Autor Tema: Southampton - Liverpool, Premier league - 12. kolo  (Posjeta: 1576 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: Southampton - Liverpool, Premier league - 12. kolo
« Odgovori #75 : Studeni 24, 2024, 17:56 »
Bradley mi se osim back up opcije generalno ne sviđa, ne mislim samo danas.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #76 : Studeni 24, 2024, 21:31 »
Btw Szobo danas odlican u napadu

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #77 : Studeni 24, 2024, 22:10 »
Bradley mi se osim back up opcije generalno ne sviđa, ne mislim samo danas.

Ove sezone mi se ne svida ni kao back up. Ako je on zamjena za odlazak Trenta, to ce bit 10x gore od Xabi - Aquilani situacije.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #78 : Studeni 24, 2024, 22:15 »
Ove sezone mi se ne svida ni kao back up. Ako je on zamjena za odlazak Trenta, to ce bit 10x gore od Xabi - Aquilani situacije.

Ma ne vjerujem. Nema šanse. Kao backupu mu još ne sudim. Mislim da može to biti. Ima dobrih utakmica, ima loših. Vidjet ćemo kad dođe u dob da ima konstantne partije, ali mislim da bi backup mogao biti. 1. bek nikako i nadajmo se da Trent potpisuje.
Never miss a good chance to shut up.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Zadnja izmjena: Studeni 24, 2024, 23:30 gento »

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #80 : Studeni 24, 2024, 23:52 »
Ma ne vjerujem. Nema šanse. Kao backupu mu još ne sudim. Mislim da može to biti. Ima dobrih utakmica, ima loših. Vidjet ćemo kad dođe u dob da ima konstantne partije, ali mislim da bi backup mogao biti. 1. bek nikako i nadajmo se da Trent potpisuje.

S obzirom da ce nam potencijalno sljedece ljeto trebati pola prve momcadi, mogu vidjet situaciju gdje ce Robertson ili Bradley uc kao startni bekovi u sezonu, sto se apsolutno ne smije dogoditi.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #81 : Studeni 25, 2024, 07:03 »
Btw još jedna odlična utakmica Kellehera.

Stvarno ne znam što bi na Slotovom mjestu napravio kad se Alisson oporavi
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #82 : Studeni 25, 2024, 07:44 »
konacno da se i slazem sa tobom.

koliko neki kmece to je za ne povjerovati....  :)

+8 i vrata raja su odskrinuta....

Nisam gledao jer sam bio na Osijek-Hajduk, nebitno sad to.
Pogledao sam one produžene sažetke, pa to je izgledalo total kaos 1. poluvrijeme, mogli smo mi to davno riješiti, nismo, i sad čitam to hrpu sranja oko toga što je Salah za pobjedu i odlazak na +8 dobio glupo žuti karton. I još nam dolazi Šiti. Bitno je da smo pobijedili, baš nezgodan trenutak, za ovakvo gostovanje, pogotovo kad znaš da je City zeznuo svoju tekmu.
Ma gonite se svi u # materine. Trebao je i gaće skinuti. Jebeš taj jedan žuti kad vidiš da je to bilo iskren trenutak i da očito jako želimo ove godine sve što možemo napraviti.
Jer, da smo ovo sjebali jučer, baj-baj nada, jer ovi šupci će se kad-tad oporaviti, a sad ih slijedeće kolo treba detronizirati definitivno.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #83 : Studeni 25, 2024, 08:38 »

Srećom Slot zna.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #84 : Studeni 25, 2024, 08:54 »
Nisam gledao jer sam bio na Osijek-Hajduk, nebitno sad to.
Pogledao sam one produžene sažetke, pa to je izgledalo total kaos 1. poluvrijeme, mogli smo mi to davno riješiti, nismo, i sad čitam to hrpu sranja oko toga što je Salah za pobjedu i odlazak na +8 dobio glupo žuti karton. I još nam dolazi Šiti. Bitno je da smo pobijedili, baš nezgodan trenutak, za ovakvo gostovanje, pogotovo kad znaš da je City zeznuo svoju tekmu.
Ma gonite se svi u # materine. Trebao je i gaće skinuti. Jebeš taj jedan žuti kad vidiš da je to bilo iskren trenutak i da očito jako želimo ove godine sve što možemo napraviti.
Jer, da smo ovo sjebali jučer, baj-baj nada, jer ovi šupci će se kad-tad oporaviti, a sad ih slijedeće kolo treba detronizirati definitivno.
Da.
Nama nije neophodna pobjeda protiv Reala u srijedu za proljeće u LP, i tu možemo čak i nešto rotirati..
Ali City u prvenstvu je ključna utakmica, pogotovo jer im igra samo pobjeda i neriješeno im je jednako porazu.
Prepustiti im posjed, i preko brzih kontri i tranzicije koja nam je glavni forte uništiti im planove o tituli.
Ja bih stavio brzog i nepredvidivog Diaza na krilo i Maccu umjesto Jonesa jer je puno kreativniji igrač u sredini.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #85 : Studeni 25, 2024, 09:15 »

Hijarhija ce se postivati. Alisson je i dalje prvi golman. Iako Kelleher zasluzuje i opravdava minute.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #86 : Studeni 25, 2024, 09:59 »
Hijarhija ce se postivati. Alisson je i dalje prvi golman. Iako Kelleher zasluzuje i opravdava minute.

Točno, bez obzira na sve.
Isto tako, možda Kelleher i brani kao lud da se dokaže i pokaže, jer zna da nema inače puno šanse ovoliko braniti.
A uz to i zna da se Alisson vraća uskoro pa nema pritiska da će morati cijelu sezonu on braniti.

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #87 : Studeni 25, 2024, 11:47 »
Mi sada u ove dvije domace utakmice imamo luksuz da mozemo i Real i City cekat,jer i jednima i drugima igra samo pobjeda,a nama je i nerjeseno super,pogotovo protiv Reala.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.