Autor Tema: Vase misljenje o Michaelu Owenu?  (Posjeta: 67892 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline anfieldpurch

• Newbie
  • LIVERPOOL FC WERE BY FAR THE GREATEST TEAM
    • Mdp Productions
Odg: Vase misljenje o Michaelu Owenu?
« Odgovori #15 : Listopad 31, 2006, 19:08 »
Michael owen was a great player and will always BE MY FAVOURITE player no messing he was just so gifted :D I always admired him

Thanks to cvgr9 my siggy n avatar

League titles :-18
European Cups :-5
Fa Cups :- 7
League Cups :- 7
Uefa Cups :- 3
R.I.P 96 YNWA

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #16 : Listopad 31, 2006, 19:10 »
Tužno kako igraèi (velika veæina barem) samo brinu za jebene pare, i tu me Owen najviše razoèarao, imao je ugovor od 100.000 funti tjedno i nije htio potpisati, a bio je miljenik i ikona kluba...izigrava neku dobrièinu a onda naguzi klub na takav naèin da ga moraju pošto - poto prodavat za neku siæu. Kuyt, to je igraè i èovjek za Liverpool, odbio je mnogo bolji ugovor Newcastlea da bi se pridružio Redsima, a na terenu daje 120%.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline LiverpoolkaREDS

• Sr. Member
  • The Blood Is RED for a reason...
« Odgovori #17 : Listopad 31, 2006, 19:38 »
To je, danas je lova glavna... Ali me cudi ta situacija s Owenom... pa jebote, Liverpool mu je bio sve..i na kraju ode u Real i neodigra postenu utakmicu... Ali eto! Imam jedan clanak gdje je Owen izjavio :"Prisilili su me da odem, otjerali su me"... pa mi to nije najjasnije...
.."Želio sam od LIVERPOOLA stvoriti neosvojivi bastion..,Poput Napoleona želio sam pokoriti cijeli prokleti svijet.. Želio sam da LIVERPOOL postane nedodirljiv, razvijati ga dok mu se cijeli nogometni svijet ne nađe pod nogama..."  -- Bill Shankly

Offline LiverpooL

• Newbie
« Odgovori #18 : Listopad 31, 2006, 20:40 »
on je za mene jedana welika IGRACINAAAAAAAAAAAAA ! ! ! welika shteta shto je otisao :(:(

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #19 : Listopad 31, 2006, 21:41 »
Naravno da jest, ali nikad ne reci nikad, mislim da postoji realna šansa da se on vrati, pogotovo ako prodaju Cissea.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline LiverpoolkaREDS

• Sr. Member
  • The Blood Is RED for a reason...
« Odgovori #20 : Listopad 31, 2006, 21:53 »
Da, pa tko zna sta moze biti.. Liverpoolu zaista treba jedan odlican napadac, a to bi mogao bit bas Owen kad se vrati u formu.. Jer mislim da se po kvaliteti ne moze mjerit s Cisseom..ipak je on veca klasa od Cissea...(ali kad je u formu , naravno)
.."Želio sam od LIVERPOOLA stvoriti neosvojivi bastion..,Poput Napoleona želio sam pokoriti cijeli prokleti svijet.. Želio sam da LIVERPOOL postane nedodirljiv, razvijati ga dok mu se cijeli nogometni svijet ne nađe pod nogama..."  -- Bill Shankly

Offline dodinho

• Hero Member
  • osjećala je korake cijelim bićem Johnny B. Štulić
« Odgovori #21 : Listopad 31, 2006, 22:24 »
teško je tak ocijenit ko je bolji, npr. owen ima više golova, al su od cissea oni važni golovi.u lp 2005 je bio predobar, ali owen je nešto posebno(barem bio,pošto ga dugo nisam vidio kako igra)
nešto mi se strašno prošle noći desilo
iz dosade sam kružio ko obično
a onda neplanirano u izlogu
riknuo sam na plavušu
slao sam joj kradom preko stakla poljupce
ovo što ću sad reči nema logike
držala mi pišu dok sam šorao
dizala me kad sam pijan padao

Offline el_Capo

• Newbie
« Odgovori #22 : Listopad 31, 2006, 22:40 »
nemam neko mišljenje izrazito pozitivno kao ni izrazito kritièko mišljenje o njemu. otišao je i pojeo govno sa tim. u klubu u kojem je sada teško da æe ikad išta osvojiti. da je ostao u Liverpoolu imao bi sada Ligu prvaka a sa njim u sastavu ekipa bi bila puno konkurentnija za osvajanje premiershipa pa bi bilo izgledno da bi itaj trofej imao. ovako mu najveæi domet u karijeri može biti da bude prvi strijelac Premiershipa ili neka slicna individualna nagrada
Some people belive footbal is a matter of life and death. I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important then that.

Bill Shankly

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #23 : Listopad 31, 2006, 22:47 »
nemam neko mišljenje izrazito pozitivno kao ni izrazito kritièko mišljenje o njemu. otišao je i pojeo govno sa tim. u klubu u kojem je sada teško da æe ikad išta osvojiti. da je ostao u Liverpoolu imao bi sada Ligu prvaka a sa njim u sastavu ekipa bi bila puno konkurentnija za osvajanje premiershipa pa bi bilo izgledno da bi itaj trofej imao. ovako mu najveæi domet u karijeri može biti da bude prvi strijelac Premiershipa ili neka slicna individualna nagrada

Slažem se u potpunosti,, nije htio potpisat novi ugovor misleæi da Liverpool ne može do velikih trofeja, a kad ono mi uzeli LP a da je ostao najvjerojatnije i Premiership. Nek se sad jebe u Newcastleu i neka shvati da je pogriješio.

Offline fuck_everton

• Jr. Member
« Odgovori #24 : Studeni 01, 2006, 00:32 »
fuckin' pussy.za mene je uvijek bio najjaèi igraè i osoba,al kad je otišao kod jebenih škota,umjesto da se vratio,je u mojim oèima umro.obièna pièkica,jebo ga newcastle i šaka funti više.uostalom što drugo oèekivati od èovjeka èiji je otac navijaè jebenog evertona

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #25 : Studeni 01, 2006, 02:29 »
Hehehe, jebeni škoti... treba imati na umu da je Liverpool u svom zaèetku bio sastavljen od skoro samih škota... tu i tamo kojeg engleza ;)

Online grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #26 : Studeni 01, 2006, 09:41 »
Da, pa tko zna sta moze biti.. Liverpoolu zaista treba jedan odlican napadac, a to bi mogao bit bas Owen kad se vrati u formu.. Jer mislim da se po kvaliteti ne moze mjerit s Cisseom..ipak je on veca klasa od Cissea...(ali kad je u formu , naravno)
pitanje je samo kada ce se vratiti u kakvoj ce biti formi i koliko ce to trajati... nije da mu zelim lose ali gledam realno...
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Online grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #27 : Studeni 01, 2006, 09:46 »
Naravno da jest, ali nikad ne reci nikad, mislim da postoji realna šansa da se on vrati, pogotovo ako prodaju Cissea.
skoro pa podjednaka prica kao i sa fowlerom... otisao je iz svoga kluba, nije imao srece, ozljede su ga kocile, igrali su za lose ekipe ili one koje su u tom trenutku bile u krizi i sada na kraju se vraca tamo gdje je proveo najljepse trenutke, tamo gdje su ga istinski voljeli kako bi zavrsio svoju igracku pricu koja da je ostao u klubu bi bila legendarna...
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #28 : Studeni 01, 2006, 10:36 »
prva ekipa Liverpoola se sastojala od 1 Engleza i 10 Škota  :D
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Online grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #29 : Studeni 01, 2006, 15:17 »
prva ekipa Liverpoola se sastojala od 1 Engleza i 10 Škota  :D
pa su odlucili uvesti kvotu za strance...  :D