Hum.. Michael Owen? To je igraè zbog kojeg su mnoge djevojke ali i deèki poèeli navijat za Liverpool. Moj stari je Reds uhu veæ nekih dvadesetak godina i bilo bi logièno da ja navijam za Liverpool preko njegove ljubavi-ali ne ja sam prvo vidjela Owena i od tog dana sam se zaljubila u Liverpool. Onog dana kad je odlazio iz Liverpoola bila sam ljuta na njega ali èak sam jednim dijelom i razumjela zašto je otišao, ne-nije protjeran, htio je doseæ viši cilj u svojoj karijeri i potpisao za Real, mislio je da æe bolje rješenje bit taj ugovor sa Realom ali ispostavilo se drugaèije. Bio je ljubimac Liverpoolovih navijaèa-njihovih djevojaka,mama itd.. Da je ostao u Liverpoolu sigurna sam da nebi gledali 100 razlièitih napadaèa kako se izmjenjuju kroz utakmice, i sigurna sam da bi se našao još jedan napadaè koji bi uz Owena kroz svaku utakmicu punio mreže protivnika.. poslije odlaska iz Liverpoola bio je još jedan težak trenutak vezan uz Owena a to je utakmica na Anfieldu protiv Newcastla. Veæina Anfielda je zviždalo kad bi Michael primio loptu-i ono kaj me iznenadilo veæinom je to bio Kop, šta je bilo vrlo nekorektno od njih, i ne želim ni stat na Owenovo mjesto i zamislit si kak mu je bilo.
Uvjerena sam kad æe se htjet vratit u Liverpool da æe tu uvijek biti mjesta za njega. Možda kao igraè, kao trener na Liverpoolovoj akademiji, kao zamjena jednoga dana za Beniteza-sve je moguæe.. ljubav prema Owenu ne može prestat samo tako- kad se jednom nekog igraèa žarko voli, voljet æe ga se zauvijek.