Dobrodošli na lfccro.com forum!
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
mnogi novinari vec vide villu na anfieldu u januaru,razlog tome je sto je villa rekao da je LFC bio zainteresovan za njega,ali da je bilo nekih problema u engleskoj i da nije razgovarao sa benitezom,eh to je sve ok,samo sto lova nije
Kako vam više nije jasno... KLUB NEMA PARA!!! LFC grca u dugovima, i sve dok se vlasnička struktura ne promijeni i dok se dugovi ne počnu rješavati - mi nećemo imati ozbiljnijih pojačanja (barem ne bez prodaje nekog od naših vrijednijih igrača)...1. DUGOVI KLUBA VEĆ SADA ZNAČAJNO PREMAŠUJU CJELOKUPNU VRIJEDNOST KLUBA2. KOP FOOTBALL HOLDINGS Ltd. (direktni vlasnik LFC-a) JE VEĆ SADA PREMA BRITANSKIM ZAKONIMA NELIKVIDNA KOMPANIJA3. NEMA NIKAKVIH NAZNAKA DA JE UBRZGAN IKAKAV SVJEŽI KAPITAL U KLUB KAKO BI BAREM POSLOVAO UZ MINIMALNI GUBITAKItd, itd...
Da pa?
Ništa, ništa... sve u redu...Evo ja predlažem da dovedemo Riberya ili čak možda i Messija...
Sve je točno što si rekao,šalio sam se na tvoj nickname.Pa i ja sam napisao da možemo računati samo na višak drugih klubova.Eventualni budžet bi mogao biti 10-15 mil eura,i to onako optimistički.Osim ako ne odu ameri.
Eh...tako nešto da, na žalost...
Eh...tako nešto da, na žalost...A što se nick-a tiče... to su mi prva 2 slova imena (Da) i prezimena (Pa), pa tako...
famous, koji novinarimožda Olivari