Je li postoji treca opcija ili moraju birati izmedju "ne kupiti nikoga" i "dati brdo para za Teixeiru"?
Ne, i to je ponajveci problem Liverpoola kod transfera, bio pod Rodgersom a izgleda da se i sad nastavlja, to je upravo ono sto sam tvrdio kad me se napadalo da branim Rodgersa.
I dok je vjerujem odluka da se ne ide sad po veznjaka (to nam je po svim natpisima cilj za ljeto) bila Kloppova, to da ostanemo na Teixeira ili nista je greska onih koji sve to pripremaju.
U svojoj glavi vec vidim kako to izgleda otprilike; Klopp odredi da se ide po ofenzivca koji moze rijesiti odreden problem s golovima (na stranu moje misljenje o Teixeiri i tome kako bi nam to (ne)pomoglo), ljudi u klubu mu dodu s analiziranim, proskautiranim Teixeirom i sloze se oko njega. Nakon tog idu pregovori, mi vidimo da tu nista od toga, Klopp se vraca u klub i pita: "dobro, dajte mi dalje sta imate, ovi oce previse za Brazilca", a onda krece panika: "gospon Klopp, pa kak mislite kaj jos imamo? Pa dali smo vam ovog." "Pa dobro decki, s ovim ne ide, dajte iduceg" "Joj, pa ovaj, znate...sad je zimski rok nemamo bas puno toga. (
brzo premecu po papirima i laptopima) Ah, evo ga, imamo ovog Hernandeza, puno zabija u zadnje vrijeme i moze trcat." "Okej, hvala decki, gotovi ste za ovaj mjesec, bu bio dobar i Sinclair."