ja upadam ovako naglavacke....... po obicaju.....
Prvo svaka cast Arsenalu, zasluzena pobeda
Mozete da pricate sta god hocete, sudija derpe, ovo - ono..... ne sviranje rukometa na kraju, ali klinci su zasluzeno odneli 3 boda....... Igramo ocajno, nema utakmice ove sezone da bih ja prokomentarisala, dobar fudbal hebo te !!! Katastrofa smo.... Povredjeni igraci od starta...... Padobranci u napadu...... takticar Rafa, da ne pricam......
Ja cu prva da "pljunem", ako se to moze nazvati pljuvanjem po nasim "top" zvezdama...... Ngog...... ma hajde..... on za lpoolov prvi tim, hejjjjjjjjj..... Necemo se lagati, on je varijanta daj sta das, nema se para za boljeg ( mada je Rafa istrosio krdo para na nebuloze al ajde, necemo sada o tome )..... Robijas, nogometno glupi ljudi, smatraju da Ngog nije za prvi tim lpoola, gresimo li u tome..... Par golova, dete.... za prvi tim, ne..... Za osvajanje nekakve titule nama treba Torres 2 ne nekakav Ngog ili Babel..... sorry but true..... videli ti kakve promasaje je imao, podseti me na Keane-a prosle godine...... hej, hej, hej.....
Mi nemamo tim, mi nemamo starnih 11, mi nemamo onaj lfc spirit ove sezone..... i ocajni smo, to je sustina stvari... Zadovoljavamo se sa nekakvim Ngogom, detetom koje nije doraslo ( jos ) igranju na tom nivou... To tako ne ide..... Ako zelimo uspehe, ako zelimo trofeje, ako zelimo nesto vise od Lige Evrope, ne mozemo se zadovoljavati jednim Ngogom ili Babelom.....
Ove sezone sam, verovali ili ne,zilion puta pozelela da odemo u drugu ligu..... Mozda Rafa osvoji taj zeljeni trofej osvajanja lige tamo, posto smo, ove sezone, vise nego smesni u PL..... svaku sam utakmicu skoro odgledala po dva puta, posto ih sve imam na cd..... i svaki sam put skoro zaplakala..... Nema one zelje, nema onog liverpoolovog fucking way-a....... Gerrarda se ne secam kada sam videla nasmejanog na terenu...... strasno.... Torres od kako je kod nas vise ne igra nego sto igra..... Carra pred penzijom, ni on vise nema snage..... Ager na klupi po obicaju..... Benny zavrsio sezonu fenomenalno, ali je ove kiksao..... Johnson, hebo te i zaboravila sam kako decko izgleda, kao i Reiru....... Lukas, nasa nebuloza od fudbalera, ali mogu vam reci da se jedino on ali stvarno od srca veseli kada igra za lpool....... Kuyt kao vetar.... cas igra cas ne
...... Mash, mislima ko zna gde...... Aquilani... ja stvarno ne znam sto ga Rafa kupi kad ne igra?!?!?! Maxi, ce da vidimo...... Jedini ko me odusevljava iz utakmice u utakmicu je Pepe.... Mi sto imamo golmana, nema ga ravnog...... Sa ovakvom ekipom, sa ovakvom formom, svaki drugi bi primio bar stotinak golova do sada........
u svakom slucaju, da se vrnem na tekmu, totalus zasluzena pobeda Arsenala..... a mi se i dalje borimo za hebeno 4-to mesto........
Loš ti je post maksimalno.
Da izgubili smo, pa šta.
Nismo igrali ništa lošije ili manje borbeno nego protiv Evertona, čemu žalopojke sada?
Arsenal je imao manje lopte, manje udaraca na gol. Jedan odbrambeni blackout i gol za pobjedu, mogli smo isto tako mi zabiti.
Nastavljaš s kuknjavom, drugom ligom, nabrajanjem igrača koji ne valjaju ili šta već?
Mislim, šta bola'

Ozljede, ozljede i ozljede... bio je period nemotiviranih igara, ali bome nit je takva cijela sezona, nit su svi igrači (Lukas npr) zaslužili da se neinformirano i pristrano serenda po njima.
Eto toliko..