Anketa

od Irca ocekujem da ce biti za...

... 1 totalni promasaj
2 (5.6%)
... 2 nista posebno
0 (0%)
... 3 koristan ali to nije to
6 (16.7%)
... 4 pravo pojacanje
14 (38.9%)
... 5 dat ce i vise nego ocekujemo
14 (38.9%)

Ukupno Glasova: 36

Glasanje završeno: Kolovoz 17, 2008, 22:57

Autor Tema: Robbie Keane  (Posjeta: 53208 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Tony14ZD

• Hero Member
  • Grad u moru Grad u kamenu
    • @pump_upp - best crypto pumps on telegram !
Odg: Robbie Keane #7
« Odgovori #525 : Veljača 18, 2009, 15:43 »
nemojte govoriti tako , kad niko od nas ne zna ko je doveo , i ko je potjerao Keana.
Rafa je prodao Keana jer je stalno srao i bio nezadovoljan , a realno nema kvalitet ni kao David Ngog , a kamoli Torres.
Ja sam prezadovoljan njegovom prodajom i sa zarađeim parama na njoj , jer bi ga na kraju sezone ne bi mogli prodati ni za 10 miliona funti , s obzirom na njegove igre i promašaje , koji su dokaz manjka kvaliteta , a ne manjka sreće :super
Džaba mu svi golovi koje je dao za Totteham , ali Liverpool je nešto 5 stepenica iznad
ne, nego su dokaz manjka srece jer nemoras biti pre kvalitetan da bi pogodia gol sa 2 metra, to mogu i ja, ali ti triba kvalitet da bi se nasa u toj poziciji, a on je to puno puta napravia, mislim da ga se nije trebalo prodati jer smo svi ocekivali da ce on napravit isto sto i torres, a to jednostavno nije moguce, rafa je triba, umisto da ga proda, malo popricati s njim, i ne ga, kad mu se napokon otvorilo, stavit na klupu, pa pobogu, kad je vec usa u formu ostavi ga da igra a ne vracati kuyta naprid, stvarno to ne razumin i stvarno mi je za' keana jer ga je rafa iskoristia da bi dokaza nesto šefovima i parryu, mozda i je nesto dokaza ali također je i unistija san jednom odlicnom igracu.

Offline EST.1892

• Hero Member
« Odgovori #526 : Veljača 18, 2009, 17:05 »
zamislite da ste vi robbie keane, navijac i simpatizer liverpoola od djetinstva. karijera ode svojim putem i nadjete se u klubu o kojem ste sanjali da jedan dan zaigrate citav zivot. los slucaj okolnosti se desi i citav san propadne za par mjeseci. zadnje kolo premiershipa, liverpool-tottenham. situacija na tebeli je izjednacena i rezultat utakmice odlucuje titulu. pobjeda livepoola donosi im krunu nazad na anfield poslje 19 godina..

robbie keane dobije najbolju sansu citave sezone u zadnjim minutama (moze i penal)...uglavnom prilika za gol... sta bi vi uradili?

ako se ovo nesto ovako stvarno desi trebalo bi odma zvati spielberga i pravac u hoolywood. lol

nemogu ni da zamislim osjeceje ako dodje do te situacije. bilo bi stvarno previse ludo.

Offline biljalfc

• Hero Member
    • liverpool4ever
« Odgovori #527 : Veljača 18, 2009, 17:10 »
o cuti jezik pregrizao!!!!!!!!!!!    :tuc :tuc :tuc :tuc

tvoja masta moze svasta!!!!!!!!!!   :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol
[img width= height= alt=Image Hosted by ImageShack.us]http://img44.imageshack.us/img44/64/sigye.png[/img]

Offline jamie carragher

• Hero Member
  • Banned
« Odgovori #528 : Veljača 18, 2009, 17:37 »
Nedostatak sreće je promašiti takvo nešto 1-2 puta , ali konstanno promašivati šanse to je manjak kvaliteta.
A i puno je više bilo utakmica bilo , kada se Keane ne bi ni vidio nego takvih u kojim je promašio neke šanse , koje bi Torres žmireći dao :super .

A iskreno da vam kažem , da ja sumnjam u njegou ljubav prema Liverpoolu , i da je on navijač Liverpoola , nakon one njegove izjave da neće uzeti medalju i da će je dati bratu koji navija za Liverpool

Offline Dobra_Babel

• Hero Member
  • Let's go redss
« Odgovori #529 : Veljača 18, 2009, 18:05 »
Pa jamie carr,je u jednom postu sijecam se napisao da ce keane zabiti u zadnijem kolu protiv tottenhama.
Za titulu ja mislim da je to upravo bilo kada smo ono nesretno izgubili 2-1.
On je rekao da je vidio da ce mo izgubiti...
Cuvaj se tebra ide lakat u rebra nova stara tema au suarez I evra

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #530 : Veljača 18, 2009, 19:50 »
ne, nego su dokaz manjka srece jer nemoras biti pre kvalitetan da bi pogodia gol sa 2 metra, to mogu i ja, ali ti triba kvalitet da bi se nasa u toj poziciji, a on je to puno puta napravia, mislim da ga se nije trebalo prodati jer smo svi ocekivali da ce on napravit isto sto i torres, a to jednostavno nije moguce, rafa je triba, umisto da ga proda, malo popricati s njim, i ne ga, kad mu se napokon otvorilo, stavit na klupu, pa pobogu, kad je vec usa u formu ostavi ga da igra a ne vracati kuyta naprid, stvarno to ne razumin i stvarno mi je za' keana jer ga je rafa iskoristia da bi dokaza nesto šefovima i parryu, mozda i je nesto dokaza ali također je i unistija san jednom odlicnom igracu.

slazem se sa svim napisanim...pogotovo sa boldanim
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline jamie carragher

• Hero Member
  • Banned
« Odgovori #531 : Veljača 18, 2009, 19:53 »
Rafa je ovom prodajom pokazao karakter , isto tako taj isti karakter je pokazao i protiv portsmoutha , kada je Torresa i Alonsa ostavio na klupi :super
Rafa sa ovim nije pogriješio , a možda je keane i narušavao atmosferu u ekipi , ko će ga znati , ali jedno je jasno da se protivio Rafi , i zato poštujem Rafinu odluku da ga proda

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #532 : Veljača 18, 2009, 20:12 »
Rafa je ovom prodajom pokazao karakter , isto tako taj isti karakter je pokazao i protiv portsmoutha , kada je Torresa i Alonsa ostavio na klupi :super
Rafa sa ovim nije pogriješio , a možda je keane i narušavao atmosferu u ekipi , ko će ga znati , ali jedno je jasno da se protivio Rafi , i zato poštujem Rafinu odluku da ga proda

i sa ovim se, nazalost, slazem
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline EST.1892

• Hero Member
« Odgovori #533 : Veljača 19, 2009, 03:44 »
o cuti jezik pregrizao!!!!!!!!!!!    :tuc :tuc :tuc :tuc

tvoja masta moze svasta!!!!!!!!!!   :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol

:lol nadam se da nemoze. stvarno bi bilo preludo ako se desi, mislim to se samo nama moze desiti. nama i nasoj sreci. lol.

Offline Orthodox REDS

• Hero Member
« Odgovori #534 : Veljača 26, 2009, 22:01 »
ja predlazem da se ova tema zatvori.sada ne vidim svrhu ove teme.bivsi igrac koji je u klubu bio 6 mjeseci.
a ako je tu kao navijac, pa onda mozete staviti njih bruku puno.