Autor Tema: Vase misljenje o Michaelu Owenu?  (Posjeta: 67893 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline LiverpoolkaREDS

• Sr. Member
  • The Blood Is RED for a reason...
Vase misljenje o Michaelu Owenu?
« : Listopad 30, 2006, 00:36 »
Vase misljenje o Owenu, za mene, najboljem igracu Liverpoola u novijoj povijesti kluba?  Mislite li da su ga otjerali? Ja sam uvjerena da je Owen ostao da bi se upisao duboko, duboko u povijest... (Iako vec djelom jest)
.."Želio sam od LIVERPOOLA stvoriti neosvojivi bastion..,Poput Napoleona želio sam pokoriti cijeli prokleti svijet.. Želio sam da LIVERPOOL postane nedodirljiv, razvijati ga dok mu se cijeli nogometni svijet ne nađe pod nogama..."  -- Bill Shankly

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
Odg: Vase misljenje o Michaelu Owenu?
« Odgovori #1 : Listopad 30, 2006, 00:45 »
Protjeran... ne... ne mogu reæi da se nekoga tjera iz kluba nudeæi mu 100 000 funti tjedno. A toliko su mu nudili iz Liverpoola, kasnije je taj ugovor dopao Gerrarda.

Owen æe uvijek imati posebno mjesto u mom scru, kad je on poèeo igrati za LFC, dakle prije kojih 8 godina sam i ja poèeo intenzivnije pratiti Liverpool... on je otišao, a moja ljubav prema klubu je ostala. Iako moram priznat da mi je jedan od najgorih dana, ako ne i najgori bio dan kad je otišao ;)

Offline KENNY

• Hero Member
« Odgovori #2 : Listopad 30, 2006, 08:40 »
Eh..ni ja vjerovatno necu prezalit taj dan kad je otisao  :( ..ali sam je to zelio i pogledajte gdje je sad...igra on i dalje na velikoj sceni (Real M., Newcastle) ali nije to onaj stari dobri Owen...i da naravno covjek ima veliki peh s ozljedama...
Above Us Only Sky!!

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #3 : Listopad 30, 2006, 09:18 »
i ja mislim da nije pitanje love... nego zelja da pocinje osvajati trofeje... a nesreca je ta da je otisao iz kluba koji je poceo osvajati u klub koji je to prestao... onda se vratio u pl ali u klub koji ruku na srce jos dugo nece osvojiti nesto i koji je vise bolnica nego zdrava sredina...
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Liverpoolgirl

• Newbie
  • Face U're Fear & Live U're Dream
« Odgovori #4 : Listopad 30, 2006, 09:19 »
Hum.. Michael Owen? To je igraè zbog kojeg su mnoge djevojke ali i deèki poèeli navijat za Liverpool. Moj stari je Reds uhu veæ nekih dvadesetak godina i bilo bi logièno da ja navijam za Liverpool preko njegove ljubavi-ali ne ja sam prvo vidjela Owena i od tog dana sam se zaljubila u Liverpool. Onog dana kad je odlazio iz Liverpoola bila sam ljuta na njega ali èak sam jednim dijelom i razumjela zašto je otišao, ne-nije protjeran, htio je doseæ viši cilj u svojoj karijeri i potpisao za Real, mislio je da æe bolje rješenje bit taj ugovor sa Realom ali ispostavilo se drugaèije. Bio je ljubimac Liverpoolovih navijaèa-njihovih djevojaka,mama itd.. Da je ostao u Liverpoolu sigurna sam da nebi gledali 100 razlièitih napadaèa kako se izmjenjuju kroz utakmice, i sigurna sam da bi se našao još jedan napadaè koji bi uz Owena kroz svaku utakmicu punio mreže protivnika.. poslije odlaska iz Liverpoola bio je još jedan težak trenutak vezan uz Owena a to je utakmica na Anfieldu protiv Newcastla. Veæina Anfielda je zviždalo kad bi Michael primio loptu-i ono kaj me iznenadilo veæinom je to bio Kop, šta je bilo vrlo nekorektno od njih, i ne želim ni stat na Owenovo mjesto i zamislit si kak mu je bilo.
Uvjerena sam kad æe se htjet vratit u Liverpool da æe tu uvijek biti mjesta za njega. Možda kao igraè, kao trener na Liverpoolovoj akademiji, kao zamjena jednoga dana za Beniteza-sve je moguæe.. ljubav prema Owenu ne može prestat samo tako- kad se jednom nekog igraèa žarko voli, voljet æe ga se zauvijek.
I djevojke znaju igrat nogomet!

Offline LiverpoolkaREDS

• Sr. Member
  • The Blood Is RED for a reason...
« Odgovori #5 : Listopad 30, 2006, 15:08 »
I ja isto tako kazem.. Ljubav prema Owenu vjecno ce trajat.. To je (mislim on )je dio mene i zauvijek ce biti.. Ja znam da on Liverpool voli i da se silno zeli vratiti u svoj klub, ali ... Puno je tu zapreka..Pa i ovo se ljeto htio vratiti, po novinam ase masovno pisalo da Owen opet ide na Anfield..ali na kraju nista..Cini mi se da ga Benitez nije zelio...
I bez obzira sto neigra u Liverpoolu, ja ga pratim, svaku njegovu minutu odigranu, svaki gol...ma sve.. I stvarno mi je zao njega zbog njegovih ozljeda, nije mi jasno kad ce to vise prestati, kad ce se Owen vinuti u prijasnje visine???
.."Želio sam od LIVERPOOLA stvoriti neosvojivi bastion..,Poput Napoleona želio sam pokoriti cijeli prokleti svijet.. Želio sam da LIVERPOOL postane nedodirljiv, razvijati ga dok mu se cijeli nogometni svijet ne nađe pod nogama..."  -- Bill Shankly

Offline Liverpool Fan

• Full Member
« Odgovori #6 : Listopad 30, 2006, 16:56 »
slazem se sa svima takodjer sam Liverpool zavolio zbog Owena i dan danas mi je najdrazi igrac , iako je popularan nikada nije glumio neku zvjezdu i to mu je najbolja karakteristika.Eh sad sto je otisao , to se 100% ne znam svako vodi svoju pricu , ali iskreno liverpool je previse isao preko Owenovih ledja ,  uvjek je on zabijao a kad ne zabije paljba na njega pa nije ni on madjionicar , ali smijem se kladiti da mi u naradnih 10 godina necemo imati onakvog gol igraca!!!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #7 : Listopad 30, 2006, 19:35 »
Owen je drag momak i odlièan igraè, ali moje iskreno mišljenje je: KO GA JEBE! Htio je iæi iz kluba, otišao je i usreæio se u drugim sredinama. Ko ga jebe, ponio se kao pizdun i zaslužio je da ga KOP izvižda. Usput, ali bi itko od vas prodao igraèa za 8 milijuna, a kupio za sezonu poslije za 18milijuna ???
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline stevie G

• Jr. Member
« Odgovori #8 : Listopad 30, 2006, 20:13 »
on je kraljina,no kako marijo kaze ko ga jebe

Offline KENNY

• Hero Member
« Odgovori #9 : Listopad 30, 2006, 22:41 »
on je kraljina,no kako marijo kaze ko ga jebe

za nekoga tko je toliko puno dao za klub..ovo su ruzne rijeci...bez obzira na koji nacin je otisao iz kluba :ljut
Above Us Only Sky!!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #10 : Listopad 30, 2006, 23:13 »
gledaj, meni je Michael jako drag, ali ponio se govnarski prema klub. Po meni je izdao i klub i navijaèe. Želim mu puno sreæe, i može se vratiti u klub, ali pod uvjetom da se isprièa navijaèima!
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline dodinho

• Hero Member
  • osjećala je korake cijelim bićem Johnny B. Štulić
« Odgovori #11 : Listopad 30, 2006, 23:14 »
ma nemora se ni isprièati samo da zabija preko 25 golova po sezoni i može se vratiti
nešto mi se strašno prošle noći desilo
iz dosade sam kružio ko obično
a onda neplanirano u izlogu
riknuo sam na plavušu
slao sam joj kradom preko stakla poljupce
ovo što ću sad reči nema logike
držala mi pišu dok sam šorao
dizala me kad sam pijan padao

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #12 : Listopad 30, 2006, 23:33 »
Hehehe, prodajemo dušu za Owena  :lol

Offline Marko

• Newbie
« Odgovori #13 : Listopad 31, 2006, 16:07 »
Velik igraè definitivno, no imao je novi ugovor pred nosom, nije potpisao, o èemu onda više prièati...
Hoæu Davida Jamesa...

Offline red till dead

• Hero Member
  • liverpool fc >>> the biggest club in the world
« Odgovori #14 : Listopad 31, 2006, 18:12 »
velik igraè no žalosno što se ponio kao prava pizda.....onakav ugovor odbit i to još od voljenog kluba....sramotno sramotno :lose :lose :lose :lose
mi smo tada morali prodati pošto poto da ga ne izgubimo besplatno(što bi se dogodilo da mu je istekao njegov tadašnji ugovor) i to je dio koji mene najviše jebe u zdrav mozak.....dobili smo 8 milja a da je sve bilo kako treba trebali smo pokupiti oko 30-ak glava.....ne kažem da bi houlier napravio išta pametno s tim parama(osim što bi doveo još blesavih francuza) al lova je lova i tu smo masno popušili....
osim toga a kojem je to igraèu u realu karijera procvjetala.....svi koji tamo doðu propadnu.....jebo real....
owenu .....zajebo si sve ....sebe najviše .....a i nas....i liverpool kao klub....i tvoje sve buduæe poslodavce.... :lose
So where does Dalglish rank in football history? Well, there's Maradona, who is another in a category of one. After Maradona comes a group-Pele, Cruyff, etc. Globaly, Dalglish is in the rank below. Between the decline of Cruyff and the emergence of Maradona-the Scot was the best player in the world.