Ne slažem se. Jednom su prešli preko centra cijelu tekmu i zabili. Do našeg gola smo imali par dobrih situacija, ali smo naravno uspjeli sjebati "u začetku". Npr. Diaz se par puta lijepo spustio, odvukao Murilla sa sobom, lopta otišla na bok do Salaha koji ima samo Williamsa i hrpu prostora ispred sebe, ali ne može proći. Shvatim da ga jednom ne prođeš, ali 3-4 puta da ste 1 na 1 i ne prođeš mi nije normalno. 2 puta je slično bilo i sa Szoboszlaijem koji je onda loše ubacio. Ako protiv tako niskog bloka krila ne mogu proći svoje bočne 1 na 1 s hrpom prostora, teško ćeš kreirati šansu (Gakpo je isto bio loš). Isto tako smo imali i 2 polukontre gdje je Diaz zeznuo, odnosno jednom Murillo odlično reagirao (jako, jako dobar jučer). Ugl, do našeg gola smo bili solidni, ali su nam odluke u zadnjoj trećini bile loše. U tom trenutku je bilo zasluženo svakoj ekipi po bod. Nakon našeg gola smo ih doslovno rasturili i tih pola sata nisu mogli stajati na terenu, ali jebiga, nešto sreća, nešto Sels, a nešto naši promašaji i na kraju svakoj ekipi ide po bod, ali ako se priča što je zasluženo, onda mislim da nema sumnje da smo mi ti koji možemo žaliti s obzirom na prikazano.
Nisam rekao da je realan rezultat remi, ali da je i bod dobar kako smo izgledali skoro 65 minuta utakmice, Bezidejni, spori, nekoliko puta je Macca u lijevom halfspaceu držao loptu po 5-6 sekundi bez ikakve ideje kome dodati. Ne znam otkud to da smo bili solidni do gola jer do tada nijedne šanse nismo stvorili, zapravo je najbolja bila kontra koju spominješ da je Murrillo prekinuo izvrsnom reakcijom.
Ulaskom Jote (na stranu gol) dodatno smo opteretili zadnju liniju Forresta pa su Bleki i Murrilo osim njega i Diaza morali dodatno paziti na ubacivanja Szobe i Macce iz drugog plana, otuda toliki broj šansi. Dodatnom opterećenjem zadnje linije, natjerali smo Forrest na još dublji blok, jer dok smo bili samo s jednim napadačem kojeg je igrao Diaz većinu vremena su ova dvojica bili bez posla: Salah i Gakpo daleko na stranama, Diaz se spusti među veznjake i na taj način dodatno zagušuje zagušenu sredinu terena pa nam treba malo čudo u vidu izgubljene lopte MGW i Yatesa da nešto iskreiramo, na postavljenu defanzivu Forresta nismo imali nikakve ideje. Jota svojim kretnjama tjera štopere prema nazad, nabija ih u 16-sterac i samim tim nam je lakše igrati. Diaz to ne zna raditi niti će ikad znati.
Opet kažem, imamo čime žaliti nakon onih zadnjih 10 minuta, ali u globalu smo odigrali utakmicu za zaborav. Već drugu po redu, tako da bih se složio s @Luis Garciom da se nazire kriza igre.