Autor Tema: Nottingham Forest - Liverpool, Premier league - 21. kolo  (Posjeta: 3937 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online Slav26

• Hero Member
Odg: Nottingham Forest - Liverpool, Premier league - 21. kolo
« Odgovori #135 : Siječanj 14, 2025, 23:59 »
Koliko me žalosti remi, toliko me veseli igra iz drugog pouvremena koja odaje naznake prolaska mini-krize iz nekoliko zadnjih utakmica.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #136 : Siječanj 15, 2025, 00:14 »
Since returning from injury, Alisson has faced 15 shots on target in the Premier League - He’s conceded 9 of them.

Is this a worry for you?

Hm…a da malo probamo s Kelleherom?
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline luigi

• Hero Member

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #138 : Siječanj 15, 2025, 00:26 »
Since returning from injury, Alisson has faced 15 shots on target in the Premier League - He’s conceded 9 of them.

Is this a worry for you?

Hm…a da malo probamo s Kelleherom?
Ne

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #139 : Siječanj 15, 2025, 07:20 »
Pregledao hajlajte jutros, fkt smo ih ubili nakon gola, ne znam kako smo igrali prvo poluvrijeme, ali ovo je bilo dosta dobro, dosta bolje nego protiv Uniteda, malo me podsjeti na Fulham

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #140 : Siječanj 15, 2025, 08:13 »
Pitanje je gdje smo bili do tog trenutka iz drugog poluvremena nakon gola.
Slično je bilo i protiv Uniteda u dijelu utakmice.
Ne znam, ali vidi se polako da smo ne znam što reći, pomalo ispuhani? Pretpostavljam da treba malo izrotirati dio ekipe.
Sreća da ove sezone nema Citya iz prošlih sezona pa da svaki kiks kazni.
Moramo se uozbiljiti i početi opet od prve minute igrati kako treba da ne moram stalno ganjati rezultat odnosno tek tada počinjati igrati i sve će biti OK. U protivnom bojim se naših sranja koja smo znali napraviti početkom godine...

Neovisno od toga svega...
:lol
« Zadnja izmjena: Siječanj 15, 2025, 08:19 Winx »

Online mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #141 : Siječanj 15, 2025, 08:40 »
Pregledao hajlajte jutros, fkt smo ih ubili nakon gola, ne znam kako smo igrali prvo poluvrijeme, ali ovo je bilo dosta dobro, dosta bolje nego protiv Uniteda, malo me podsjeti na Fulham
Po highlightima izgleda da smo bili superduperdominantni od prve minute, a zapravo s(p)retni gol Jote je bio prekretnica utakmica jer do tog trenutka mi apsolutno, ali apsolutno ništa nismo napravili. Nakon toga smo krenuli s pritiskom i mogli pobijediti ali je Sels radio čuda i moram priznat da je i bod dobar uzevši u obzir svih 90 minuta.

Druga utakmica zaredom da prvih 45 minuta izgledamo kao da bi na poluvremenu svih 11 zamijeniti, jedina je sreća pa je na klupi Slot koji otprilike pravovremeno radi izmjene kad vidi da nešto ne funkcionira pa nas izvuče.
Arnold i Robertson su u užasnoj formi i to se vidi na terenu, defanzivno propusni, ofanzivno nedorečeni. Macca je također odigrao sinoć bezveze utakmicu, Gakpo u prvom poluvremenu 4 dodira s loptom, 3 u autu završila.

Sad slijedi još jedno teško gostovanje protiv Brentforda, za nadat se da ćemo odigrati bolje nego sinoć.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #142 : Siječanj 15, 2025, 08:50 »
Po highlightima izgleda da smo bili superduperdominantni od prve minute, a zapravo s(p)retni gol Jote je bio prekretnica utakmica jer do tog trenutka mi apsolutno, ali apsolutno ništa nismo napravili. Nakon toga smo krenuli s pritiskom i mogli pobijediti ali je Sels radio čuda i moram priznat da je i bod dobar uzevši u obzir svih 90 minuta.

Ne slažem se. Jednom su prešli preko centra cijelu tekmu i zabili. Do našeg gola smo imali par dobrih situacija, ali smo naravno uspjeli sjebati "u začetku". Npr. Diaz se par puta lijepo spustio, odvukao Murilla sa sobom, lopta otišla na bok do Salaha koji ima samo Williamsa i hrpu prostora ispred sebe, ali ne može proći. Shvatim da ga jednom ne prođeš, ali 3-4 puta da ste 1 na 1 i ne prođeš mi nije normalno. 2 puta je slično bilo i sa Szoboszlaijem koji je onda loše ubacio. Ako protiv tako niskog bloka krila ne mogu proći svoje bočne 1 na 1 s hrpom prostora, teško ćeš kreirati šansu (Gakpo je isto bio loš). Isto tako smo imali i 2 polukontre gdje je Diaz zeznuo, odnosno jednom Murillo odlično reagirao (jako, jako dobar jučer). Ugl, do našeg gola smo bili solidni, ali su nam odluke u zadnjoj trećini bile loše. U tom trenutku je bilo zasluženo svakoj ekipi po bod. Nakon našeg gola smo ih doslovno rasturili i tih pola sata nisu mogli stajati na terenu, ali jebiga, nešto sreća, nešto Sels, a nešto naši promašaji i na kraju svakoj ekipi ide po bod, ali ako se priča što je zasluženo, onda mislim da nema sumnje da smo mi ti koji možemo žaliti s obzirom na prikazano.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #143 : Siječanj 15, 2025, 08:59 »
Jutro nakon, možemo bit zadovoljni
Tvrd protivnik, odvratno zatvoren, naša ne baš dobra partija a opet na koncu bolji od protivnika

Pobijedimo li Brentford, sve je u redu

Btw kako je Szobo jučer preorao teren  :love
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #144 : Siječanj 15, 2025, 09:00 »
Ne slažem se. Jednom su prešli preko centra cijelu tekmu i zabili. Do našeg gola smo imali par dobrih situacija, ali smo naravno uspjeli sjebati "u začetku". Npr. Diaz se par puta lijepo spustio, odvukao Murilla sa sobom, lopta otišla na bok do Salaha koji ima samo Williamsa i hrpu prostora ispred sebe, ali ne može proći. 2 puta je slično bilo i sa Szoboszlaijem koji je onda loše ubacio. Ako protiv tako niskog bloka krila ne mogu proći svoje bočne 1 na 1 s hrpom prostora, teško ćeš kreirati šansu (Gakpo je isto bio loš). Isto tako smo imali i 2 polukontre gdje je Diaz zeznuo, odnosno jednom Murillo odlično reagirao (jako, jako dobar jučer). Ugl, do našeg gola smo bili solidni, ali su nam odluke u zadnjoj trećini bile loše. U tom trenutku je bilo zasluženo svakoj ekipi po bod. Nakon našeg gola smo ih doslovno rasturili i tih pola sata nisu mogli stajati na terenu, ali jebiga, nešto sreća, nešto Sels, a nešto naši promašaji i na kraju svakoj ekipi ide po bod, ali ako se priča što je zasluženo, onda mislim da nema sumnje da smo mi ti koji možemo žaliti s obzirom na prikazano.

Slažem se. Jedino se ne slažem da bod obzirom na razvoj situacije na terenu nije čak i OK. Čuj, ovo kad ovako analiziraš situaciju po situaciju ispadne kako si napisao, ali kako smo mi zaista izgledali bezidejno i zbunjeno na terenu i igrali nekako u strahu od kontri i eventualnog neuspjeha, tada dobiješ potpuno drugi dojam. A gledali smo svi utakmicu i nije baš da nismo strepili od još jedne kontre koja bi nas dotukla, pogotovo kod 1:0 za njih.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #145 : Siječanj 15, 2025, 09:02 »
Slažem se. Jedino se ne slažem da bod obzirom na razvoj situacije na terenu nije čak i OK. Čuj, ovo kad ovako analiziraš situaciju po situaciju ispadne kako si napisao, ali kako smo mi zaista izgledali bezidejno i zbunjeno na terenu i igrali nekako u strahu od kontri i eventualnog neuspjeha, tada dobiješ potpuno drugi dojam. A gledali smo svi utakmicu i nije baš da nismo strepili od još jedne kontre koja bi nas dotukla, pogotovo kod 1:0 za njih.

I jesu li imali tu kontru?

Offline Ivek

• Hero Member
« Odgovori #146 : Siječanj 15, 2025, 09:06 »

Mogli su vrlo lako.Pitanje je da li bi mi zabili da ga nije Jota uvaljao jer smo do tog trenutka izgledali kao da ne bi zabili do Uskrsa da se igra!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #147 : Siječanj 15, 2025, 09:09 »
Mogli su vrlo lako.Pitanje je da li bi mi zabili da ga nije Jota uvaljao jer smo do tog trenutka izgledali kao da ne bi zabili do Uskrsa da se igra!

Možda su i mogli, ali nisu. I slažem se za naš gol. Ali jesmo zabili i zadnjih 30 minuta ih razbili. Tako da oni nisu imali ništa osim gola. Oke, kontrolirali su koliko-toliko tekmu do 60. minute kroz niski blok, ali i tu smo mi više sjebali nego oni nešto ekstra napravili jer nam krila nisu bila na razini. Nakon toga definitivno nisu kontrolirali tekmu pa mi nije jasan narativ da su oni zaslužili bod po nečemu osim po borbenosti, iako i tu su pali zadnjih pola sata.

Uglavnom, 7 bodova prednosti, isti broj utakmica, idemo dalje.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #148 : Siječanj 15, 2025, 09:14 »

Jesu. Nekoliko. Samo sreća po nas što je jednom što se sjećam VVD presjekao i 2x smo presjecali loptu na li-la da ne ode u opasnost, s time da im je u jednoj polukontri poklonio priliku Robo kada je proklizao.
Plesali smo na rubu u prvom poluvremenu nemoj sad tupiti opet svoje kao da svi mi ostali nismo gledali utakmicu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #149 : Siječanj 15, 2025, 09:16 »
Jesu. Nekoliko. Samo sreća po nas što je jednom što se sjećam VVD presjekao i 2x smo presjecali loptu na li-la da ne ode u opasnost, s time da im je u jednoj polukontri poklonio priliku Robo kada je proklizao.
Plesali smo na rubu u prvom poluvremenu nemoj sad tupiti opet svoje kao da svi mi ostali nismo gledali utakmicu.

Plesali smo na rubu? Mogli su zabiti još nešto? Pokaži situaciju.

U 2. poluvremenu su imali 1 udarac prema golu i niti jedan korner.