A potreba za rebuildingom ovisi o tome sto cemo napravit s novim ugovorima prednje trojke. Potpisu li 2 od 3 ne vidim neku potrebu za rebuildingom a kamoli velikim rebuildingom kad imamo 80% momcadi na visokim i dugim ugovorima.
I zanima me odkud tocno ovo “navodno se planira za 2022.”
meni je sasvim logicno ako skontas
da su
milner i hendo sigurno bez produljenja i nisu vise buducnost lfc-a
keita i ox staklo i keramika svakako od njih za godinu nemas nista takodjer nisu buducnost
matip staro gvozdje
minamino ce vec mozda ovo ljeto ici
origi shaqiri takodjer
firmino je prvi od prednjih kao najblizi odlasku
onda
salah jer kod njih dvojice ponestaje zaista volje za zivotom i to je ocigledno
to ti je sigurno 10 - tak igraca za koje sigurno ne mozes vezat neku buducnost u lfc-u od sezone 22/23 realno,naravno ako sve ostane kako je i ako keita i ox recimo ne postanu zdravi ko boce.

beker,konate, virgil ,trent, robertson, mozda i gomez ako bude zdrav, fabino pa i
thiago ??,jota i mane su po meni +/- neki cvrst kostur uz ove neke mlade ako se pokazu i to je to
bice tu pospremanja jer ima materijala sigurno pogotovo ako se vise nista ne desi ovo ljeto i ako recimo ostanu i shaq i origi i minamino
Gini je spreman. Repka mu je jako brzo ispala pa se i brzo vratio s odmora. Nisi gledao EURO?
Ako je Shaqiri tako dobar, kako to da se nitko ne interesira za njega? Lyon nudi jedva 5 milja za njega. Samo u očima navijača je on ono nešto. Ugl, dobar deal za Lyon, francuska liga mu je taman po mjeri da bude neki baja.
I zanimljivo kako pišeš da Ben White vrijedi 58 milijuna nakon što sam ja napisao da ne vrijedi. Po tebi je govno samo zato jer je Englez. Po meni je dobar stoper, ali vrijedi pola tih para, isto kao i Grealish.
I Lallana je jedan od najboljih dvonogig igrača u EPL. To što ti ne znaš što to znači, ne znači da tvrdnja nije točna.
jel se iko ikad (a nije niti pijan) interesirao za hendu najboljeg veznog na svijetu,ni fulhamu ga nismo mogli uvaljat kolko je dobar,