Autor Tema: Mladi igrači  (Posjeta: 361541 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
Odg: Mladi igrači
« Odgovori #15 : Ožujak 03, 2008, 15:12 »
Čisto sumnjam da će borba za 4. mjesto bit rješena do zadnje 3-4 tekme...

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #16 : Ožujak 03, 2008, 15:14 »
slažem se, ali mislim da bi im trebalo dat nekoliko zadnjih tekmi da igraju, barem jednu tekmu svakome.
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Carra#23

• Hero Member
« Odgovori #17 : Ožujak 03, 2008, 15:25 »
po meni insua(koliko san gleda njegovih utakmica) je triba ove sezone odigrat bar 5/6 utakmica
"I want to build a team that's invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us."- Bill Shankly

Offline DaPa

• Hero Member
« Odgovori #18 : Ožujak 03, 2008, 21:27 »
Što bi reko Matt Busby: "If they're good enough, they're old enough!"

Ilitiga, ako su dovoljno dobri, dovoljno su stari! I to je to! Ne znam čemu to neko glupo čekanje kod mladih igrača?! Šta, sa 18 nije dobar, a sa 23-4 će bit? Ako je dobar igrač, onda brate nek igra!

A Insua i Nemeth komotno mogu barem koju utakmicu odigrat, pa ne moraju bit standardni.
A zamislite da smo mi "čekali" Owena, Gerrarda i Carraghera... ili da je Barca čekala Messija, Milan Pata itd.itd.
This time, next year...?! Ehhhh 'u plonkers!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #19 : Ožujak 03, 2008, 22:55 »
da smo mi doveli Pata vjerojatno bi sad igrao za U18 momčad Liverpoola :D
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Carra#23

• Hero Member
« Odgovori #20 : Ožujak 03, 2008, 22:57 »
da smo mi doveli Pata vjerojatno bi sad igrao za U18 momčad Liverpoola :D

ili bi kod hobbsa na posudbu
"I want to build a team that's invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us."- Bill Shankly

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #21 : Ožujak 04, 2008, 14:35 »
Bilo bi dobro osigurat Europu i onda ako se nađu 2-3 utakmice pri kraju koje ne znače ništa rezultatski probat ove naše nade.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #22 : Ožujak 04, 2008, 14:52 »
Bilo bi dobro osigurat Europu i onda ako se nađu 2-3 utakmice pri kraju koje ne znače ništa rezultatski probat ove naše nade.

:super :super :super :dobarpost :dobarpost
Never miss a good chance to shut up.

Offline robijas

• Hero Member
« Odgovori #23 : Ožujak 04, 2008, 23:39 »
Nemeth postigao 7 gol u 7 utakmica za rezerve..pobjedili 1:0..on je bio i igrac utakmice.Na lfc.tv pise da je sutirao iz slobodnjak tako da bi mu cak i riise na silini udarca zavidio :super lopta okrznula stativu..evo citat sa lfc.tv:

A flick here, a throughball there; is it any wonder Rafa Benitez is starting to take note?  :kuler

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #24 : Ožujak 04, 2008, 23:43 »
Znam da ovo baš i nema toliko realnosti ali u manaferu je meni Nemeth u prvoj i u 3 tekme 3 gola (dobiva zadnjih 20 min)...ako kod mene radi dobro :lol, ako u rezervama radi dobro pa nek Rafa malo uključi svoje moždane vijuge!!!! :zid
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline robijas

• Hero Member
« Odgovori #25 : Ožujak 13, 2008, 21:24 »
Evo na dsfu sporting lisabon bolton..guthrie u 1. postavi vec je imao jedan dobar sut nakon kornera..inace komentator ga je opisao kao velikog talenta ;)

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #26 : Ožujak 13, 2008, 21:48 »
Nemeth ima veliku budućnost, kao i Pacheco i Bruna.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline robijas

• Hero Member
« Odgovori #27 : Ožujak 13, 2008, 21:56 »
Nadati se da ce nemeth poceti igrati od sljedece sezone kao 3-4 napadac ako ne tada onda nista od njega  :zid a rafa zna dati sansu mladjima...sissoko mu je u valenciji bio cesto u igri a tada je imao 19-20god..

Offline robijas

• Hero Member
« Odgovori #28 : Ožujak 17, 2008, 00:27 »
Liverpool Reserves will begin their quest for the Dr Pepper Dallas Cup tonight when they face FK Slavija of Bosnia and Herzegovina in their first match of Group B.

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #29 : Ožujak 17, 2008, 14:47 »
Liverpool Reserves will begin their quest for the Dr Pepper Dallas Cup tonight when they face FK Slavija of Bosnia and Herzegovina in their first match of Group B.

Završilo je 7-1 za Redse  :D