O svemu > Off-Topic
Putovanja
El Rey:
--- Citat: Luis Garcai - Ožujak 29, 2013, 23:59 ---Trenutačno planiram jedno putovanje i to je kratko do Verone i Gardalanda. 2006 bio tamo i bilo super i nezaboravno. Čim dobijem godišnji palim tamo.
--- Kraj citata ---
Ja sam takoder bio u Gardalandu i mozda cak ove godine odem.Od 10 ujutro do 11 navecer u Gardalandu uh jos sam bio i u Aqaulandu :super
Luis Garcai:
--- Citat: El Rey - Ožujak 30, 2013, 00:01 ---Ja sam takoder bio u Gardalandu i mozda cak ove godine odem.Od 10 ujutro do 11 navecer u Gardalandu uh jos sam bio i u Aqaulandu :super
--- Kraj citata ---
mi (ekskurzija pravac Spanija u 4 mjesecu) smo bili malo manje vremenski. E sad jel to bilo zbog puta ili jer se zatvarao ranje. Bili smo od 8 do 4. I da mi je opet otići na blue tornado. Najgore od svega bio mi je slobodan pad... on mi je nekako najmanje pasao.
El Rey:
--- Citat: Luis Garcai - Ožujak 30, 2013, 00:05 ---mi (ekskurzija pravac Spanija u 4 mjesecu) smo bili malo manje vremenski. E sad jel to bilo zbog puta ili jer se zatvarao ranje. Bili smo od 8 do 4. I da mi je opet otići na blue tornado. Najgore od svega bio mi je slobodan pad... on mi je nekako najmanje pasao.
--- Kraj citata ---
Ja sam isao negdje 20.6 tad je bilo puno ljudi jer je to tamo vec srediste sezone.Meni je isto blue tornado bio najjaci,kako mi je radio adrenalin nesto strasno.Slobodan pad mi nije bio nesto strasan iako sam se dobrih 15 minuta mislio da li da odem gore ili ne :D.Mamut je isto vrhunska stvar bio sam na njemu bar deset puta.
Luis Garcai:
--- Citat: El Rey - Ožujak 30, 2013, 00:08 ---Ja sam isao negdje 20.6 tad je bilo puno ljudi jer je to tamo vec srediste sezone.Meni je isto blue tornado bio najjaci,kako mi je radio adrenalin nesto strasno.Slobodan pad mi nije bio nesto strasan iako sam se dobrih 15 minuta mislio da li da odem gore ili ne :D.Mamut je isto vrhunska stvar bio sam na njemu bar deset puta.
--- Kraj citata ---
Mojima najgora stvar je bila mislim sekvoja. Kada se spustas u obliku broja 3, padas na glavacke i mislis da ćeš uistinu ispasti. Atlantida je bila odlična ako si u zadnjem redu jer nebudes mokar, ali najbolja stvar od opustajućih stvari je bila vožnja čamcem kroz brod.
El Rey:
--- Citat: Luis Garcai - Ožujak 30, 2013, 00:12 ---Mojima najgora stvar je bila mislim sekvoja. Kada se spustas u obliku broja 3, padas na glavacke i mislis da ćeš uistinu ispasti. Atlantida je bila odlična ako si u zadnjem redu jer nebudes mokar, ali najbolja stvar od opustajućih stvari je bila vožnja čamcem kroz brod.
--- Kraj citata ---
To sam spravu izgleda propustio :lol.Atlantida je bila dobra no premalo je radio adrenalin na njoj jer prakticki osim onog naglog i okomitog pada nije bilo niceg adrenalinskog.Voznja camcem kroz brod sta je to prisjeti me?I jesi bio u kuci strave?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju