Autor Tema: Tottenham - Liverpool, Liverpool - Tottenham - EFL kup - 1/2 finale  (Posjeta: 2274 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: Tottenham - Liverpool, Liverpool - Tottenham - EFL kup - 1/2 finale
« Odgovori #75 : Siječanj 09, 2025, 09:32 »
Meni je recimo Čech dvaput pouzdaniji golman bio nego Alisson, što je za tu poziciju puno važnije nego igra nogom.

Nijanse su u pitanju, samo što za proglasiti nekoga GOAT ipak treba imati nekakav legacy što Alissonu nedostaje.

Cechove partije u Arsenalu su bile na amaterskom nivou, nemoj ni to zaboraviti, kao ni to da je igrao u dosta defanzivnijem sistemu, nego Alisson. Ne znam šta tačno podrazumijevaš pod pouzdanijim, ali recimo 1 na 1 tvrdim da nije bilo boljeg golmana od kad ja pratim. Što reče neki dan Vlado Novaković u podcastu (veliki navijač Uniteda), Alisson je golman koji je u skoro svim kategorijama 7/10 ili 8/10, što ne mozes reci za puno golmana

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #76 : Siječanj 09, 2025, 09:35 »
Cechove partije u Arsenalu su bile na amaterskom nivou, nemoj ni to zaboraviti, kao ni to da je igrao u dosta defanzivnijem sistemu, nego Alisson. Ne znam šta tačno podrazumijevaš pod pouzdanijim, ali recimo 1 na 1 tvrdim da nije bilo boljeg golmana od kad ja pratim. Što reče neki dan Vlado Novaković u podcastu (veliki navijač Uniteda), Alisson je golman koji je u skoro svim kategorijama 7/10 ili 8/10, što ne mozes reci za puno golmana

:amen
Never miss a good chance to shut up.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #77 : Siječanj 09, 2025, 10:00 »
Ja npr. nikad nisam Alissona smatrao kao nekog posebno dobrog ball-playing golmana, ali mi je po svemu ostalome (izuzev kontroliranju 5-erca kod prekida) top. Definitivno top 3 golman svijeta i vjerojatno top 3 EPL ikad. Isto tako, Kelleher mi je bolji do današnjeg dana u ovoj sezoni od Alissona.

Alisson je odličan golman ali često nepotrebno drka umjesto da se odmah riješi lopte. To me baš nenormalno nervira kod njega.
Jučer je par puta baš visio i samo je bilo pitanje kad će usrat.

Ne znam iskreno što reć. Izuzev toga sinoć nije imao neke veće kikseve (bar koliko se sjećam) u zadnjim utakmicama, ali ne mogu reć ni da je branio nešto fenomenalno.
Npr. protiv Uniteda. Prvi gol je bila bomba, kroz glavu. Drugi gol je bio toliko spor da imam dojam da je mogao ono obraniti. Još mi je ostalo u sjećanju da je kod 2-2 skoro dao autogol kad mu je jedan udarac ispao iz ruke
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #78 : Siječanj 09, 2025, 10:14 »
Dobro, u igri 1v1 teško da postoji bolji, al općeniti dojam pouzdanosti odnsono sklonosti kiksevima je na strani Cecha. Opet kažem, nijanse su tu u pitanju i s njima dvojicom ne možeš bilo koga drugog staviti.

To što je igrao u defanzivnijem sustavu možda znači da je imao manje posla tokom utakmice, no svejedno je trebalo i u tako malo dopuštenih udaraca izvući ogroman postotak obrana. Alisson češće ima obrane 1v1 nego udarce izvana, dok je kod Čecha bilo obrnuto. FM rječnikom Čech je bio shotstoppper, dok je Alisson knjiški primjer sweeper keepera.

Offline brutek

• Hero Member
« Odgovori #79 : Siječanj 09, 2025, 15:20 »
i meni ostaje enigma zašto nije branio kelleher, te zašto elliott i chiesa nisu ušli.
to mi više smeta od poraza

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #80 : Veljača 03, 2025, 12:58 »
Utakmica sezone.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #81 : Veljača 03, 2025, 13:42 »
mogli bi ih razbiti 5 razlike, a mogli bi i ispasti, oba ishoda imaju svoje prednosti

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #82 : Veljača 03, 2025, 13:43 »
Troznak treba ovdje odigrati.
Mada, bit će jasnije kada vidimo tko će biti u postavi.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #83 : Veljača 03, 2025, 13:49 »
Ma mi idemo ovdje s najjačim sastavom i naravno da želimo proći u finale. Njima će na stoperima vjerojatno opet biti Gray i Davies (iako im je sad došao Danso pa možda on krene).

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #84 : Veljača 03, 2025, 13:50 »
jel ne mogu registrovati ovog Dansa ?, a čuo sam da Van de Ven spreman, šuška se po mahali

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #85 : Veljača 03, 2025, 13:53 »
jel ne mogu registrovati ovog Dansa ?, a čuo sam da Van de Ven spreman, šuška se po mahali

Baš sam stavio da možda Danso krene. Za van de Vena je Ange rekao da jako moraju paziti na minute pa sad ne znam koliko je voljan riskirati s igračem kojeg nije bilo duže vrijeme, a i potencijalno ti je onda pod upitnikom za ozljedu. Vidjet ćemo.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #86 : Veljača 03, 2025, 13:57 »
njima je ovo utakmica desetljeća nakon onog finala LP, ne bi me čudilo da igra

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #87 : Veljača 03, 2025, 13:58 »
njima je ovo utakmica desetljeća nakon onog finala LP, ne bi me čudilo da igra

Zar nisu prije utakmice desetljeća (nakon onog finala LP) dali otkaz treneru? :D

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #88 : Veljača 03, 2025, 14:03 »
Zar nisu prije utakmice desetljeća (nakon onog finala LP) dali otkaz treneru? :D

pa namjerno je nisam spomenuo, jer je to automatski postala izgubljena utakmica kad je GOAT dobio otkaz :D

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #89 : Veljača 03, 2025, 16:59 »
Pa Van De Ven je igrao jedno poluvrijeme u Europa ligi