O svemu > Forum i prijedlozi

Da li brisati clanove koji godinama imaju 0 postova?

(1/10) > >>

Dr.Lecter:
Kad god kliknem na ikonu "clanovi" vidim poprilican broj clanova sa titulom "newbie", cudno mi, pogledan kad su registrirani kad ono, prije godinu-dvije!?!?!?!?!?!?!?!?
Mislim da to stvara neku krivu sliku o nama, jer zapravo, nemamo 630 clanova..... Ti ljudi su se registrirali i vise nikakda nisu dosli na ovaj forum.... Lijepo je se pohvaliti i reci npr. shumovcima da nas je 630 ali nas ubiti toliko nema.... Ako je do toga, nije problem, imam mnogo prijatelja, vecina imaju net, budem im rekao da svi naprave acount.... za par dana bude nas preko 1000  :D :D
Pa sad... zanima me i vase misljenje .... dal ih brisati.....

gento:

--- Citat: Dr.Lecter - Travanj 15, 2009, 10:45 ---Kad god kliknem na ikonu "clanovi" vidim poprilican broj clanova sa titulom "newbie", cudno mi, pogledan kad su registrirani kad ono, prije godinu-dvije!?!?!?!?!?!?!?!?
Mislim da to stvara neku krivu sliku o nama, jer zapravo, nemamo 630 clanova..... Ti ljudi su se registrirali i vise nikakda nisu dosli na ovaj forum.... Lijepo je se povaliti i reci npr. shumovcima da nas je 630 ali nas ubiti toliko nema.... Ako je do toga, nije problem, imam mnogo prijatelja, vecina imaju net, budem im rekao da svi naprave acount.... za par dana bude nas preko 1000  :D :D
Pa sad... zanima me i vase misljenje .... dal ih brisati.....

--- Kraj citata ---

ma to sam i ja predložio, da se obrišu oni koji nisu bili online neznam nekih 6mj. ili godinu dana
tako bi lakše vodili evidenciju kad čemo recimo opet raditi majce ili tak nekaj :)))

elnino:
Brišite gadove :)

deno:
mislim da bi to bilo u redu

nepotrebno se gomila broj clanova

King_Torres:
nemojte ih brisat jer ne bi ni oni vas  :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju