Anketa

Koliko ste zadovoljni s prijelaznim rokom?

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Autor Tema: Ljetni transferi 2021  (Posjeta: 97442 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
Odg: Ljetni transferi 2021
« Odgovori #1530 : Kolovoz 12, 2021, 10:46 »
Mene iskreno čudo kako se nigdje ne dovodimo u vezu sa Vlašićem. Tip igrača koji nam nedostaje u vezi,mlad,cijena mu nije veća od 30-35 mil €, veliki radnik na terenu,igra u oba smjera.  :hm
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1531 : Kolovoz 12, 2021, 10:55 »
Mene iskreno čudo kako se nigdje ne dovodimo u vezu sa Vlašićem. Tip igrača koji nam nedostaje u vezi,mlad,cijena mu nije veća od 30-35 mil €, veliki radnik na terenu,igra u oba smjera.  :hm
a) ne igra osmicu i nisam siguran kolko bi mu pasalo igrat toliko dublje u terenu
b) jednostavno nije dovoljno kvalitetan. Dobar ali ne top razina.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #1532 : Kolovoz 12, 2021, 10:57 »
Ja i nisam toliko siguran da će dat neke veće novce Maneu i Salahu za novi ugovor, jer oni su jednom nogom već u 30 im. Hendo će sigurno ići kao free agent. Pitanje šta će bit i sa Van Dijkom i njegovim pregovorima oko novog ugovora. Uglavnom sve je to po meni nesiguran i sklizak teren i ne treba iznenaditi ne produže li svi ugovore.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1533 : Kolovoz 12, 2021, 11:07 »
Bernardo Silva will leave #ManCity, 'confirmed'. Arsenal 'opened talks' for the player, but he is not open to this change and prefers a team that plays in the #UCL, as per @pedrogva6.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #1534 : Kolovoz 12, 2021, 11:32 »

I ono najvaznije bivsi igrac Evertona 😆😛

Offline LUDI-OS™

• Hero Member
« Odgovori #1535 : Kolovoz 12, 2021, 12:05 »
Kyliane vrijeme je!

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #1536 : Kolovoz 12, 2021, 12:31 »
OK, izgleda da ćemo pristati na manji transfer samo da ga maknemo s payrolla. Realno to je igrač koji ipak vrijedi makar 10m eura transferno, tip ima 96 utakmica i 25 golova za Švicarsku i ponajbolji je pojedinac te momčadi.

Lyon će mu biti dobar fit, ako do transfera dođe.

Vjerojatno je to ta 'reputacija na prevaru' :roll
Ali zato je Hendo jedan od majboljih veznjaka svijeta, B White vjerojatno vrijedi 58M ko i D Rice, Lallana je najbolji 'dvonogi' igrač PLa, vjerojatno samo nedostaje da je Downing ponajbolje krilo što smo imali.. fkt objektivno..
I nedaj bože da se razlikujemo u mišljenjima, stiže bombardiranje u nekoliko postova g&m financial investmenta.

P.s.: dodao bi samo da se inter raspada i smile  :D, mi ne želimo kupovati jer ćemo proći isto, e da nezz jel danas spomenuto da je Gini najveće govno od igrača, vjerojatno s istom lažnom reputacijom.. samo usput, Thiago i Hendo nisu opet spremni za start, valjalo bi provjeriti jel Gini spreman tamo u parizu..
YNWA!!

Offline Gago8

• Hero Member
« Odgovori #1537 : Kolovoz 12, 2021, 12:39 »
a) ne igra osmicu i nisam siguran kolko bi mu pasalo igrat toliko dublje u terenu
b) jednostavno nije dovoljno kvalitetan. Dobar ali ne top razina.

Nisam ni mislio da igra osmicu,nego ofenzivnog veznog,support strikera ili lažnu devetku ,osmica nam je veliki mag keita koji će nekim čudom ostati zdrav ove sezone i legitimni nasljednik stevena gerrarda curtis jones  :lol :lol
Dolaskom Jote dobili smo mogućnost da igramo i neke druge formacije osim one klasične 4 3 3,zato sam mislio da bi mu se moglo naći mjesta.
Što se tiče kvalitete nebi se baš složio s tobom pa nije Klopp nikad dovodio igrače top razine ,odmah mi padaju na pamet Mane,Salah,Jota,Fabinho i Robertson. Prije dolaska u Liverpool nije da su kvalitetom toliko odskakali od sadašnjeg Vlašića,jedino im dajem na pravo što su igrali u jačim ligama.
Ne znam,ovo što si ti napisa ima smisla,ali imam neki osjećaj da je Vlašić karakterno i igrački baš tip igrača koji bi pod Kloppom bio još duplo bolji.
oprostili bi mu svi tu nesretnu epizodu u evertonu čim bi prvi gol zabio  B-)
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1538 : Kolovoz 12, 2021, 12:49 »
Vecina ovih igraca koje si nabrojao su mi bili klasa do dvije iznad toga gdje je Vlasic sada a i kazem, takticki mi ne odgovara bas necemu sto bi nama u ovom trenutku trebalo (nije mi svaki veliki radnik na terenu ujedno i “odlican igrac za Kloppa”). Drag mi je Vlasic, u reprezentaciji je cesto upravo tip igraca kakav nam treba i odgovara takticki ali mislim da je na temelju toga zapravo i malo precjenjen kod nas.

Vidimo to i po tome da i nema nekog ludog interesa za njega ovog ljeta, malo se nesto Milan spominjao al onda su se pojavile 2-3 desetke koje bi oni ipak prije njega, a od ostalih nema bas interesa. Nekako mislim da je za njega trenutno bolje da se proba vratit u lige petice pa onda kasnije napravit nekakav iskorak u top klub na jos par sezona nego da cilja sad odlazak u top klub gdje mislim da i nema neke lude potraznje za njih. Prije neki Eintracht sad nego Liverpool.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1539 : Kolovoz 12, 2021, 13:12 »
.

samo usput, Thiago i Hendo nisu opet spremni za start, valjalo bi provjeriti jel Gini spreman tamo u parizu..

Gini je spreman. Repka mu je jako brzo ispala pa se i brzo vratio s odmora. Nisi gledao EURO?

Vjerojatno je to ta 'reputacija na prevaru' :roll
Ali zato je Hendo jedan od majboljih veznjaka svijeta, B White vjerojatno vrijedi 58M ko i D Rice, Lallana je najbolji 'dvonogi' igrač PLa, vjerojatno samo nedostaje da je Downing ponajbolje krilo što smo imali.. fkt objektivno..
I nedaj bože da se razlikujemo u mišljenjima, stiže bombardiranje u nekoliko postova g&m financial investmenta.

P.s.: dodao bi samo da se inter raspada i smile  :D, mi ne želimo kupovati jer ćemo proći isto, e da nezz jel danas spomenuto da je Gini najveće govno od igrača, vjerojatno s istom lažnom reputacijom.. samo usput, Thiago i Hendo nisu opet spremni za start, valjalo bi provjeriti jel Gini spreman tamo u parizu..

Ako je Shaqiri tako dobar, kako to da se nitko ne interesira za njega?  Lyon nudi jedva 5 milja za njega. Samo u očima navijača je on ono nešto. Ugl, dobar deal za Lyon, francuska liga mu je taman po mjeri da bude neki baja.

I zanimljivo kako pišeš da Ben White vrijedi 58 milijuna nakon što sam ja napisao da ne vrijedi. Po tebi je govno samo zato jer je Englez. Po meni je dobar stoper, ali vrijedi pola tih para, isto kao i Grealish, kao i Rice... Sve bih ih rado kod nas, ali ne za pare koje se za njih traže. Što ne znači da su prosječni engleski balvani.

I Lallana je jedan od najboljih dvonogig igrača u EPL. To što ti ne znaš što to znači, ne znači da tvrdnja nije točna.
« Zadnja izmjena: Kolovoz 12, 2021, 13:24 gento »

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #1540 : Kolovoz 12, 2021, 13:21 »
A potreba za rebuildingom ovisi o tome sto cemo napravit s novim ugovorima prednje trojke. Potpisu li 2 od 3 ne vidim neku potrebu za rebuildingom a kamoli velikim rebuildingom kad imamo 80% momcadi na visokim i dugim ugovorima.

