Autor Tema: Bournemouth - Liverpool, Premier league - 24. kolo  (Posjeta: 1773 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Massone

• Hero Member
Odg: Bournemouth - Liverpool, Premier league - 24. kolo
« Odgovori #90 : Veljača 02, 2025, 16:32 »
Ne, nego je znao da ide i bolio ga je k***c ga ugovore.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #91 : Veljača 02, 2025, 16:45 »
Jasno mi je da je preuzeo vise odgovornosti za odluke oko transfera, ali ovo s ugovorima za ovu trojicu mi nikako nema smisla.
Za to je odgovoran sportski direktor, koji je prakticki rucno odabran od strane Kloppa koji je imao kontrolu nad cijelim sportskim sektorom nakon sto se dio strukture raspao zbog neslaganja s njim.

Mislim, krivi su vlasnici sto su to dopustili, ali tko bi tu odbio Kloppa?

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #92 : Veljača 02, 2025, 19:44 »
Ali ne kuzim ovo stalno krivljenje Kloppa za neproduzene ugovore. Sta mislite da Klopp nije htio da mu jezgra momcadi produzi ugovore na jos nekoliko godina, govorimo o covjeku koji je izuzetno lojalan prema igracima, nekad i previse. Ili je mozda osobno trebao voditi razgovore o produzenju, kao da trenerski posao nije dovoljan?

Jasno mi je da je preuzeo vise odgovornosti za odluke oko transfera, ali ovo s ugovorima za ovu trojicu mi nikako nema smisla.

Ma pusti ih.
Kratko pamćenje je bolest. Vidio bi što bi bilo (kamo sva sreća  da nije tako) da je Slot loše započelo na klupi.

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #93 : Veljača 02, 2025, 20:15 »
Ali ne kuzim ovo stalno krivljenje Kloppa za neproduzene ugovore. Sta mislite da Klopp nije htio da mu jezgra momcadi produzi ugovore na jos nekoliko godina, govorimo o covjeku koji je izuzetno lojalan prema igracima, nekad i previse. Ili je mozda osobno trebao voditi razgovore o produzenju, kao da trenerski posao nije dovoljan?

Nije li taj isti LOJALNI Klop dopustio Lewi da besplatno ode u Bayern.

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #94 : Veljača 02, 2025, 22:09 »
Za to je odgovoran sportski direktor, koji je prakticki rucno odabran od strane Kloppa koji je imao kontrolu nad cijelim sportskim sektorom nakon sto se dio strukture raspao zbog neslaganja s njim.

Mislim, krivi su vlasnici sto su to dopustili, ali tko bi tu odbio Kloppa?

Schmadtke je bio u klubu nešto više od pola godine, ugovori su se trebali/mogli produžiti i puno prije ili poslije njegovog odlaska.

Za Virgila i Salaha se može argumentirat da se čekalo zbog njihovih godina (iako se ja s ovim nikako ne slažem, ali nebitno), ali Trenta se ne može opravdat. Uostalom, to ljeto smo rekonstruirali cijeli vezni red i doveli smo 3 igrača koji sada vrijede puno, puno više nego ono za što su dovedeni. Tako da, koliko god se rugali (ja sam bio prvi) s pijanim, smiješnim Nijemcem koji je tu došao jer Kloppu treba netko za popit pivu poslije posla, njegov kratki mandat bio je dosta uspješan, puno bolje nego recimo Hughes koji je tu vremenski isti period.

Hughes je imao cijelo ljeto (a znao je i dosta ranije da preuzima ulogu) u kojem smo doveli talijanskog poluinvalida i golmana koji stiže sljedeće ljeto i izgledno je da ni dogodine neće biti jedinica. Ugovori koji su bili apsolutni prioritet su i dalje neproduženi. Odlično smo prodavali, ali to je to.

Nije li taj isti LOJALNI Klop dopustio Lewi da besplatno ode u Bayern.

Lewa je najavljivao valjda dvije godine prije isteka ugovora da neće produžit i da ide u Bayern. Ili možda misliš da ga je Klopp želio pustit besplatno, i njega i Gotzea?

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Never miss a good chance to shut up.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #96 : Veljača 03, 2025, 15:42 »
Schmadtke je bio u klubu nešto više od pola godine, ugovori su se trebali/mogli produžiti i puno prije ili poslije njegovog odlaska.

Za Virgila i Salaha se može argumentirat da se čekalo zbog njihovih godina (iako se ja s ovim nikako ne slažem, ali nebitno), ali Trenta se ne može opravdat. Uostalom, to ljeto smo rekonstruirali cijeli vezni red i doveli smo 3 igrača koji sada vrijede puno, puno više nego ono za što su dovedeni. Tako da, koliko god se rugali (ja sam bio prvi) s pijanim, smiješnim Nijemcem koji je tu došao jer Kloppu treba netko za popit pivu poslije posla, njegov kratki mandat bio je dosta uspješan, puno bolje nego recimo Hughes koji je tu vremenski isti period.

Hughes je imao cijelo ljeto (a znao je i dosta ranije da preuzima ulogu) u kojem smo doveli talijanskog poluinvalida i golmana koji stiže sljedeće ljeto i izgledno je da ni dogodine neće biti jedinica. Ugovori koji su bili apsolutni prioritet su i dalje neproduženi. Odlično smo prodavali, ali to je to.
Pa ukoliko su se ugovori trebali rijesiti prije njegovog dolaska onda je to i dalje odgovornost Kloppa jer je to bio taj jedan period vakuma kad nismo imali sportsku osobu iznad njega u klubu (kazem, prije svega odgovornost vlasnika sto su to dopustili). Plus recimo ako gledamo recimo Salaha prije dolaska Schmadtke je bio u prvoj od tri godine novog ugovora, nema ni smisla da unutar 12 mjeseci nakon sto si mu dao ugovor ides odmah u pregovore oko novoga. Tako da ako gledamo Salaha i Van Dijka onda je optimalan trenutak za produljenje bio ovo ljeto (a tu je moguce da su i oni malo kalkulirali da vide sto i kako ce bit i kako ce izgledat period nakon Kloppa kad je ovaj najavio odlazak plus malo koketirali sa nudenjem nekim opcijama koje su im zanimljive jos u ovoj fazi karijere (Real)). Za Trenta je kolektiva odgovornost, on se definitivno morao rijesit prije ljeta '24 i ulaska u zadnju godinu ugovora, tu se nije smjelo dogodit da dode do toga (a zadnjih godinu i pol prije toga je taj sportski sektor bio najvecim dijelom pod Kloppom zbog toga snosi dio odgovornosti).

I ja nisam nikad rekao da je Klopp napravio katastrofu ili da je ostavio ne znam kakvu momcad, dapace mislim da je ekipa koju je ostavio vrlo dobra/odlicna i da cesto podcjenjujemo kvalitetu koju imamo i iako mi se nisu svidale neke stvari koje smo na trzistu odradili u zadnjih par godina i dalje tu ima dovoljno kvalitete. Ali isto tako ako gledamo iz perspektive kad je trebalo rijesit ugovore Van Dijku i Trentu (prije svega) onda bi rekao da je kljucni period bila prosla sezona i da se to tad moralo adresirat (iako ja recimo ne mislim da nuzno kasnimo sa Salahom i Van Dijkom, al to cemo jos vidjet).