Autor Tema: Zimski transferi 09/10 spammara  (Posjeta: 102804 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
Zimski transferi 09/10 spammara
« : Rujan 08, 2009, 11:28 »
Kako smo ustanovili da stara tema vise nije aktualna sada idemo od nule :super
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline famous red name

• Hero Member
Odg: Zimski transferi 09/10 spammara
« Odgovori #1 : Rujan 08, 2009, 11:36 »
mnogi novinari vec vide villu na anfieldu u januaru,razlog tome je sto je villa rekao da je LFC bio zainteresovan za njega,ali da je bilo nekih problema u engleskoj i da nije razgovarao sa benitezom,eh to je sve ok,samo sto lova nije  :roll
"It’s the greatest thing in the world, natural enthusiasm. You are nothing without it."

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #2 : Rujan 08, 2009, 11:50 »
mnogi novinari vec vide villu na anfieldu u januaru,razlog tome je sto je villa rekao da je LFC bio zainteresovan za njega,ali da je bilo nekih problema u engleskoj i da nije razgovarao sa benitezom,eh to je sve ok,samo sto lova nije  :roll

Je li mora svaki razgovor o transferima Liverpoola u zadnje 2-3 godine početi s Villom :roll
Dok ne vidim Villu da betonira neku od wc školjki na Anfieldu, ne vjerujem u glasine, načitali smo se priča i o Villi i o Silvi...
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline Air

• Hero Member
« Odgovori #3 : Rujan 08, 2009, 12:47 »
famous, koji novinari
možda Olivari
LIVERPOOL FC 1892 - YNWA

Veliki potpisi ometaju preglednost foruma, to ste valjda na ovom forumu vec naucili. Zoky

Offline number 9

• Hero Member
  • this is Anfield line
« Odgovori #4 : Rujan 08, 2009, 14:46 »
Zimska pojačanja su za pokrpati rupe i ne treba očekivati neke velike transfere.Mete transfera bi mogli tražiti u nezadovoljnicima ostalih klubova npr.VdV i slični koji neće igrati u svojim klubovima,a biti će relativno jeftini.

Offline DaPa

• Hero Member
« Odgovori #5 : Rujan 08, 2009, 14:59 »
Kako vam više nije jasno... KLUB NEMA PARA!!! LFC grca u dugovima, i sve dok se vlasnička struktura ne promijeni i dok se dugovi ne počnu rješavati - mi nećemo imati ozbiljnijih pojačanja (barem ne bez prodaje nekog od naših vrijednijih igrača)...

1. DUGOVI KLUBA VEĆ SADA ZNAČAJNO PREMAŠUJU CJELOKUPNU VRIJEDNOST KLUBA
2. KOP FOOTBALL HOLDINGS Ltd. (direktni vlasnik LFC-a) JE VEĆ SADA PREMA BRITANSKIM ZAKONIMA NELIKVIDNA KOMPANIJA
3. NEMA NIKAKVIH NAZNAKA DA JE UBRZGAN IKAKAV SVJEŽI KAPITAL U KLUB KAKO BI BAREM POSLOVAO UZ MINIMALNI GUBITAK

Itd, itd...
This time, next year...?! Ehhhh 'u plonkers!

Offline number 9

• Hero Member
  • this is Anfield line
« Odgovori #6 : Rujan 08, 2009, 15:18 »
Kako vam više nije jasno... KLUB NEMA PARA!!! LFC grca u dugovima, i sve dok se vlasnička struktura ne promijeni i dok se dugovi ne počnu rješavati - mi nećemo imati ozbiljnijih pojačanja (barem ne bez prodaje nekog od naših vrijednijih igrača)...

1. DUGOVI KLUBA VEĆ SADA ZNAČAJNO PREMAŠUJU CJELOKUPNU VRIJEDNOST KLUBA
2. KOP FOOTBALL HOLDINGS Ltd. (direktni vlasnik LFC-a) JE VEĆ SADA PREMA BRITANSKIM ZAKONIMA NELIKVIDNA KOMPANIJA
3. NEMA NIKAKVIH NAZNAKA DA JE UBRZGAN IKAKAV SVJEŽI KAPITAL U KLUB KAKO BI BAREM POSLOVAO UZ MINIMALNI GUBITAK

Itd, itd...
Da pa?

Offline DaPa

• Hero Member
« Odgovori #7 : Rujan 08, 2009, 15:52 »
Da pa?

Ništa, ništa... sve u redu...

Evo ja predlažem da dovedemo Riberya ili čak možda i Messija...  :roll

Offline number 9

• Hero Member
  • this is Anfield line
« Odgovori #8 : Rujan 08, 2009, 16:07 »
Ništa, ništa... sve u redu...

Evo ja predlažem da dovedemo Riberya ili čak možda i Messija...  :roll
Sve je točno što si rekao,šalio sam se na tvoj nickname.Pa i ja sam napisao da možemo računati samo na višak drugih klubova.Eventualni budžet bi mogao biti 10-15 mil eura,i to onako optimistički.Osim ako ne odu ameri.

Offline DaPa

• Hero Member
« Odgovori #9 : Rujan 08, 2009, 16:32 »
Sve je točno što si rekao,šalio sam se na tvoj nickname.Pa i ja sam napisao da možemo računati samo na višak drugih klubova.Eventualni budžet bi mogao biti 10-15 mil eura,i to onako optimistički.Osim ako ne odu ameri.

Eh...tako nešto da, na žalost...

A što se nick-a tiče... to su mi prva 2 slova imena (Da) i prezimena (Pa), pa tako... :D :super

Offline david_1991

• Hero Member
« Odgovori #10 : Rujan 08, 2009, 23:19 »

Offline david_1991

• Hero Member
« Odgovori #11 : Rujan 08, 2009, 23:20 »

A što se nick-a tiče... to su mi prva 2 slova imena (Da) i prezimena (Pa), pa tako... :D :super

..treba se sad koncentrirati na igru,ne tranfere..
..meni su prva 2 slova imena i prezimena DaNe  :D

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #12 : Rujan 09, 2009, 01:03 »
Slažem se s konstatacijom DaPe. Da imamo para, kupili bi još bili jednog igrača u napadu. Nema smisla sad špekulirati tko bi mogao doći ili otići na zimu, sve je to nejasno, netransparentno i mutno. Klub je u turbulentnim vremenima.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline famous red name

• Hero Member
« Odgovori #13 : Rujan 09, 2009, 09:08 »
famous, koji novinari
možda Olivari

ma britanski,koji ce drugi  :roll
"It’s the greatest thing in the world, natural enthusiasm. You are nothing without it."

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #14 : Rujan 09, 2009, 12:34 »
popusili smo vec, sneijder je otisao u inter za 15!!! milijuna
takve su prilike rijetke

sta se tice zimskih transfera, ocekujem prodaju dossene i dovodjenje 2-3 perspektivna klinca za ukupno pol milijuna funti
sve preko toga bio bi bonus
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly