O svemu > Off-Topic

Putovanja

(1/141) > >>

devil2:
Mislim da svaki forum treba imati ovu temu.
Da li volite putovati, gdje ste bili i gdje želite otići?

Moj san je putovanje u Sjevernu Koreju. Pogledao sam sve klipove sa YouTubea, pročitao sve putopise... Volio bih vidjeti šta je zapravo istina u vezi te države. Gledajući sve te silne klipove zaključio sam da je istina negdje na sredini. Već sam gledao na atlas.hr cjenovnik i cijena je nekih ugrubo 25000 kuna + džeparac. Previše u ovom trenutku, ali volio bih otići jednom...

IanZG:
Ajde kad je tema pa da pitam :)

Jel itko bio na putu po Europi InterRailom? Ukoliko niste čuli za to bacite pogled ovdje. Ukratko, riječ je o posebnoj vrsti karte (valjda je to dobar izraz) koja omogućuje da besplatno ili uz veći popust putujete vlakom po više-manje cijeloj Europi (mislim da vrijedi samo za od 12 do 26 godina). Naravno, sama karta je dosta skupa, ali kao ideja mi se sviđa. Zanima me, da li je netko koristio InterRail u zadnjih par godina jer najnovija informacija koju imam je od ujaka koji je tako putovao prije 20ak godina  :lol

El Rey:
Od prirodnih znamenitosti najvise bi htio vidjeti Viktorijine slapove u Zambiji( to  je nesto sto me bas fascinira) takoder bi htio uzivo vidjeti i velicanstveni Grand Canyon.Sta se tice drzava:Šri Lanka,Čile,Kuba itd itd

mascherano:
Volim putovati, općenito volim vožnju(duga vožnja, a ne ludovanje autom).
Postoje 3 mjesta koja bih volio posjetiti do kraja života, to je nešto što me fascinira:
1. Statua Krista Otkupitelja u Riu
2. Maracana stadion u Riu - ne toliko stadion, koliko bih volio pristustvovati derbiju Fla - Flu
3. most Golden Gate u San Franciscu

Luis Garcai:
Trenutačno planiram jedno putovanje i to je kratko do Verone i Gardalanda. 2006 bio tamo i bilo super i nezaboravno. Čim dobijem godišnji palim tamo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju