Autor Tema: Liverpool - Lille, Liga Prvaka - 7. kolo  (Posjeta: 1684 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline LessMore

• Hero Member
Odg: Liverpool - Lille, Liga Prvaka - 7. kolo
« Odgovori #45 : Siječanj 22, 2025, 09:12 »
Pa napadački je bio loš jučer, tj. ništa posebno. Imao je par dobrih trenutaka i par loših. Prosjek.

Ali je defanzivno bio jako dobar i požrtvovan. Uostalom, ovu tablicu sam stavio jer mi je bilo fascinantno s obzirom da obično top DM ima takvu statistiku. I znam da to nije prioritetno kod napadača, ali nije nebitno i tko god je jučer gledao tekmu je mogao to vidjeti. Jebiga, proklete oči koje ne gledaju samo golove kod napadača.

To ne znači da ga ne moramo prodati ili da nije loš napadač za nas.

Upravo jedna od tih defenzivnih akcija koja vjerujem popunjava sve te rubrike je došla nakon tog prilaska i nakon što se lopta odbila kao od spomenika jebenog. Znači da nije balvan nebi ni morao defenzivno reagirati. Sad najbolje da tako zajebe pa da ni ne pokuša ispraviti...

I ne razumiješ ovo sa očima...bode me u oči šta on nema osnovnu nogometnu tehniku za igrati na tom nivou. Svaki dodir je loš. Golovi su SF.
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #46 : Siječanj 22, 2025, 09:24 »
Šta vam se čini od Davida? Na ljeto je slobodan igrač. Bili on bio bolje rješenje za nas od Nuneza? ili od Diaza na devetki, ili od Jote na kojeg pola sezone ne mozes računati?

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #47 : Siječanj 22, 2025, 09:26 »
nisam znao da mu ističe, uzeo bih ga, a riješio se bar dvojice od Diaza, Jote i Darwina

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #48 : Siječanj 22, 2025, 09:30 »
I ne razumiješ ovo sa očima...bode me u oči šta on nema osnovnu nogometnu tehniku za igrati na tom nivou. Svaki dodir je loš. Golovi su SF.

Aha, to se slažem.
Never miss a good chance to shut up.

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #49 : Siječanj 22, 2025, 09:43 »
Šta vam se čini od Davida? Na ljeto je slobodan igrač. Bili on bio bolje rješenje za nas od Nuneza? ili od Diaza na devetki, ili od Jote na kojeg pola sezone ne mozes računati?
Pa mene se nije baš dojmio jučer... Netko je spomenuo...bolje mi je onaj brazilac u zadnjoj liniji kod njih izgledao a i onaj mali Islanđan mi je bio jako zanimljiv, dobar dribler i tehničar a bilo ga je po cijelom terenu
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #50 : Siječanj 22, 2025, 09:58 »
dao je gol iz jedine šanse koju je imao, hajde da ne dovodimo samo igrače koji će biti dobri protiv nas, koliko vidim David je konstantan već par sezona i ima jako dobru statistiku, a ako mu plata ne bi bila visoka, uzeo bih ga bez puno razmišljanja, čini mi se kao idealan za klupe umjesto Jote

Offline Vebbo

• Hero Member
« Odgovori #51 : Siječanj 22, 2025, 10:03 »
Sve u sve dobri smo bili. Problem koje se vuce vec nekoliko kola, jedna sansa i odmah gol. I kao da su svi ti golovi slicni, netko zakasni u blok ili nasima prodje kroz noge, usi isl.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #52 : Siječanj 22, 2025, 11:00 »
David kao free agent je super opcija. Čovjek je dao 100 injak golova za Lille u 200 injak nastupa. 25 godina, čak i da flopa posto ne moraš platit odštetu, prodaš ga dalje za 30 ak miliona sigurno. Low rizik, kao i ovo sa Chiesom, nemaš šta izgubit a možeš dosta dobit. I plus ostaje više novaca za jačanje ostalih pozicija.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #53 : Siječanj 22, 2025, 11:16 »
David definitivno zanimljiva opcija, a kao free agent zapravo no-brainer. Ali bit će tu puno interesanata.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #54 : Siječanj 22, 2025, 12:13 »
Ma David ce zavrsit negdje u Italiji, to mi je ko stvoreno za njih. Samo nek bira Juve, Inter ili Milan… :D
« Zadnja izmjena: Siječanj 22, 2025, 14:21 mihovil »

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #55 : Siječanj 22, 2025, 14:20 »
David definitivno zanimljiva opcija, a kao free agent zapravo no-brainer. Ali bit će tu puno interesanata.
:super

Nedavno sam čitao da ga Barca vidi kao zamjenu Lewi.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #56 : Siječanj 23, 2025, 09:24 »
Liverpool finishing in the top 2 ensures home advantage for the second leg ties in EVERY MATCH of the knockout stages. That's good.
Never miss a good chance to shut up.