Autor Tema: Filmovi, serije, knjige i stripovi  (Posjeta: 121045 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Gerro

• Hero Member
Odg: Filmovi, serije, knjige i stripovi
« Odgovori #1200 : Veljača 14, 2023, 08:35 »
Ta treca epizoda mi je bezveze, ne sjecam se ako je bilo to uopce u igri, a islo se malo propederisat, u biti svakako za izbjec epizodu, necete nista propustit ako ne pogledate. 4 + 5 su super, juce izasla i 6, zanima me koliko ce bit epizoda, nadam se ne nekih 20-tak, jer nema smisla
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #1201 : Veljača 14, 2023, 09:18 »
6. Treba izaci sad u nedjelju. 5 su stavili ranije zbog Super bowla.

Treca mi se zgadila jer je redatelj (takodjer gay) izjavio da su namjerno prevarili ljude i servirali im gay melodramu. Scena sexa je normalna i svi treba da je prihvate.

Prica je izmjenjena jer je u igri Bill i dalje ziv, a Frank ga ostavi jer ne moze vise da ga podnese.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #1202 : Veljača 14, 2023, 11:15 »
https://www.imdb.com/title/tt7660850/

Nije loše kad ste odgledali sve klasike, a niste fanovi igrica/vampira/apokalipse/zombija.
Say what again!

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #1203 : Srpanj 10, 2023, 18:43 »
Tropic Thunder je najbolja komedija u zadnjih 10 godina.

A ova scena je legendarna , oplakao sam:

:rotfl
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #1204 : Listopad 29, 2023, 06:12 »
Navodno da je preminuo Matthew Perry. Gledao ga u filmu ili dva, ali ostat ce upamcen kao Chandler Bing.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #1205 : Listopad 29, 2023, 14:04 »
Je, našli ga u jacuzziju u svome domu.

Tko nije gledao seriju "Lupin" neka pogleda. Francuska je, ali je odlična.
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #1206 : Studeni 05, 2023, 12:31 »
Navodno da je preminuo Matthew Perry. Gledao ga u filmu ili dva, ali ostat ce upamcen kao Chandler Bing.

meni najdraži Friend  :cry
YNWA!!

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #1207 : Studeni 26, 2023, 19:51 »
the witch, jedan od boljih novijih horora. treće gledanje kao prvo. preporuke  :super
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #1208 : Studeni 27, 2023, 11:14 »
U ovoj godini nakon ljeta, kao i kod većine vjerujem najviše se iščekivala ta big trojka- Oppenheimer, Killers of the flowermoon i Dune 2. Napoleon i ostalo mi je ipak nekako u drugom planu. Dune 2 u međuvremenu pomjerili za proljeće.

Oppenheimer apsolutno ubio, savršenstvo od filma meni, ne znam stvarno u kojem smjeru očekivati Nolana u budućnosti i koji mu je maksimum. Čega god se prihvati, to je takav level kvalitete da ne povjeruješ.

Killers mene osobno razočarao, ne bih o detaljima ako će netko tek gledati jer film apsolutno treba pogledati, ali kod Scorsesea baš suprotno, zadnjih godina svakim novim filmom mi je više u padu. Kao da se na kraju karijere pokušava redefinirati, ponuditi više dubine, što je razumljivo za takvog giganta, ali problem je što mu zadnji filmovi to ne ispoljavaju u pravom smislu, već više izmore gledatelja. Posebno gledatelja u 2023. godini. Osim sjajne glume što se očekuje, po meni baš neuspjeh.

Say what again!

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #1209 : Studeni 27, 2023, 13:41 »
Pogledajte seriju "Bodies" - odlična sci-fi krimi serija.  :)
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1210 : Studeni 27, 2023, 14:06 »
U ovoj godini nakon ljeta, kao i kod većine vjerujem najviše se iščekivala ta big trojka- Oppenheimer, Killers of the flowermoon i Dune 2. Napoleon i ostalo mi je ipak nekako u drugom planu. Dune 2 u međuvremenu pomjerili za proljeće.

Oppenheimer apsolutno ubio, savršenstvo od filma meni, ne znam stvarno u kojem smjeru očekivati Nolana u budućnosti i koji mu je maksimum. Čega god se prihvati, to je takav level kvalitete da ne povjeruješ.

Killers mene osobno razočarao, ne bih o detaljima ako će netko tek gledati jer film apsolutno treba pogledati, ali kod Scorsesea baš suprotno, zadnjih godina svakim novim filmom mi je više u padu. Kao da se na kraju karijere pokušava redefinirati, ponuditi više dubine, što je razumljivo za takvog giganta, ali problem je što mu zadnji filmovi to ne ispoljavaju u pravom smislu, već više izmore gledatelja. Posebno gledatelja u 2023. godini. Osim sjajne glume što se očekuje, po meni baš neuspjeh.

Top je Oppenheimer, sve one scene oko pripreme bombe su mi vrh. Npr od Nolana mi se jedino Dunkirk ne sviđa, baš me smorio.

Novi Scorseseov kažu da je teška smaračina, a Napoleon ima loše kritike.

Offline vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
« Odgovori #1211 : Studeni 27, 2023, 14:22 »
Top je Oppenheimer, sve one scene oko pripreme bombe su mi vrh. Npr od Nolana mi se jedino Dunkirk ne sviđa, baš me smorio.

Novi Scorseseov kažu da je teška smaračina, a Napoleon ima loše kritike.
Meni je dobar bio Scorseseov novi, jedino mozda malo predug za gledanje u kinu. Jedna pauza na pola filma bi bila extra.

Sto se Nolana tice, meni je Dunkirk bio ok a Tenet me smorio recimo

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1212 : Studeni 27, 2023, 15:08 »
Meni je dobar bio Scorseseov novi, jedino mozda malo predug za gledanje u kinu. Jedna pauza na pola filma bi bila extra.

Sto se Nolana tice, meni je Dunkirk bio ok a Tenet me smorio recimo
Meni je Tenet ok bio, ali ništa specijalno.

Btw kod nas u kinima ima pauza od 15 minuta na duge filmove

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #1213 : Studeni 27, 2023, 16:37 »
Također u Cinestaru u Osijeku je pauza na duzim filmovima, ja je bas i ne volim, ubije mi flow.

Napoleona idem pogledati ovih dana kad uspijem, cak nesto imam osjecaj da ce mi se svidjeti, fale mi ti povjesni spektakli malo, bas izumiru, a imam niska ocekivanja realno.

Meni je isto Tenet Nolanov najslabiji, genijalne su i originalne sve te ideje, al brate napravio je preveliku zavrzlamu, pretvori se gledanje filma u mucenje da sve povezes, sto je ok, ali ne u tolikoj mjeri.

A Dunkirk obozavam. Jbg kad si frik za WW2 i jos neku englesku povijest, kulturu... onda su mi filmovi te tematike ludilo, gust cisti, bas ga obozavam 😁 Inace uvijek kad se spomene Dunkirk u kontekstu filma spominjem tu 5minutnu scenu Dunkirka iz jednog takea iz Atonementa. Ono komadic filmskog savrsenstva, bolesno.  :love

Say what again!

Offline vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
« Odgovori #1214 : Studeni 27, 2023, 17:45 »
Meni je isto Tenet Nolanov najslabiji, genijalne su i originalne sve te ideje, al brate napravio je preveliku zavrzlamu, pretvori se gledanje filma u mucenje da sve povezes, sto je ok, ali ne u tolikoj mjeri.
A bas to jbt. Film kompliciran a nije me dovoljno zainteresirao da uopce pokusam skontat sta gledam. Jedini film s kojeg sam izasao u kinu ako se ne varam