Liverpool > Igrači
Luis Díaz #7
mashaka:
33 utakmice u ligi ove sezone, zasad ima statistiku 12 golova, 7 asistencija šta je sasvim solidan učinak, ali mislim da je ovo njegov maksimum i plafon i da on ne može bolje od ovog iduće sezone. S 28 godina, tražit će velik ugovor tako da je ovo dosta delikatna situacija. U slučaju dobre ponude prodao bih ga i doveo nešto bolje. Ali , Gakpo mi je super za rotaciju. A ako želimo dovest pravog golgetera koji će zabiti 15 + golova u ligi, uz Salahove standardne brojke 20 + onda nam nužno i ne treba bolji igrač od Diaza I njegovih brojki.
Massone:
Svakako ti treba bolji igrač jer Salaha kada nema nema nikoga, a očekuješ da u klubu kakav je Liverpool povuče netko drugi kada ne može Salah.
Sve sto si rekao je točno i bas zbog tih nabrojanih razloga bi ga prodao. Treba ti netko tko će igrati i imati brojke kao Mane dok imaš Salaha u ekipi. Diaz to ne može.
Marijo:
--- Citat: ---Luis Diaz wants to remain at Liverpool:
“For me, I’d stay however many years it takes. It also depends on the club, everything; these are details that are worked out separately. Very calm, I’m happy and enjoying the Premier League.”
“Since the first day I arrived, I’ve always been happy, calm, enjoying the football played at this great team.”
“We’ll be talking about [a new contract], we’ll talk about it.”
--- Kraj citata ---
gento:
Deco dao intervju da je on jedan od igrača koji mu se jako sviđaju i da bi ga želio u Barci. Spominje se cifra od 70 milja.
luigi:
Odlazak Diaza bi bio u top 3 najljepsa trenutka ovog kluba
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju