Autor Tema: Liverpool - Crystal Palace, Premier league - 38. kolo  (Posjeta: 6340 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline graba1926

• Sr. Member
Odg: Liverpool - Crystal Palace, Premier league - 38. kolo
« Odgovori #75 : Svibanj 27, 2025, 13:56 »
a kolko čitam po tviteru i organizacija od strane grada + policija su zakazali, prometnice uopće nisu bile propisno regulirane i zatvorene, bilo je više slučajeva di se auto ubacio u gužvu itd.

(na stranu sad i ti vozači koji bi da imaju mozga odustali i sami od ulaska u žižu, ko da ne znaju svi što je taj dan u gradu  :hitwall)
I'mnorracceptindat!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #76 : Svibanj 27, 2025, 17:25 »
BREAKING - ACC Jenny Sims says 50 people were treated for their injuries. 11 remain in hospital and are all in a stable condition and are “recovering well”. She says an investigation is still ongoing and again urges people not to speculate.

The driver was drug driving and used an ambulance to get past a road closure.
Never miss a good chance to shut up.

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #77 : Svibanj 27, 2025, 18:24 »
svuda je isti modus operandi. ili se zabije autom ili izvadi noz i bode sve oko sebe.
U Njemackoj se to dogadja na tjednoj bazi.
Netko planski sve to provodi...  :hm

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #78 : Svibanj 27, 2025, 20:43 »
svuda je isti modus operandi. ili se zabije autom ili izvadi noz i bode sve oko sebe.
U Njemackoj se to dogadja na tjednoj bazi.
Netko planski sve to provodi...  :hm

kad je netko proje određenog broja godina shvatio da to isto treba planski iskorijeniti....

Ukratko, susjed koji živi i radi u nekoj selendri pored Southamptonu došao je kući na odmor nekih mjesec dana i svratio do nas na pivo i taman gleda paradu kad eto sranje koje se dogodilo, pita što gledam, ja kažem, kaže on, to se u Engleskoj događa isto na tjednoj bazi čak i češće. JBG

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #79 : Svibanj 28, 2025, 07:30 »
kad je netko proje određenog broja godina shvatio da to isto treba planski iskorijeniti....

Ukratko, susjed koji živi i radi u nekoj selendri pored Southamptonu došao je kući na odmor nekih mjesec dana i svratio do nas na pivo i taman gleda paradu kad eto sranje koje se dogodilo, pita što gledam, ja kažem, kaže on, to se u Engleskoj događa isto na tjednoj bazi čak i češće. JBG

U Svabiji je prosli tjedan 18 ozlijedjeno u napadu nozem na glavnom kolodvoru u Hamburgu. Prije toga policajac dobio noz u vrat u Manheimu nedaleko od Stuttgarta itd itd itd...

ak nesto kazes odmah si ekstremni desnicar i rasist.  :D

Poljska ili Madjarska nemaju s tim problema.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #80 : Svibanj 28, 2025, 08:28 »
U Svabiji je prosli tjedan 18 ozlijedjeno u napadu nozem na glavnom kolodvoru u Hamburgu. Prije toga policajac dobio noz u vrat u Manheimu nedaleko od Stuttgarta itd itd itd...

ak nesto kazes odmah si ekstremni desnicar i rasist.  :D

Poljska ili Madjarska nemaju s tim problema.

da, zato jer nitko ne želi doći živjeti u tu kanalizaciju Europe
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #81 : Svibanj 28, 2025, 08:39 »
Poljska će do kraja godine prestići Japan po BDP per capita.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #82 : Svibanj 28, 2025, 08:46 »

Grdno se varaš oko toga. Očito nisi bio u tim zemljama. Da vidiš npr. Poljsku sada u odnosu vrijeme krajem 80.ih kad sam prvi puta bio... Osim toga, prebacuju se čak i na turizam i to ljetni.
Nekada su u poljskim fiatima dolazili nakon odmora na Jadranu prodavati sve stvari koje su kratko koristili od šatora, luftmadraca, suđa, kamp opreme, i to sve za max "3 črlene" (to je bila novčanica od 100 dinara crvene boje), otprilike kao da sad kupiš šator vrijednosti od 300 eura za 30 eura.
Brojno su jako velika nacija, sve žive trendove prate. Standard im je jako visok. Ljdui imaju ono viđenje Poljske iz vremena "Željezne zavjese", a to više s time nema veze. Pogledaj malo samo kakav im je vozni park kada vidiš njihovu tablicu.
Evo ti npr.  Baltik više nije tako hladno more, a uz to ionako njima ne smetaju malo hladnija mora, zbog globalnog zatopljenja polako zbog nižih cijena postaju poželjno ljetno odredište, i dodatno uz to, temperature nisu kao kod nas zadnjih godina na Jadranu preko 35 non-stop. Jbg, znaju ljudi što rade.
A što se Orbana i Mađara tiče, možeš ga mrziti (ni ja ga baš ne gotivim), ali čovjek imaj svoju furku i ne jebe živu silu. 

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #83 : Svibanj 28, 2025, 09:19 »
Poljska će do kraja godine prestići Japan po BDP per capita.

svejedno su kanalizacija Europe. Kako klimom, tako i mentalitetom. Baš rijetko viđeno odvratan i primitivan narod

A što se Orbana i Mađara tiče, možeš ga mrziti (ni ja ga baš ne gotivim), ali čovjek imaj svoju furku i ne jebe živu silu. 

meni Orban generalno nije mrzak po pitanju mađarske politike. Njihova država, njihova stvar, ali je što se tiče inozemne politike mega uvlakač i jadnik.
Podržava Putina, ali podržava i Ameriku.
Podržava Izrael i redovito glasa protiv propalestinskih rezolucija, ali zato prima Erdogana u posjet i pozdravlja ga sa selam alejkum.
realno: mega papak  :D
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #84 : Svibanj 28, 2025, 09:22 »
meni Orban generalno nije mrzak po pitanju mađarske politike.
Najjaci ljevicar ikada :D

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #85 : Svibanj 28, 2025, 09:25 »
Najjaci ljevicar ikada :D

pa šta mene briga šta Orban radi u Mađarskoj dok ne dira nas? Mađari ga biraju, nije došao na vlast pučem nego demokracijom

da stranci (zapadnjaci) malo manje zabijaju noseve u tuđe države i tuđe teritorije, svijet bi bio puno mirnije mjesto

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #86 : Svibanj 28, 2025, 09:31 »
Winx ovo sto kazes, njihova ekonomija ide naprijed punom parom. U Svabiji ih prakticki vise i nema, dosta ih se vratilo kuci. S druge strane Ex jugoslovena je na svakom cosku.  :D

Prema sluzbenom popisu stanovnistva Hrvatska je izgubila 20% populacije u 30 godina. Sto je demografska katastrofa...

al dobro tema je utakmica Liverpoola.  ]:)

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #87 : Svibanj 28, 2025, 10:00 »
pa šta mene briga šta Orban radi u Mađarskoj dok ne dira nas? Mađari ga biraju, nije došao na vlast pučem nego demokracijom

da stranci (zapadnjaci) malo manje zabijaju noseve u tuđe države i tuđe teritorije, svijet bi bio puno mirnije mjesto
Zajebavam se ali generalno imas dosta desne stavove oko hrpe stvari (pa tako i oko ovoga). Što mene ne smeta uopće, samo mi je smiješno. Zapravo čak mislim da dobro oslikava manjak ideja koja suvremena ljevica u svijetu (pa onda i kod nas) ima i zagovara. Često neke tradicionalno lijeve teme i politike preuzimaju desni populisti pa onda dobivamo te neke zanimljive mikseve ljevice i populističke desnice gdje ovi drugi najčešće izlaze kao pobjednici.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #88 : Svibanj 28, 2025, 10:01 »
Zajebavam se ali generalno imas dosta desne stavove oko hrpe stvari (pa tako i oko ovoga). Što mene ne smeta uopće, samo mi je smiješno. Zapravo čak mislim da dobro oslikava manjak ideja koja suvremena ljevica u svijetu (pa onda i kod nas) ima i zagovara. Često neke tradicionalno lijeve teme i politike preuzimaju desni populisti pa onda dobivamo te neke zanimljive mikseve ljevice i populističke desnice gdje ovi drugi najčešće izlaze kao pobjednici.

aj prebacit ću ovo u spammaru pa ću ti tamo odgovorit