Autor Tema: Nottingham Forest - Liverpool, Premier league - 21. kolo  (Posjeta: 3261 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Nottingham Forest - Liverpool, Premier league - 21. kolo
« Odgovori #150 : Siječanj 15, 2025, 09:18 »
Plesali smo na rubu? Mogli su zabiti još nešto?

U 2. poluvremenu su imali 1 udarac prema golu i niti jedan korner.

Pa ti si kao malo dijete.  :lol
Da je ijedna lopta prošla, a mogla je kao uostalom i ona kod gola Wooda bilo bi sranje.
Uostalom, da li je kod gola Wooda bila očekivana takva nekakva situacija da nam se uopće dogodi uz toliko igrača okolo kroz koje je prošla lopta.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #151 : Siječanj 15, 2025, 09:22 »
Pa ti si kao malo dijete.  :lol
Da je ijedna lopta prošla, a mogla je kao uostalom i ona kod gola Wooda bilo bi sranje.
Uostalom, da li je kod gola Wooda bila očekivana takva nekakva situacija da nam se uopće dogodi uz toliko igrača okolo kroz koje je prošla lopta.

Aha. U pravu si. Da je Murillo zabio ono što je pucao s centra bi bilo 2:0.

Naravno da uvijek postoji šansa da nešto prođe, ali ipak je manja šansa za to tako da bi radije gledao kreirane situacije ili situacije gdje prođe plan da se nekoga izdvoji 1 na 1 i tako se kreira šansa.

Ali dobro, evo, Nottingham može žaliti što nije dobio ovo 5:1 jer smo mi plesali po rubu.
Never miss a good chance to shut up.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #152 : Siječanj 15, 2025, 09:24 »
Ne slažem se. Jednom su prešli preko centra cijelu tekmu i zabili. Do našeg gola smo imali par dobrih situacija, ali smo naravno uspjeli sjebati "u začetku". Npr. Diaz se par puta lijepo spustio, odvukao Murilla sa sobom, lopta otišla na bok do Salaha koji ima samo Williamsa i hrpu prostora ispred sebe, ali ne može proći. Shvatim da ga jednom ne prođeš, ali 3-4 puta da ste 1 na 1 i ne prođeš mi nije normalno. 2 puta je slično bilo i sa Szoboszlaijem koji je onda loše ubacio. Ako protiv tako niskog bloka krila ne mogu proći svoje bočne 1 na 1 s hrpom prostora, teško ćeš kreirati šansu (Gakpo je isto bio loš). Isto tako smo imali i 2 polukontre gdje je Diaz zeznuo, odnosno jednom Murillo odlično reagirao (jako, jako dobar jučer). Ugl, do našeg gola smo bili solidni, ali su nam odluke u zadnjoj trećini bile loše. U tom trenutku je bilo zasluženo svakoj ekipi po bod. Nakon našeg gola smo ih doslovno rasturili i tih pola sata nisu mogli stajati na terenu, ali jebiga, nešto sreća, nešto Sels, a nešto naši promašaji i na kraju svakoj ekipi ide po bod, ali ako se priča što je zasluženo, onda mislim da nema sumnje da smo mi ti koji možemo žaliti s obzirom na prikazano.
Nisam rekao da je realan rezultat remi, ali da je i bod dobar kako smo izgledali skoro 65 minuta utakmice, Bezidejni, spori, nekoliko puta je Macca u lijevom halfspaceu držao loptu po 5-6 sekundi bez ikakve ideje kome dodati. Ne znam otkud to da smo bili solidni do gola jer do tada nijedne šanse nismo stvorili, zapravo je najbolja bila kontra koju spominješ da je Murrillo prekinuo izvrsnom reakcijom.
Ulaskom Jote (na stranu gol) dodatno smo opteretili zadnju liniju Forresta pa su Bleki i Murrilo osim njega i Diaza morali dodatno paziti na ubacivanja Szobe i Macce iz drugog plana, otuda toliki broj šansi. Dodatnom opterećenjem zadnje linije, natjerali smo Forrest na još dublji blok, jer dok smo bili samo s jednim napadačem kojeg je igrao Diaz većinu vremena su ova dvojica bili bez posla: Salah i Gakpo daleko na stranama, Diaz se spusti među veznjake i na taj način dodatno zagušuje zagušenu sredinu terena pa nam treba malo čudo u vidu izgubljene lopte MGW i Yatesa da nešto iskreiramo, na postavljenu defanzivu Forresta nismo imali nikakve ideje. Jota svojim kretnjama tjera štopere prema nazad, nabija ih u 16-sterac i samim tim nam je lakše igrati. Diaz to ne zna raditi niti će ikad znati.

Opet kažem, imamo čime žaliti nakon onih zadnjih 10 minuta, ali u globalu smo odigrali utakmicu za zaborav. Već drugu po redu, tako da bih se složio s @Luis Garciom da se nazire kriza igre.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #153 : Siječanj 15, 2025, 09:26 »
da je uzeti 7 bodova iz naredne tri

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #154 : Siječanj 15, 2025, 09:27 »
Nisam rekao da je realan rezultat remi, ali da je i bod dobar kako smo izgledali skoro 65 minuta utakmice, Bezidejni, spori, nekoliko puta je Macca u lijevom halfspaceu držao loptu po 5-6 sekundi bez ikakve ideje kome dodati. Ne znam otkud to da smo bili solidni do gola jer do tada nijedne šanse nismo stvorili, zapravo je najbolja bila kontra koju spominješ da je Murrillo prekinuo izvrsnom reakcijom.
Ulaskom Jote (na stranu gol) dodatno smo opteretili zadnju liniju Forresta pa su Bleki i Murrilo osim njega i Diaza morali dodatno paziti na ubacivanja Szobe i Macce iz drugog plana, otuda toliki broj šansi. Dodatnom opterećenjem zadnje linije, natjerali smo Forrest na još dublji blok, jer dok smo bili samo s jednim napadačem kojeg je igrao Diaz većinu vremena su ova dvojica bili bez posla: Salah i Gakpo daleko na stranama, Diaz se spusti među veznjake i na taj način dodatno zagušuje zagušenu sredinu terena pa nam treba malo čudo u vidu izgubljene lopte MGW i Yatesa da nešto iskreiramo, na postavljenu defanzivu Forresta nismo imali nikakve ideje. Jota svojim kretnjama tjera štopere prema nazad, nabija ih u 16-sterac i samim tim nam je lakše igrati. Diaz to ne zna raditi niti će ikad znati.
Opet kažem, imamo čime žaliti nakon onih zadnjih 10 minuta, ali u globalu smo odigrali utakmicu za zaborav. Već drugu po redu, tako da bih se složio s @Luis Garciom da se nazire kriza igre.

Donekle se mogu složiti, s tim da se ne slažem da je Diaz uvijek gušio igru, dapače, par puta je baš lijepo "oslobodio" igru pa su igrači na krilu sjebali, a imali su hrpu vremena i prostora (Salah najviše puta). I imamo za čime žaliti zadnjih 30 minuta, što je ipak veći period.
« Zadnja izmjena: Siječanj 15, 2025, 09:35 gento »

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #155 : Siječanj 15, 2025, 09:48 »
Ja ću samo reći da bi klub sa jasnom idejom i sposobnim ljudima već danas krenuo u projekt Murillo u ljetnom prijelaznom roku. Gori nam ta pozicija, vjerujem da netko gleda momka ovu sezonu, imamo renome veći od njegovog trenutnog kluba...e sad ako ne vidimo zdravim očima i ako smo škrte p***etine to je drugi par čarapa. Već vidim kako odlazi u Newcastle umjesto Schaera na ljeto jer su naši nudili 42,38mil umjesto 50 traženih.
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #156 : Siječanj 15, 2025, 09:48 »
Donekle se mogu složiti, s tim da se ne slažem da je Diaz uvijek gušio igru, dapače, par puta je baš lijepo "oslobodio" igru pa su igrači na krilu sjebali, a imali su hrpu vremena i prostora (Salah najviše puta). I imamo za čime žaliti zadnjih 30 minuta, što je ipak veći period.
:super

Jedino nije baš da su imali prostora po krilima kao inače. A i sjebo je Diaz par pute, nije da nije.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #157 : Siječanj 15, 2025, 09:53 »
Ja ću samo reći da bi klub sa jasnom idejom i sposobnim ljudima već danas krenuo u projekt Murillo u ljetnom prijelaznom roku. Gori nam ta pozicija, vjerujem da netko gleda momka ovu sezonu, imamo renome veći od njegovog trenutnog kluba...e sad ako ne vidimo zdravim očima i ako smo škrte p***etine to je drugi par čarapa. Već vidim kako odlazi u Newcastle umjesto Schaera na ljeto jer su naši nudili 42,38mil umjesto 50 traženih.

Bio je pravo dobar u drugom dijelu prošle sezone, ja ga pamtim da je jednom uzeo loptu i bukvalno predriblao sve igrače koji su mu se našli na putu  :lol i zamalo dao gol

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #158 : Siječanj 15, 2025, 09:54 »

Mislim da je prošli tjedan potpisao novi ugovor.

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #159 : Siječanj 15, 2025, 10:05 »
Mislim da je prošli tjedan potpisao novi ugovor.
To znači da će koštati malo više a ne da će nam malo manje trebati.

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #160 : Siječanj 15, 2025, 10:05 »
Ako NF uđe u Ligu prvaka, mislim da možemo zaboraviti na njega, ne mislim da bi htio otići jer je nedavno potpisao novi ugovor. Inače, prilično si dobro opisao našu pregovaračku moć.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #161 : Siječanj 15, 2025, 10:06 »
Murillo je nizak za stopera. 184 cm, svi naši stoperi su iznad 190. Odnosno Gomez je 188, ali Konate i Van Dijk su 194 i 195 i starteri su.

Offline mascherano

• Hero Member
« Odgovori #162 : Siječanj 15, 2025, 10:09 »
Murillo je nizak za stopera. 184 cm, svi naši stoperi su iznad 190.
Fabio Cannavaro je sa 175cm uzimao zračne duele Vieriju od 1,91 pravilnim čitanjem igre i pozicioniranjem.

S onakvom anticipacijom, Murillo može igrati štopera u bilo kojem klubu i sustavu.

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #163 : Siječanj 15, 2025, 10:14 »
Murillo je nizak za stopera. 184 cm, svi naši stoperi su iznad 190. Odnosno Gomez je 188, ali Konate i Van Dijk su 194 i 195 i starteri su.
Jučer mu je u p***u materinu smetalo tih "samo" 184cm

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #164 : Siječanj 15, 2025, 10:17 »

Ovo je teška glupost, pa nebi da je visok ko messi, pravi stoper čita igru i uvijek je korak ispred.
Al jebem mu majku, jučer bila situacija kad je presjekao loptu u prvom i pucao pored gola, samo da je salah tada osjetio da izlazi na njega i napao dubinu, szoboslai bi ga izbacio u situaciju  1 na 1,to su te sitnice di se lomi  dobar protivnik kao jučer.
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif