Liverpool > Igrači

Trent Alexander-Arnold #66

<< < (190/231) > >>

gento:
https://www.instagram.com/p/DI_K0Xsq6g4/?igsh=MTFyZXNzOTB5M3phdg%3D%3D

Marijo:

--- Citat: gento - Travanj 28, 2025, 13:10 ---https://www.instagram.com/p/DI_K0Xsq6g4/?igsh=MTFyZXNzOTB5M3phdg%3D%3D

--- Kraj citata ---

isto moraš bit šupak da onako slaviš s navijačima, pišeš objave za grad i navijače i onda odeš u Real

Lasko:
Meni je jedino šupački otići na ovakav način. Razumijem ako čovjek želi promjenu sredine, iskusiti nešto drugo. Ali otići na način da čekaš istek ugovora je perfidno prema klubu u kontekstu gdje si dijete tog kluba i briješ na neku emociju. Kažem, uopće mu ne bi zamjerio da je stavio nekakvu klauzulu od 50m funti, što je pola njegove realne cijene, ali ako ode bez odštete nanijet će veliku štetu klubu. 

gento:

--- Citat: Lasko - Travanj 28, 2025, 13:32 ---Meni je jedino šupački otići na ovakav način. Razumijem ako čovjek želi promjenu sredine, iskusiti nešto drugo. Ali otići na način da čekaš istek ugovora je perfidno prema klubu u kontekstu gdje si dijete tog kluba i briješ na neku emociju. Kažem, uopće mu ne bi zamjerio da je stavio nekakvu klauzulu od 50m funti, što je pola njegove realne cijene, ali ako ode bez odštete nanijet će veliku štetu klubu.

--- Kraj citata ---

Mislim da mu klub to nikada ne bi dao. Liverpool ne daje klauzule, to je javno poznato, radije će popušiti te pare. Kad daš jednom, žele i drugi.

boo razzer:

--- Citat: Lasko - Travanj 28, 2025, 13:32 ---Meni je jedino šupački otići na ovakav način. Razumijem ako čovjek želi promjenu sredine, iskusiti nešto drugo. Ali otići na način da čekaš istek ugovora je perfidno prema klubu u kontekstu gdje si dijete tog kluba i briješ na neku emociju. Kažem, uopće mu ne bi zamjerio da je stavio nekakvu klauzulu od 50m funti, što je pola njegove realne cijene, ali ako ode bez odštete nanijet će veliku štetu klubu.

--- Kraj citata ---
Dobro to ima smisla, ali zašto se klub nije ranije potrudio ponuditi mu ugovor kakav zaslužuje kad je već dugo godina key player?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju