Anketa

U polufinale prolaze

Urugvaj
Francuska
Brazil
Belgija
Rusija
Hrvatska
Švedska
Engleska

Autor Tema: Eliminacijska faza  (Posjeta: 40580 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Legendinho

• Hero Member
Odg: Eliminacijska faza
« Odgovori #210 : Srpanj 02, 2018, 17:02 »
Nitko nije komentirao, ne znam, nešto je Beusan kao objasnio zbog tendencije da se ide na loptu, ali ono, wtf kako to nije crveni karton, ništa me ne može uvjeriti da to nije crveni.
Čovjek ide ravno prema praznom golu, ili pokušava pucati prema njemu, lik mu ukliže s ledja, ruši ga, ono, o čemu pričamo, ne kužim.
Ok, ako @gento izvuče neko pravilo, ali kakva su to onda pravila? Ko to piše?

Ne kužim nikako zašto žuti :neznam

Zato sto je isao na loptu, nije bas da ga je pokupio skroz po nogama. Da je naprimjer skocio na njega i oborio ga, bio bi izravni crveni jer nije imao nikakve namjere igrati na loptu.

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #211 : Srpanj 02, 2018, 17:13 »
Kakva malonogometna akcija brazila stvarno svaka cast ne volim ih,ali zbog.ovoga se gleda nogomet. Ostavljanje petom i polukruzni ulazak na drugu stativu
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #212 : Srpanj 02, 2018, 17:14 »
Zato sto je isao na loptu, nije bas da ga je pokupio skroz po nogama. Da je naprimjer skocio na njega i oborio ga, bio bi izravni crveni jer nije imao nikakve namjere igrati na loptu.
Taj dio mi je jasan, ali ne trebaš potencijalni start koji lomi nogu, nisi na centru, nego te upravo srušilo s ledja pred praznim vratima.
Koja je razlika u konačnici primjerice suarezova obrana rukom i ovo. Jedno i drugo je 10000000% gol, kakav žuti karton? Jednostavno nije logično.

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #213 : Srpanj 02, 2018, 17:19 »
Ma močni su Brazilci, lete terenom!
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline Trevelyan

• Hero Member
« Odgovori #214 : Srpanj 02, 2018, 17:21 »
Taj dio mi je jasan, ali ne trebaš potencijalni start koji lomi nogu, nisi na centru, nego te upravo srušilo s ledja pred praznim vratima.
Koja je razlika u konačnici primjerice suarezova obrana rukom i ovo. Jedno i drugo je 10000000% gol, kakav žuti karton? Jednostavno nije logično.

Upravo tako, i Suarez je išao (rukom doduše) na loptu!  :D
Mo Salah, you little dancer!

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #215 : Srpanj 02, 2018, 17:29 »
Ok nagazio ga je, al brate šta radiš, trese se ko da ga 550 volti spucalo, jest igračina al odvratan i ljigav do zla boga ...
It is terribly simple.

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
« Odgovori #216 : Srpanj 02, 2018, 17:48 »
Dosta se priča i piše o luzerima i luzerskom mentalitetu. Što onda reći za Meksiko? Ima ih debelo preko 100 milijuna, nogomet im je glavni šport u koji idu najtalentiranija djeca i vjerojatno se ulaže najviše novaca i najviše se prati, zahvaljujući nogometnoj federaciji u kojoj su smješteni pretplaćeni su na sudjelovanje na SP-u gdje uvijek gledamo istu sliku: nabrijano pjevaju himnu i proslavljaju pobjede u skupini, a potom redovito ispadaju u prvoj nokaut utakmici. Kostarika ili SAD možda nisu toliko redoviti, ali s vremena na vrijeme znaju postići i neki pamtljiv ili makar nepredvidljiv rezultat.
Gwlad, gwlad, pleidiol wyf i'm gwlad.

Legum servi sumus ut liberi esse possimus!

Uostalom, mislim da bi hrvatskim izbornikom trebao biti stranac!

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #217 : Srpanj 02, 2018, 17:50 »
Istina,taman mi to prolazi kroz glavu,likovi danas nisu imali nekih velikih problema doći do 30 metara od Allisona i onda lagano govna ispadaju iz gaća,ništa ozbiljno nisu napravili. Brazil im teške komplekse nabija
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Offline Emre Can

• Hero Member
  • We won it 6 times, in Madrid we won it 6 times!
« Odgovori #218 : Srpanj 02, 2018, 17:52 »
Bravo za Bobbya, al žao mi je Meksika.
1. 1977
2. 1978
3. 1981
4. 1984
5. 2005
6. 2019 (Let's talk about six, baby!)

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #219 : Srpanj 02, 2018, 18:37 »
Od kad pratim nogomet,nisam vidio kompletnijeg stopera od Thiaga Silve,strasan igrac.

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #220 : Srpanj 02, 2018, 18:38 »
Od kad pratim nogomet,nisam vidio kompletnijeg stopera od Thiaga Silve,strasan igrac.
ocito ne gledas dovoljno dugo  :D

Offline Emre Can

• Hero Member
  • We won it 6 times, in Madrid we won it 6 times!
« Odgovori #221 : Srpanj 02, 2018, 20:28 »
Ajmo Japan!
1. 1977
2. 1978
3. 1981
4. 1984
5. 2005
6. 2019 (Let's talk about six, baby!)

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #222 : Srpanj 02, 2018, 20:34 »

Ovdje se gleda namjera. Išao je na loptu i samo to mu je bila namjera. Pogriješio je, srušio čovjeka i kazna mu je penal i žuti karton. Da je takvo nešto bilo van 16.5m, tada bi išao crveni. Da ga je povlačio, da ga je direktno rušio startom u noge (dakle bez pokušaja igranja loptom), opet bi išao crveni. Meni je osobno ovo oke pravilo jer smatram da mora postojati razlika između grubost/prljavosti i neuspješnog starta na loptu i mislim da je penal (+ žuti karton) dovoljna kazna.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #223 : Srpanj 02, 2018, 20:55 »
Ovdje se gleda namjera. Išao je na loptu i samo to mu je bila namjera. Pogriješio je, srušio čovjeka i kazna mu je penal i žuti karton. Da je takvo nešto bilo van 16.5m, tada bi išao crveni. Da ga je povlačio, da ga je direktno rušio startom u noge (dakle bez pokušaja igranja loptom), opet bi išao crveni. Meni je osobno ovo oke pravilo jer smatram da mora postojati razlika između grubost/prljavosti i neuspješnog starta na loptu i mislim da je penal (+ žuti karton) dovoljna kazna.
Ok, pojasnio si mi nesto, mogu si sad to donekle pribliziti zasto, ali jos sam dojma da to mora biti crveni.
Ali ovo mi je sad jos ludje ovaj detalj, ako dobro kuzim prekrsaj unutar 16 nije iskljucenje, a da  je sve bilo isto samo da je golman ispao na trideset metara, ovaj ga rusi na 25 onda jest crveni??
Ne znam postavljam li ja ovo sebi ispravno, ali ako da ovo mi je zbogom pameti. Sta dobiju kao pomilovanje jer je penal vec dovoljno teska kazna??

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #224 : Srpanj 02, 2018, 21:00 »
Ajd nemoj sad navijat za Japan da ovo dobije, koliko god bi bolje bilo naravno da Belgija prođe i fino se namuči taj dio ždrijeba, Brazil, Francuska, Urugvaj i Belgija, ovi Japanci izađu i iako su inferiorniji u svakom pogledu oni bez da se povuku krenu se naganjat po terenu, nadigravat itd.
Kapa do poda kako god ovo završilo  :klanja
It is terribly simple.