Liverpool > Igrači

Luis Díaz #7

<< < (52/77) > >>

luigi:

--- Citat: Ivek - Ožujak 12, 2025, 10:00 ---Od svih drugih igraca ti nasao Diaza?

--- Kraj citata ---

naš najskuplji igrač u rosteru, a rekao bih najbeskorisniji i najlošiji uz možda Mortona i Chiesu

jon_snow:
Sta cemo sa promasenim zicerom Salaha na pocetku utakmice ? Nije se pojavio na obe utakmice.

luigi:
pisao sam jako loš dvomeč s njegove strane, a bilo bi lakše da imamo igrača koji moze povuci i kada njega ne ide, a mi to nemamo

mashaka:

--- Citat: luigi - Ožujak 12, 2025, 13:28 ---pisao sam jako loš dvomeč s njegove strane, a bilo bi lakše da imamo igrača koji moze povuci i kada njega ne ide, a mi to nemamo

--- Kraj citata ---

Ovo je istina šta kažeš, čovjek nas vuče čitavu sezonu sam u napadu, imao je pomoć nešto od Gakpa tokom sezone, od Nuneza I Jote ništa, i od Diaza ništa nakon početnih par kola. Realno da nemamo Salaha u ovakvoj formi ove sezone, bili bi tu negdje poravnali bodovno sa Arsenalom i pitanje bi li osvojili. Najradije bi se riješio i Diaza I Jote i Nuneza, stvarno su mi odvratni svi ove sezone, ali nije realno da ćemo se riješit trojice, kad bih uspjeli dvojice bio bi prezadvoljan.

jon_snow:
Pa i placeniji je vise od svih zajedno tako da od njega se i ocekuje da vuce, nece vuc Chiesa.. pogotovo protiv ovakvih ekipa, boli me k***c sto ces zabit 3 gola southamptonu i 2 leicesteru.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju