Pregledao hajlajte jutros, fkt smo ih ubili nakon gola, ne znam kako smo igrali prvo poluvrijeme, ali ovo je bilo dosta dobro, dosta bolje nego protiv Uniteda, malo me podsjeti na Fulham
Po highlightima izgleda da smo bili superduperdominantni od prve minute, a zapravo s(p)retni gol Jote je bio prekretnica utakmica jer do tog trenutka mi apsolutno, ali apsolutno ništa nismo napravili. Nakon toga smo krenuli s pritiskom i mogli pobijediti ali je Sels radio čuda i moram priznat da je i bod dobar uzevši u obzir svih 90 minuta.
Druga utakmica zaredom da prvih 45 minuta izgledamo kao da bi na poluvremenu svih 11 zamijeniti, jedina je sreća pa je na klupi Slot koji otprilike pravovremeno radi izmjene kad vidi da nešto ne funkcionira pa nas izvuče.
Arnold i Robertson su u užasnoj formi i to se vidi na terenu, defanzivno propusni, ofanzivno nedorečeni. Macca je također odigrao sinoć bezveze utakmicu, Gakpo u prvom poluvremenu 4 dodira s loptom, 3 u autu završila.
Sad slijedi još jedno teško gostovanje protiv Brentforda, za nadat se da ćemo odigrati bolje nego sinoć.