nemojte govoriti tako , kad niko od nas ne zna ko je doveo , i ko je potjerao Keana.
Rafa je prodao Keana jer je stalno srao i bio nezadovoljan , a realno nema kvalitet ni kao David Ngog , a kamoli Torres.
Ja sam prezadovoljan njegovom prodajom i sa zarađeim parama na njoj , jer bi ga na kraju sezone ne bi mogli prodati ni za 10 miliona funti , s obzirom na njegove igre i promašaje , koji su dokaz manjka kvaliteta , a ne manjka sreće 
Džaba mu svi golovi koje je dao za Totteham , ali Liverpool je nešto 5 stepenica iznad
ne, nego su dokaz manjka srece jer nemoras biti pre kvalitetan da bi pogodia gol sa 2 metra, to mogu i ja, ali ti triba kvalitet da bi se nasa u toj poziciji, a on je to puno puta napravia, mislim da ga se nije trebalo prodati jer smo svi ocekivali da ce on napravit isto sto i torres, a to jednostavno nije moguce, rafa je triba, umisto da ga proda, malo popricati s njim, i ne ga, kad mu se napokon otvorilo, stavit na klupu, pa pobogu, kad je vec usa u formu ostavi ga da igra a ne vracati kuyta naprid, stvarno to ne razumin i stvarno mi je za' keana jer ga je rafa iskoristia da bi dokaza nesto šefovima i parryu, mozda i je nesto dokaza ali također je i unistija san jednom odlicnom igracu.