I zanima me odkud tocno ovo “navodno se planira za 2022.”

meni je sasvim logicno ako skontas
da su milner i hendo sigurno bez produljenja i nisu vise buducnost lfc-a
keita i ox staklo i keramika svakako od njih za godinu nemas nista takodjer nisu buducnost
matip staro gvozdje
minamino ce vec mozda ovo ljeto ici
origi shaqiri takodjer
firmino je prvi od prednjih kao najblizi odlasku
onda salah jer kod njih dvojice ponestaje zaista volje za zivotom i to je ocigledno

to ti je sigurno 10 - tak igraca za koje sigurno ne mozes vezat neku buducnost u lfc-u od sezone 22/23 realno,naravno ako sve ostane kako je i ako keita i ox recimo ne postanu zdravi ko boce. :hm

beker,konate, virgil ,trent, robertson, mozda i gomez ako bude zdrav, fabino pa i thiago ??,jota i mane su po meni +/- neki cvrst kostur uz ove neke mlade ako se pokazu i to je to

bice tu pospremanja jer ima materijala sigurno pogotovo ako se vise nista ne desi ovo ljeto i ako recimo ostanu i shaq i origi i minamino

Gini je spreman. Repka mu je jako brzo ispala pa se i brzo vratio s odmora. Nisi gledao EURO?

Ako je Shaqiri tako dobar, kako to da se nitko ne interesira za njega?  Lyon nudi jedva 5 milja za njega. Samo u očima navijača je on ono nešto. Ugl, dobar deal za Lyon, francuska liga mu je taman po mjeri da bude neki baja.

I zanimljivo kako pišeš da Ben White vrijedi 58 milijuna nakon što sam ja napisao da ne vrijedi. Po tebi je govno samo zato jer je Englez. Po meni je dobar stoper, ali vrijedi pola tih para, isto kao i Grealish.

I Lallana je jedan od najboljih dvonogig igrača u EPL. To što ti ne znaš što to znači, ne znači da tvrdnja nije točna.

jel se iko ikad (a nije niti pijan) interesirao za hendu najboljeg veznog na svijetu,ni fulhamu ga nismo mogli uvaljat kolko je dobar,
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline Gago8

• Hero Member
« Odgovori #1541 : Kolovoz 12, 2021, 13:33 »
Ove sezone se igra i AFCON u 1. mjesecu, znači da nam tada nema Manea,Salaha i Keite sigurno 7-8 utakmica,još moraš nadodati na to da će se neko i ozlijediti  garant i eto problema. Nadam se bar još jednom ofenzivnom pojačanju ovo ljeto.

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #1542 : Kolovoz 12, 2021, 14:53 »
Pitanje šta će bit i sa Van Dijkom i njegovim pregovorima oko novog ugovora.

Kaže Romano da je on sljedeći, ubrzo.

Offline bobbyboi13

• Hero Member
« Odgovori #1543 : Kolovoz 12, 2021, 15:43 »
Ove sezone se igra i AFCON u 1. mjesecu, znači da nam tada nema Manea,Salaha i Keite sigurno 7-8 utakmica,još moraš nadodati na to da će se neko i ozlijediti  garant i eto problema. Nadam se bar još jednom ofenzivnom pojačanju ovo ljeto.

3 tekme, salah 4 ako potegnu do finala

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1544 : Kolovoz 12, 2021, 15:50 »

jel se iko ikad (a nije niti pijan) interesirao za hendu najboljeg veznog na svijetu,ni fulhamu ga nismo mogli uvaljat kolko je dobar,

PSG, Atl. Madrid i Juventus.

With AFCON 2022 scheduled to take place between January 9 and February 6, Liverpool will not be without their heavy hitters for too long.

During that near month-long period, the Reds are involved in just two Premier League games, at home to Brentford and away at Crystal Palace.

By the time Leicester City are entertained on February 9, the Reds will have all three of Keita, Salah and Mane back in for contention, even if any two of Guinea, Egypt or Senegal go all the way to the final.
« Zadnja izmjena: Kolovoz 12, 2021, 15:55 gento »