Autor Tema: Premier Liga - 2025/26  (Posjeta: 61734 )

luigi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Daorson

• Sr. Member
Odg: Premier Liga - 2025/26
« Odgovori #2625 : Ožujak 04, 2026, 08:22 »
dugorocni ugovori za nase ljepotane salah gakpo slot , takodjer ekitike vrhunski nogometni znalac. koji neumoljivo podsjeca na dalekovod spustenih gaca do poda, ma bruka u sta smo se prometnuli.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #2626 : Ožujak 04, 2026, 08:49 »
dugorocni ugovori za nase ljepotane salah gakpo slot , takodjer ekitike vrhunski nogometni znalac. koji neumoljivo podsjeca na dalekovod spustenih gaca do poda, ma bruka u sta smo se prometnuli.

Monello, aj daj sjasi s Ekitikeom. Sta to ti je novi Salah? Daj odi setaj pse i vozi se BMW-om..pojma o nogometu nemas. Bas nemas pojma. Covjek odabere na pik igraca koji jedini u svojoj prvoj sezoni opravdava svoj dolazak kao pojacanje, a sve to u losoj sezoni sveukupno za vecinu igraca isto kao sto je godinama srao po Salahu dok je ovaj igrao na najvecoj mogucoj razini. Sta? Sad treba opet godinama citati tvoje idiotarije o Ekitikeu? Nisi normalan, ali i ti to sam znas, samo si ne mozes pomoci.

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #2627 : Ožujak 04, 2026, 09:20 »

Usput, prvo poluvrijeme protiv Wolwesa mi je do sada uvjerljivo najgora predstava Liverpoola ikada, a i cijela utakmica nije daleko od toga.

Brzo si zaboravio prvo polvrijeme protiv Foresta :D

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #2628 : Ožujak 04, 2026, 09:49 »
monello se malo osilio kako mene nema

Offline Darth Vader

• Full Member
« Odgovori #2629 : Ožujak 04, 2026, 11:56 »
Ostaje Slot i dalje od kraja sezone ...
A ligu prvaka nećemo igrati nagodinu...a i nisam siguran da je 5.mjesto liga  prvaka , da se tek treba vidjeti koje lige dobivaju dodatno mjesto , ali ponavljam nisam siguran u to , ako netko zna bolje...
Al nećemo biti niti top 5 pa nije ni važno ...

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #2630 : Ožujak 04, 2026, 12:01 »
99,9% je peto mjesto Liga prvaka za engleze.. ovih 0,01% je stavljeno tek tako, reda radi.. ne moze vise nitko engleze stici na nacin da izgube jedno od dva dodatna mjesta. Ali svakako je puno bitnije vidjeti moze li Liverpool ugrabiti bar to peto mjesto i onda se zahvaliti Slotu..nek se covjek vrati u Feyenoord..to je njegov nivo..

Offline Darth Vader

• Full Member
« Odgovori #2631 : Ožujak 04, 2026, 12:21 »
99,9% je peto mjesto Liga prvaka za engleze.. ovih 0,01% je stavljeno tek tako, reda radi.. ne moze vise nitko engleze stici na nacin da izgube jedno od dva dodatna mjesta. Ali svakako je puno bitnije vidjeti moze li Liverpool ugrabiti bar to peto mjesto i onda se zahvaliti Slotu..nek se covjek vrati u Feyenoord..to je njegov nivo..

Super ako je tako ...

A za Slota se slažem , ja takvo mišljenje za njega imam jos od prije godinu dana , neće taj nikad biti top nivo , na konto toga što je "osvojio " PL će možda biti kandidat za neki Tottenham i sl. , ili će otići u bundesligu ali ne u Bayern , i kada se vidi da ne može ništa kao i većina sljedi povratak u eredivisie...

Ali i za malu obranu Slota , Salah užasan, VVD također , vezni red umoran plus Macca grozan cjelu sezonu, problemi sa ozljedama , malo su se duže tražili novi igrači , i da naravno da to utječe , ali trener je taj koji to mora nekako riješiti, pogotovo na ovoj razini,  I ako je Slot donio nam naslov , kako neki forumaši ističu , onda je morao pronaći način i za sve ovo što gledamo ove sezone ...

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2632 : Ožujak 05, 2026, 08:48 »
https://www.nytimes.com/athletic/7086660/2026/03/05/liverpool-slow-football/?source=athletic_ukfreedailyemail&campaign=711528&userId=22845257
Liverpool have become a slow team. And that’s a problem!

I za to su vjerojatno igrači krivi.  :lud

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2633 : Ožujak 05, 2026, 09:22 »
https://www.nytimes.com/athletic/7086660/2026/03/05/liverpool-slow-football/?source=athletic_ukfreedailyemail&campaign=711528&userId=22845257
Liverpool have become a slow team. And that’s a problem!

I za to su vjerojatno igrači krivi.  :lud

Po meni to nije problem. To je samo drugačiji stil. Npr. Arsenal je sporiji od nas ove sezone i tu smo negdje sa Cityem. City je bio još sporiji u svim onim prvenstvima gdje su osvajali. Slažem se da bi puno radije gledao brži stil, ali sporost ne znači da je to loše i da s tim ne možeš osvojiti kad momčadi s takvim stilom puno češće osvajaju nego s Kloppovim. Pa i prošle sezone smo mi osvojili sa sporim stilom.

Ali naš sustav je loš od prvog kola i za neke njegove dijelove je definitivno trener kriv (pressing, razvučenost linija...). Isto tako, za neke dijelove su definitivno krivi igrači. Jebote ako s desne strane cijele sezone nemamo krilo koje može proći igrača, a s lijeve imamo igrača koji čak i može nekoga proći, ali je predvidljiv + ne zna koristiti beka, teško je napraviti višak protiv niskog bloka.
Never miss a good chance to shut up.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #2634 : Ožujak 05, 2026, 10:18 »
Po meni to nije problem. To je samo drugačiji stil. Npr. Arsenal je sporiji od nas ove sezone i tu smo negdje sa Cityem. City je bio još sporiji u svim onim prvenstvima gdje su osvajali. Slažem se da bi puno radije gledao brži stil, ali sporost ne znači da je to loše i da s tim ne možeš osvojiti kad momčadi s takvim stilom puno češće osvajaju nego s Kloppovim. Pa i prošle sezone smo mi osvojili sa sporim stilom.

Ali naš sustav je loš od prvog kola i za neke njegove dijelove je definitivno trener kriv (pressing, razvučenost linija...). Isto tako, za neke dijelove su definitivno krivi igrači. Jebote ako s desne strane cijele sezone nemamo krilo koje može proći igrača, a s lijeve imamo igrača koji čak i može nekoga proći, ali je predvidljiv + ne zna koristiti beka, teško je napraviti višak protiv niskog bloka.

Stoji što si rekao za igru desnog i lijevog krila, ali brzina je sigurno jedan od problema.. nemaš nikakvu tranziciju po osvojenoj lopti, Diaz i Nunez su ti davali dosta na toj brzini i nepredvidljivosti, makar i uz nered i loše odluke.. ovako imaš jalov i predvidljiv napad na postavljenu obranu, stvarno teško gledljiv nogomet, ono stvarno dugo nismo bili ovako dosadni i teško stvarali zicere.. tempo slab također..

Bit će veliko sranje ako ne izbori LP, mislim da su ga trebali riješiti dužnosti
YNWA!!

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #2635 : Ožujak 05, 2026, 12:47 »
Može se i sa sporim igračima igrati brz nogomet, ali treba netko reći igračima da ne smiju cariniti loptu te na treninzima uigrati određene mehanizme 1v2, igra na trećeg, dijagonalne lopte,.. etc

Nama ofanzivni vezni/krilo primi loptu, carini je 3-4 sekunde i onda ide u dodavanje. Toliko zadržavanje bi imalo smisla da će taj igrač stvoriti višak driblingom ili pokušati šutirati na gol, ali ako ideš u dodavanje, tih 3-4 sekunde znači da će ti ekipe ranga Salforda, Dag&Reda i sličnih već postaviti defanzivni blok i ograničiti prostor za manevar. Da ne pričam o klubovima većeg ranga.

Arsenal igra užasno spor nogomet, sporiji od nas, pa opet dijele prvo mjesto po broju zabijenih golova sa Cityem. Znam da će se sad netko uhvatiti prekida, ali mi jbno nemamo nikakav stil igre ove sezone.
Sav uspjeh koji eventualno ostvarimo na kraju svibnja, bit će plod sreće i individualne kvalitete/improvizacije. Sustav ne postoji, plan B ne postoji.

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #2636 : Ožujak 05, 2026, 13:36 »
Po meni to nije problem. To je samo drugačiji stil.

Drugačiji je stil kad imaš 5 igrača unutar 15 metara pa brzim izmjenama lopte stvoriš brzinu. A to nije ovaj stil koji mi igramo, u takvom stilu ne ideš konstantno na izolaciju Gakpa i Salaha. Slažem se da tim može funkcionirati bez prave brzine, ali to definitivno nije ovaj stil koji mi igramo. Ovom stilu je potrebno prodornosti.

Može se govoriti kako smo prošle godine osvojili bez brzih igrača, ali tad smo imali prodornijeg Diaza, ponekad Jotu i Salaha koji je imao end product. I naravno Arnolda koji je mogao iskoristit i najmanju rupu za tocno dodavanje.

Sustav ne postoji, plan B ne postoji.

Kako ne postoji plan B, pa zar ne gledamo cijelu sezonu uvođenje svih napadačkih opcija čim gubimo, neovisno koliko to dodatno uništi balans i dinamiku ekipe  B-) Plan B postoji, samo je užasan.

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #2637 : Danas u 14:48 »
Kažu Ngumoha-Gakpo-Frimpong front 3 danas.

Retard na klupi prošle sezone kad smo imali skoro osiguranu titulu nije rotirao protiv Sotona koji je već tada ispao iz lige, a 3 dana prije uzvrata sa najboljom ekipom evrope, ali zato sada rotira pred meč sa mrtvim Galatasarayem. Zasluzuje otkaz samo zato što nema mozga sekunde.