O svemu > Off-Topic

Kucni ljubimci

<< < (57/58) > >>

Monello:

--- Citat: Massone - Kolovoz 11, 2019, 14:45 ---Ma udomili iz azila mješanca, ne znamo koliki će biti :D

--- Kraj citata ---

Obavezno box
Navikavat na njega da moze ostat par sati u njemu nakon toga sljedeci korak ga je lako prebacit u veci box a to je dnevna soba to ide samo po sebi
Kad cvili ignorirat i ostro zapovjedat da prestane ,ne pokazat emociju u tim stvarima nikad.
Sto je zabranjeno to mora ostat zabranjeno uvjek ,nema dvolicnih odluka il dvosmislenih zapovjedi.
Kad prestane nakon 7-8-10 sekundi nagradit ga i pustit ga tek onda van iz boxa
Nikad ga maziti i njezno bilo sto govoriti kad cvili kad se boji kad pravi nered.

Ako krene gristi predmete po kuci il skakati na kauc odmah ostro zabraniti i pecnuti po guzi ako treba.

Sa psima treba ostro bez emocija dok se nauce na stvari koje od njih zahtjevamo nakon toga moze sve.
Ja odgajam fox terrijere koji su jako zahtjevni za odgoj jer su energicni i tvrdoglavi i jako pametni i koriste svaku priliku za uradit sve po svom i svi su ko bubice.
Pas mora znati ko je gazda u kuci.
Sretno i ostro.

gento:
Ima netko ovdje akvarij? Mislio sam se baciti malo u te vode (pažljivo sam birao riječi). :D

Emre Can:

--- Citat: gento - Rujan 19, 2022, 18:39 ---Ima netko ovdje akvarij? Mislio sam se baciti malo u te vode (pažljivo sam birao riječi). :D

--- Kraj citata ---
Dodaj ovog lika na FB. Moj dobar frend iz ZG-a, bavi se akvaristikom. Nema osobe koja će te bolje uputit u to od njega...
https://www.facebook.com/drzislav.krasic

gento:

--- Citat: Emre Can - Rujan 20, 2022, 09:14 ---Dodaj ovog lika na FB. Moj dobar frend iz ZG-a, bavi se akvaristikom. Nema osobe koja će te bolje uputit u to od njega...
https://www.facebook.com/drzislav.krasic

--- Kraj citata ---

THX!

adn4n:

--- Citat: gento - Rujan 19, 2022, 18:39 ---Ima netko ovdje akvarij? Mislio sam se baciti malo u te vode (pažljivo sam birao riječi). :D

--- Kraj citata ---
@gento nisam bio aktivan na forumu kad si ovo pitao

si krenuo s tim? ja sam u slično vrijeme isto si nabavio i ono bila su turbulentna prva par mjeseca dok sam se naučio što smijem što ne smijem kako treba i kada ne treba itd s tim da je u tom procesu nekolicina ribica izgubilo život... sada na ljeto kada očistim semestar planiram preći sa 20l na 50l akvarij i samo zlatne uzgajati jer su mi nekako najzahvalnije i najzanimljivije za uzgajat.

Kako tebi ide ako si se bacio u te vode?  :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju