Liverpool > Igrači

Ocjene sezone

(1/4) > >>

weka_kt:
Da ne spamamo po temama mislim da bi ovako bilo preglednije davati ocjene igračima
1. Cavalieri
2. Johnson
4. Aquilani
5. Agger
8. Gerrard
9. Torres
11. Riera
12. Aurelio
15. Benayoun
16. Kyrgiakos
17. Rodriguez
18. Kuyt
19. Babel
20. Mascherano
21. Lucas
22. Insua
23. Carragher
24. Ngog
25. Reina
27. Degen
31. El Zhar
34. Kelly
37. Skrtel
40. Ayala
47. Pacheco
mislim da je to spisak igrača koji su igrali pa samo kopirajte i dajte svoj uvid u situaciju

weka_kt:
ajde da ja onda krenem da razbijem led. sudeći po postovima na temama određenih igrača (manje više svih) ocjene se daju od 1 do 5. pa ajmo da krenemo
1. Cavalieri - nema ocjene, ne znam dal je uopće igro koju tekmu pored pepea hobotnice
2. Johnson - 4.5 , da nije bilo one ozdljede bila bi čista petica, ali ovako nak nap :p
4. Aquilani - 4.5 isto kao i glen, po pokazanome mislim da je stvarno odličan igrač i odlično pojačanje
5. Agger - 4 stvarno se pokazao kao pouzdan i odličan centralni,jbg isto su ga malo ozdljede shebale al šta je tu je
8. Gerrard - 3 naravno od njega se očekuje da bude motor, ali eto ova cijela sezona je promašaj i pošto smo naviknuli na njegove izvanrende igre stoga su mu i ocjene manje, kritičniji smo prema njemu
9. Torres - 5 ovome čovjeku kapa do poda svaka tekma ili gol ili asistencija (po statistici) samo da ga ozljede zaobiđu :(
11. Riera - veliki ?
12. Aurelio - jel on igro koju uopće :blink
15. Benayoun - 4 jbg nekad nema svoj dan ali kad ima onda je na razini pravih fantazista
16. Kyrgiakos - 5, da pljujte me ali briga me, čovjek koji je doveden da bi sjedio na klupi se pokazao kao best buy, jedan odličan branič
17. Rodriguez - malo je kod nas ali po prikazanome 3.5
18. Kuyt - 4 samo da mu se baterije ne istroše :lol
19. Babel - 3.5 može i bolje ali nikako da krene. mislim da zaslužuje mjesto u napadu s torresom
20. Mascherano - 4 izvanredan ko i uvijek
21. Lucas - pravo iznedađenje, vidi se njegov napredak, mislim da mu treba dati malo više slobode jer po viđenome ima potencijala za hm ajmo reć dubokog pleymakera...tj defanzivnog playmakera
22. Insua 3, fali tekmi u nogama, ali to će doći s vremenom
23. Carragher 3 pred kraj sezone sve više se vraća svojim poznatim igrama, al na početku je cijela obrana katastrofalna
24. Ngog - kao insua
25. Reina - ma 100tka. ali nažalost 5 je najveća ocjena
27. Degen - 1.5...loše...ima igru prema naprijed, ne najbolju, prema nazad katastrofa..
31. El Zhar - 1 vrijeme je da ode...22 godine a ništa nije pokazao
34. Kelly - ne mogu ga sudit po jednoj tekmi ali ako jedna lasta čini proljeće onda se nadam da će bit odličan
37. Skrtel - eh...martin..2. loše loše. da posloži kotačiće u glavi nakon ozljede može se vratit na staze stare slave  :p
40. Ayala - 4. woow. mali igra odlično. nadam se da će se razvit u dobrog braniča, ali ima i pravog učitelja pored sebe..carru
47. Pacheco - nemam pojma dal je igro :sram

number 9:
1. Cavalieri  -
2. Johnson  4
4. Aquilani   -
5. Agger     3
8. Gerrard   4
9. Torres    5
11. Riera     -
12. Aurelio   -
15. Benayoun  3
16. Kyrgiakos   4
17. Rodriguez   2
18. Kuyt      5
19. Babel     4
20. Mascherano   4
21. Lucas     4
22. Insua     2
23. Carragher   3
24. Ngog     -1 strašno
25. Reina      5 najbolji igrač sezone
27. Degen     1
31. El Zhar     1
34. Kelly       -
37. Skrtel      3
40. Ayala      -
47. Pacheco   -

Kop Ruler:
1. Cavalieri-nemoguće ocijeniti, premalo tekmi
2. Johnson-3-krasno krenuo, igrao vrlo dobro sve do one ozljede koja ga je maknula s terena na duže vrijeme, pa nakon povratka opet čisto solidan
4. Aquilani-3-da je više igrao, uvjeren sam da ne bi bili gdje smo sada. Ipak, na par tekmi nije bio pravi, što je i razumljivo.
5. Agger-4-definitvno uz Grka najbolji obrambeni ove sezone, briljirao lijevo, no i on je bio sputan ozljedama
8. Gerrard-3,5-navučeno, od ovog se čovjeka redovito očekuju sjajne utakmice no u ovoj sezoni je pružio samo 3-4 takve. Da nije bilo njegovih bitnih golova, bila bi tu i dvojka
9. Torres-5-učinak sjajan, ozljede su ga ubile ali to ne može biti nikakav mjerodavni element, pa eto 5.
11. Riera-1-što je ovaj odigrao? Ništa.
12. Aurelio-1- -||-
15. Benayoun-4-igrač konstantno u sjeni velikih zvijezda, ali njegov doprinos je vrlo velik
16. Kyrgiakos-4,5-za 3 milijuna smo dobili Grka koji je bio osporavan. No, odigrao je sezonu iznad očekivanja, rekao bih da je čak i uspješno nadomjestio Hyypiu.
17. Rodriguez-3,5-Nedovoljno tekmi da ga bolje ocjenim, no definitivno će pomoći
18. Kuyt-4-hrabrost i srčanost su još tu, ali kad Liverpoolu ne ide, ne ide ni Dirku
19. Babel-3-od Twitter incidenta je skočio u igri, ali to još uvijek može i mora bolje
20. Mascherano-4-Iako nije briljirao, 4 zbog onog crvenog na Anfieldu protiv Uniteda, odnosno načina na koji ga je zaradio (uklizavanje VDS-u, tj. taj predivan sprint da stigne izgubljenu loptu)
21. Lucas-4-sezona iznad očekivanja, jedan od boljih naših igrača
22. Insua-2,5-za prvotimca kluba kao što je Liverpool nedopustivo je da ga vozaju kao što su njega u većini utakmica. Ipak, vjerujem da će se poboljšati.
23. Carragher-2,5-Katastrofa sezona, no poboljšavalo se što smo se primicali kraju. Ipak, daleko od toga da nije razočarao.
24. Ngog-3-Mora popraviti kontrolu lopte, no zasada sasvim solidan
25. Reina-5-Komentari ovdje nisu potrebni
27. Degen-1-A bogami ni ovdje, Leeds je bio jedina svijetla točka
31. El Zhar-2-Nema kvalitetu za Liverpool, ali par puta je pokazao da ima srce
34. Kelly-2,5-Nije imao mnogo šansi za igru, no da je Rafa imao petlje ubaciti ga katkad prije te ozljede, vjerujem da neb' razočarao
37. Skrtel-2-jednostavno to nije isti igrač od Citya i ozljede
40. Ayala-2,5-nije razočarao, nije briljirao
47. Pacheco-nedovoljno utakmica, tj. nisam ga nijednom gledao u služb. utakmici ako se ne varam  :sram

gento:
1. Cavalieri   -
2. Johnson   4
4. Aquilani    2
5. Agger      3
8. Gerrard     2
9. Torres      3
11. Riera      1
12. Aurelio      1
15. Benayoun     4
16. Kyrgiakos       4
17. Rodriguez       3