Liverpool > Transferi
Ljetni transferi 2021
gento:
Braga believe they can get more for David Carmo in the summer and rejected Liverpool’s offer which has been revealed to be of €4M + an option to buy for €20M while also leaving Braga 20% of a future sale. [@Record_Portugal] https://t.co/By1YN85QiT
Winx:
Ajmo mi bataliti sve ove "velike transfere", ajmo mi po Grealisha! :kuler
Trebamo otočke krvi i igrača s malo žeđčim gadrom, ponekad i iritantnim. :D
luigi:
Prije pola godine ga npr nisam zelio, ali ga sad i ja zelim, samo sto vidim kako bi gušio Manea na lijevoj strani terena i to bi bio najveci problem. Da je jako napredovao jeste, ali pitanje je koliko se stilski uklapa u nas fudbal i koliko bi se zelio podrediti momčadi, a ne pokusavati glumiti zvijezdu i biti prvi igrač tima
scouser68:
Shaqiri je osobno ako se ne varam odbio prodaju proslo ljeto? Ne pisem ovo da ga oznacim kao glavnog krivca ili bilo sta slicno, ali mislim da covjek na ljeto jednostavno treba otici. Ugovor mu je do 2023. i stvarno je za odlazak idealan trenutak. Kao i za Origija (koji je slicno prije dvije sezone odbio Wolvese). Obojica nisu dovoljno dobri i nadam se da je sada i njima po tom pitanju sve jasno. Naravno da mogu kao i Markovic na temelju trajanja ugovora odbiti odlazak, ali..
Koliko bi se za njih dvojicu moglo dobiti? Cca 15 svaki? Jel to realno?
luigi:
Prije 15 ukupno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju