao bez lopte protiv Uniteda i zatvarao Carricka.

Iako se navodi da je Sakho taj marquee signing, meni je ipak žao što nismo uspjeli Mikija ili Williana ubosti, dok mi je za Eriksena bilo manje-više svejedno hoće li ili neće doći.

Odlasci također dobro odrađeni, neka Pepe dobro brani u Napoliu, digne cijenu, pa da ga prodamo za višu cijenu od one koju bi dobili da smo ga sada išli prodavati. Juniori (Suso, Adorjan, Borini) poslani na kaljenje u slabije klubove, ali prvoligaše svojih zemalja gdje će pretpostavljam biti u udarnih 11, što je po meni isto kvalitetan potez.

Nakon dugo vremena imamo popunjene sve pozicije i nešto širi izbor kvalitetnih pojedinaca. Nadam se nekom kvalitetnom AML/AMRu na zimu.

Kombinirano prošli zimski i minuli ljetni prijelazni rok su bez dvojbe jedni od najbolje odrađenih, stoga vjerujem da će i nadolazeći zimski biti takav, pa makar doveli tek zamjenu za Lucasa.

Brine me jedino to što sada imamo 5 veoma dobrih stopera, nekako se nadam da će Rodgers u određenim utakmicama igrati 5-3-2 ili 3-5-2, kako se kome više sviđa, kako bi iskoristili taj obrambeni potencijal koji sada imamo. Johnson i Enrique jesu tehnički hendikepirani, no moć ponavljanja i obrambena disciplina (izraženija kod Enriquea) su im na zavidnoj razini, ko stvorenoj za prije navedenu formaciju/e.

Moja idealna ekipa bi bila sljedeća...

------------------Mignolet------------------

-----------Sakho--Toure--Agger----------

Johnson---------------------------Enrique

-----------Gerrard-------Lucas-------------

-----------------Coutinho--------------------

--------Sturridge------Suarez--------------
Ma Lucho je uvijek na drugoj strani!

Offline markoj

• Hero Member
« Odgovori #31 : Rujan 04, 2013, 09:55 »
-----------Simon
--Glen--Toure--Sakho--Agger
---------Lucas
---------------Gerra
Moses-----------------Coutinho
---------------Suarez
----------Stu

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #34 : Rujan 04, 2013, 13:38 »
Naš transfer rok je loš?

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/west-ham-transfer-window-report-2250177

:lol :lol

Rekoh neki dan u jednoj temi.
Stoke= Liverpool 2, West Ham= Liverpool 3.
Sve što nama ne valja njima je pojačanje.  :D
Da smo u Hrvatskoj već bi bilo frke i priča kako sad oni nama morjau pustiti utakmice.

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #35 : Rujan 04, 2013, 14:06 »
pa ostavljam nadu da ova grupa igraca mozda iznenadi i odradi sezonu iznad mogucnosti

A kakva bi to sezona bila, unutar mogućnosti?

Offline FilipLFCzg

• Newbie
« Odgovori #36 : Rujan 04, 2013, 14:11 »
Po mom mišljenju transfer rok je bio vrlo dobar. Obrana pojačana Toureom djeluju sigurno,još treba vidjet kakav će bit Sakho ali po meni može biti samo bolji od Tourea. Mignolet je već sada opravdao dovođenje,dobar i pouzdan golman.

Vezni red je definitivno trebalo pojačat, dovest nekog kvalitetnog DM jer smo tu jako tanki. Sviđa mi se što su poslali dosta igrača na posudbu pa možda tamo proigraju i budu korisni u budućnosti. Nevezano uz transfere, Henderson mi se čini bolji nego prošle sezone i to je jedan veliki +. :super 

Napadački je najveći dobitak ostanak Suareza,naravno ako je čist u glavi i neće glumit neko nezadovoljstvo. Očekujem plasman u LP jer me konkurencija baš i nije impresionirala.

Offline mrdokic911

• Hero Member
« Odgovori #37 : Rujan 04, 2013, 14:15 »
Molim vas nemojte planirati bodove. Svaki put kad se poveselimo "lakšem" rasporedu zijanimo tamo gdje najmanje očekujemo. Utakmicu po utakmicu, pa dokle stignemo.
E točno to sam i ja htio napisati - npr. lani smo svi potpisali bodove protiv So'tona pa smo popušili.
"Never interrupt your enemy when he is making a mistake." - Napoleon

"One has a moral responsibility to disobey unjust laws." - Rev. Dr. Martin Luther King, Jr.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #38 : Rujan 04, 2013, 14:32 »
3/4 po mom sudu.

Izgleda mi da malim, ali sigurnim koracima koracamo ka konačnom uspjehu.

Ciljano smo očigledno na kraju kupovali oodnosno prodavali igrače.
U nekom globalu kad bi sve skupa oduzeo odnosno zbrojio, rekao bih da smo po svakoj poziciji ukupno gledajući jači za nekih 10 do 15%.
Nije bilo nekih suludih nasumce odradjenih transfera, jedino možda Sakho može u tu domenu, ali sve u svemu dobro.

Da bi bilo odlično trebao je sjesti i jedan marqee signing, gdje sam priželjkivali armenca, ali velik je dobitak i ostanak Luisa. Klub se napokon, nakon dugo vremena nije naguzio ni pred kim, mada je možda se i moglo u odredjenim situacijama, ali sve ok, kažem, tj mislim da smo nekih 10-15% jači nego lani.

Sve u svemu, vidio sam bogami i lošijih transfer rokova po nas.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #39 : Rujan 07, 2013, 18:17 »

Volio bih vidjeti kako izgledamo u ovoj formaciji. Rodgers je već pokušavao s trojicom u zadnjoj liniji, a odgovara i prema igračima koje imamo. Desno bi mogao i Henderson umjesto Johnsona.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Doc

• Full Member
« Odgovori #40 : Rujan 07, 2013, 19:56 »

Ja se samo nadam da ce na terenu to sa Mamadouom zaista izgledati kao sto ga je Ayre tako grandiozno najavio (covjek prica da je igrao Ligu Prvaka, da je gromada na terenu... marquee signing? Zbog dolaska iz velikog PSG-a koji je od tog velikog preuzimanja osvojio 1 ozbiljan trofej, zbog par utakmica u Ligi Prvaka, mocnog fizickog izgleda i egzoticnih frizura?) jer njega ne mozemo cekati godinu-dvije da proigra

Ne shvacam ovaj odlomak jer tu govoris kao da Sakho nema ogromnu reputaciju a sto je jos zalosnije zbilja mislis da je do nje dosao zbog frizura i par tekmi...

On u sebi ima sve kvalitete odlicnog stopera ali ocito se nesto zamjerio naftasima,cak je u jednom intervjuu to natuknuo ali je brzo skrenuo na drugu temu j prokomentirao da ce govoriti samo najbolje o psgu. Decko ima snagu,brzinu i okretnost,bez kompromisa ulazi u duele a vec sada ima bolju statistiku od svih nasih stopera. Smijesno je da se jedan takav igrac omalovazava prije nego sto je i zaigrao a neki random diego coste se dizu u nebesa i proklinje se Ayre jer ih nije dopeljao.

Sakho ce nasu obranu unaprijediti vec ove godine a druge ocekujem od njega da bude glavni nas stoper
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very
disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more
 important than that."

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #41 : Rujan 09, 2013, 11:41 »
Evo i jedna usporedba između Wisdoma i Kellyja sada kada je pitanje tko će zamijeniti Glena :

http://eplindex.com/39072/glen-johnson-injury-wisdom-vs-kelly-comparison.html
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #42 : Rujan 09, 2013, 11:59 »
Ne shvacam ovaj odlomak jer tu govoris kao da Sakho nema ogromnu reputaciju a sto je jos zalosnije zbilja mislis da je do nje dosao zbog frizura i par tekmi...

On u sebi ima sve kvalitete odlicnog stopera ali ocito se nesto zamjerio naftasima,cak je u jednom intervjuu to natuknuo ali je brzo skrenuo na drugu temu j prokomentirao da ce govoriti samo najbolje o psgu. Decko ima snagu,brzinu i okretnost,bez kompromisa ulazi u duele a vec sada ima bolju statistiku od svih nasih stopera. Smijesno je da se jedan takav igrac omalovazava prije nego sto je i zaigrao a neki random diego coste se dizu u nebesa i proklinje se Ayre jer ih nije dopeljao.

Sakho ce nasu obranu unaprijediti vec ove godine a druge ocekujem od njega da bude glavni nas stoper

Isto ako i tvrdnja da ce unaprijediti nasu odbranu, a da pritom nije ni odigrao jednu utakmicu. Kao sto sam vec pisao, da su svi bili zadovoljni njegovim prestavama u PSG-u nisu, mnogi navijaci su ga krivili za nekolicinu golova koji su isli direktno na njegovu dusu (cisto da povucem paralelu sa Reinom :p ), kao i manjak citanja igre. Da je on bio toliko dobar kao sto pricas da jeste, nebi odlazio iz PSG-a, niti bi na njegovoj poziciji igrao matori Alex.

Riječi ti se pozlatile, iskreno se nadam da će se takav scenario i ostvariti kakav najavljuješ, ali ova sezona će za nejga uglavnom proći u procesu prilagodbe.

Offline Ivek

• Hero Member
« Odgovori #43 : Studeni 29, 2013, 23:40 »
ne znam gdje bi stavio pa cu onda ovdje : http://bh-sport-x.blogspot.com/2013/11/top-10-najgorih-transfera-ikada.html

Pogledajte samo koliko igraca Lfc!Po meni je to upravo jedan od najbitnijih faktora zasto smo se dosta srozali zadnjih godina kao klub,puno preplacenih "pojacanja" i jako,jako losih transfera nas je dosta unazadilo nazalost

Online Gerro

• Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #44 : Studeni 30, 2013, 00:04 »
ne znam gdje bi stavio pa cu onda ovdje : http://bh-sport-x.blogspot.com/2013/11/top-10-najgorih-transfera-ikada.html

Pogledajte samo koliko igraca Lfc!Po meni je to upravo jedan od najbitnijih faktora zasto smo se dosta srozali zadnjih godina kao klub,puno preplacenih "pojacanja" i jako,jako losih transfera nas je dosta unazadilo nazalost

Downing 20M,kad za par godina budem nekom pričo neće mi vjerovat,reči ce da lažem.
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!