Obavijesti > Obavijesti administratora

Nadogradnja foruma

(1/2) > >>

Zoky:
Dragi forumaši, ako bude sve kako planiram, ovaj vikend ću napraviti nadogradnju foruma, sa 1.1.14 na 2.0 verziju koja je napokon izašla iz "release candidate" verzije.

U ovom trenutku ne mogu predvidjeti kakve će to probleme donjeti, a sigurno je da se opraštamo od ove teme (koja je zapravo defaultna SMF tema, samo crvena). Također postoji mogućnost da neki od addona neće raditi. Na svu sreću, nema ih puno.

Zoky:
Evo osigurao sam se u slučaju da ne stignem :)

Glavni problem su bili botovi koji su se registrirali u velikom broju ovih dana, a sada sam umjesto uobičajenog registriranja uveo reCAPTCHA verifikaciju, koja bi trebala biti daleko bolja.

Tako da ću upgrade možda i odgoditi, ali sigurno ne za dugo.

weka_kt:
e, vidio sam da na nekim forumima prilikom registracije imaš box-es, sa pitanjem kao npr jesi čovjek, default je stavljen na ne, a ti moraš stavit na da da bi se registriro...jel moguće da to uvedeš?

Zoky:
Mislim da ću morati "ručno" nešto isprogramirati, jer ovi botovi znaju te fore...

Zoky:
Nadogradnja je gotova, vjerujem da ćete primjetiti drugu temu, ona je privremena dok ne nađem ili napravim nešto bolje :)

Ako imate bilo kakvih problema, napišite slobodno na ovom forumu:
http://www.lfccro.com/forum/index.php?board=12.0

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju