Autor Tema: Vase misljenje o Michaelu Owenu?  (Posjeta: 67892 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sven

• Newbie
Odg: Vase misljenje o Michaelu Owenu?
« Odgovori #30 : Studeni 09, 2006, 00:08 »
kit si je potpuno zajebo karijeru kada je presao u real... i to bas onu sezonu kada je liverpool po peti put postao prvak europe u svojvoj povijesti, da bude bolje... da je ostao u liverpoolu prije dvije godine, vjerojatno bi sada bio u puno boljoj formi te uzivao veci ugled... ovako je riskirao za vece pare, ali ne vrijedi uvijek ono 'tko ne riskira, taj ne profitira'...
Što se dogaða kad oèajanje zahvati ljude
Kad oèajanje neumitno prelazi u kajanje
Gledajuæi izdaleka konture na sceni padaju mi napamet vodene boje
Umazane ruke brzo se peru!

Offline DaPa

• Hero Member
« Odgovori #31 : Studeni 09, 2006, 00:25 »
Hvala mu za sve što je napravio za LFC....hvala mu za to što sam zbog njega zavolio ovaj klub.....hvala mu za sve golove koje je zabio za LFC.....hvala mu za još puno stvari......No, on sam je pojeo najveæe govno i eto kako završiš kad okreneš leða svom klubu. Jer ni jedan igraè, bio to Michael Owen, Steven Gerrard ili neko treæi nije veæi od kluba! Igraèi dolaze i prolaze...treneri dolaze i prolaze.....no klub i navijaèi su tu zauvijek! Y.N.W.A.

Ipak....srce me boli kad usporedim naše napadaèe u "post-Owen" eri sa Majkijem u najboljim danima. Ono kako je on zabijao...Bellamy, Crouch, Cisse, Baros i ostala banda može samo sanjat, a mi plakat.....
Jednog dana...ko zna....Fowler, anyone?!
This time, next year...?! Ehhhh 'u plonkers!

Online grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #32 : Studeni 09, 2006, 09:37 »
Jer ni jedan igraè, bio to Michael Owen, Steven Gerrard ili neko treæi nije veæi od kluba! Igraèi dolaze i prolaze...treneri dolaze i prolaze.....no klub i navijaèi su tu zauvijek! Y.N.W.A.
-----------------------------
slazem se 100%... to i ja govorim vec dugo, dugo,... danas mozes sa puno love kupiti pobjedu ali slavu ipak ne... nju treba graditi i zasluziti
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline KENNY

• Hero Member
« Odgovori #33 : Studeni 10, 2006, 17:18 »
Jer ni jedan igraè, bio to Michael Owen, Steven Gerrard ili neko treæi nije veæi od kluba! Igraèi dolaze i prolaze...treneri dolaze i prolaze.....no klub i navijaèi su tu zauvijek! Y.N.W.A.
-----------------------------
slazem se 100%... to i ja govorim vec dugo, dugo,... danas mozes sa puno love kupiti pobjedu ali slavu ipak ne... nju treba graditi i zasluziti

Slazem se!!  :super
Above Us Only Sky!!

Offline stevie G

• Jr. Member
« Odgovori #34 : Studeni 11, 2006, 09:54 »
svi znamo na koga se misli(chelsea)

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #35 : Studeni 12, 2006, 14:33 »
Evo malo novosti o Owenu. Naravno da ne treba vjerovati baš svim pričama i pričicama, no netko je na KopTalku izjavio kako je Owen plakao kada se nije uspio vratiti u Liverpool.

No, ono što je ozbiljno i nije pričica je da Owen ima klauzulu u svom ugovoru da može otići iz Newcastlea ukoliko se on ne kvalificira za Europu... a budući da su sada 18... Europa im bježi. Dakle, klub koji bi ga htio kupiti naravno mora platiti određenu svotu (priča se oko 6 milijuna funti), no Newcastle ne može blokirati prelazak.

Naravno... ponovno su se duhovi Anfielda zagrijali oko Owena.

Online grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #36 : Studeni 12, 2006, 14:50 »
Evo malo novosti o Owenu. Naravno da ne treba vjerovati baš svim prièama i prièicama, no netko je na KopTalku izjavio kako je Owen plakao kada se nije uspio vratiti u Liverpool.

No, ono što je ozbiljno i nije prièica je da Owen ima klauzulu u svom ugovoru da može otiæi iz Newcastlea ukoliko se on ne kvalificira za Europu... a buduæi da su sada 18... Europa im bježi. Dakle, klub koji bi ga htio kupiti naravno mora platiti odreðenu svotu (prièa se oko 6 milijuna funti), no Newcastle ne može blokirati prelazak.

Naravno... ponovno su se duhovi Anfielda zagrijali oko Owena.
taman da se oporavi i evo ga nazad  :D
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #37 : Studeni 12, 2006, 15:02 »
Ispravna raèunica :D

Offline dodinho

• Hero Member
  • osjećala je korake cijelim bićem Johnny B. Štulić
« Odgovori #38 : Studeni 12, 2006, 21:18 »
oèemo ga oèemo, nek se vrati
nešto mi se strašno prošle noći desilo
iz dosade sam kružio ko obično
a onda neplanirano u izlogu
riknuo sam na plavušu
slao sam joj kradom preko stakla poljupce
ovo što ću sad reči nema logike
držala mi pišu dok sam šorao
dizala me kad sam pijan padao

Offline DaPa

• Hero Member
« Odgovori #39 : Studeni 12, 2006, 23:18 »
Ma živim za taj dan! Pa Owen i s jednom nogom je bolji od Croucha i Bellamya zajedno!!! Samo nek se on oporavi...
Owen i Cisse u napadu....neki dobar trener na klupi i golovi bar ne bi trebali izostat. Za razliku od sad, kad je svaki naš gol kao suho zlato....rijedak i neprocijenjiv!
This time, next year...?! Ehhhh 'u plonkers!

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #40 : Studeni 13, 2006, 00:18 »
Owen i Cisse, strašno brzi napad... ali ja bi ipak preferirao Owena i Kuyta. To bi jako podsjeæalo na Heskey - Owen tandem kada je Owen u svakoj drugoj tekmi zabijao, lopta na Heskeya, ovaj spusti Owenu i gol... uz napomenu da je Kuyt dosta bolji od Heskeya.

Offline KENNY

• Hero Member
« Odgovori #41 : Studeni 13, 2006, 10:43 »
mozda malo grubo zvuci..al sto ce nam Owen sad ?? izranjavan tolikim ozljedama..zasicen novcem i "slavom" koju je stekao u Realu..eto ga tamo....ja sam za to da se radije dovede mlad, perspektivan igrac koji zeli napredovati, a ne Owen kojemu je vise svega dosta...
Above Us Only Sky!!

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #42 : Studeni 13, 2006, 11:12 »
Neznam baš da li mu je svega dosta. A zašto ga želimo, zato što je u Realu imao daleko najbolju "goals per minutes" statistiku. Nije puno igrao, no kada je igrao je zabijao. A i u Newcastleu je krenuo jako dobro. To je èovjek koji zna zabit gol, a takav nam treba.

Online grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #43 : Studeni 13, 2006, 12:10 »
slazem se da cisse i owen nisu idealan par... pogotove ne u PL... mogu proci u kojoj tekmi ali jedan Kuijt je puno bolji odabir... i u repki su stavljali cackalicu sa brzancem... naravno da je pun ozljeda ali mozda mu pomogne dobra domaca klima i glasni YNWA... osim toga cijena mu sigurno nije kao na odlasku (znaci zarada) a ako je mogao Bog moze i on...

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #44 : Studeni 13, 2006, 12:53 »
Owen se vraæa kuæi...to bi bio naslov koji bi me zbilja razveselio...osovina Kuyt-Owen, za prste polizat. Iako se ponio govnarski prema klubu, svakome treba pružit novu šansu. :super
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."