Anketa

Kako bi se moglo biti na kraju?

BiH opstaje pomoču novog Daytona
3 (25%)
BiH opstaje pomoću federalizacije
2 (16.7%)
BiH opstaje pomoću kantonizacije
2 (16.7%)
BiH se raspada mirno, npr referendumom
4 (33.3%)
BiH se raspada ponovnim ratom
1 (8.3%)

Ukupno Glasova: 12

Glasanje završeno: Listopad 07, 2016, 13:11

Autor Tema: Paradajz (ili tema općih pitanja i odgovora)  (Posjeta: 44019 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Massone

• Hero Member
Odg: Paradajz (ili tema općih pitanja i odgovora)
« Odgovori #330 : Rujan 25, 2017, 14:45 »
Hvala. U pitanju je uplata za faks od 7 cigli, uzmi 70 kuna putem opće uplatnice.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
« Odgovori #331 : Studeni 23, 2017, 22:06 »
Malo razmišljam o situaciji na forumu u posljednje vrijeme i nekako mi djeluje ajmo reći nevesela. Ne bih sad o tome kako nema više kvalitetnih rasprava (jer ima), kvalitetnih postova (njih tek itekako ima), nekog zanosa i slično i kako se to sve izgubilo, jer činjenica je da svaki forum ima svojih uspona i padova, da neki članovi vremenom izgube najčešće slobodno vrijeme koje bi uložili u aktivno sudjelovanje u radu foruma, pa nije neobično da se to događa i ovdje. Ne bih sad navodio poimence svoje vlastite dojmove o tomu koji su istaknuti članovi foruma kojih više nema ili vrlo rijetko sudjeluju, odnosno koji su dosta prorijedili svoje sudjelovanje.

Ipak, dojma sam da nam nedostaju novi članovi, odnosno da je već zavidan niz onih za koje bi bilo možda i bolje da se nisu ni registrirali. Čini mi se da je s jedne strane problem definitivno i u nama (pa tako i meni) starijima, jer smo jednostavno stariji, ali čini mi se da je još veći problem u uopće nedostatku mlađih navijača Liverpoola u RH uopće. Kad se sjetim onih tema - koje novi malo kad popunjavaju - o tome zašto je netko počeo pratiti/podržavati/navijati za LFC, redovito se moglo naići na nekoliko ustaljenih rubrika. Jedni su imali makar mutno sjećanje na dane kad smo osvajali titule, druge su privukli igrači kao što su Owen (da, tko bi to danas rekao?) ili Gerrard, napokon mnoge je oduševio povratak u Istanbulu 2005.

Što smo od toga imali nakon svega nabrojanog? Očito ni uspjeha, ni nekih igrača čija bi se kvaliteta i karizma povezivali s Liverpoolom.

Ne znam kakvo je stanje s ogrankom: koliko imamo novih članova, koliko je redovito uplaćivanje članarine i koja nam je prosječna dob? Nekako imam osjećaj da u ukupnom broju starimo.
Gwlad, gwlad, pleidiol wyf i'm gwlad.

Legum servi sumus ut liberi esse possimus!

Uostalom, mislim da bi hrvatskim izbornikom trebao biti stranac!

Offline StevieG

• Hero Member
« Odgovori #332 : Prosinac 08, 2017, 10:14 »
Malo razmišljam o situaciji na forumu u posljednje vrijeme i nekako mi djeluje ajmo reći nevesela. Ne bih sad o tome kako nema više kvalitetnih rasprava (jer ima), kvalitetnih postova (njih tek itekako ima), nekog zanosa i slično i kako se to sve izgubilo, jer činjenica je da svaki forum ima svojih uspona i padova, da neki članovi vremenom izgube najčešće slobodno vrijeme koje bi uložili u aktivno sudjelovanje u radu foruma, pa nije neobično da se to događa i ovdje. Ne bih sad navodio poimence svoje vlastite dojmove o tomu koji su istaknuti članovi foruma kojih više nema ili vrlo rijetko sudjeluju, odnosno koji su dosta prorijedili svoje sudjelovanje.

Ipak, dojma sam da nam nedostaju novi članovi, odnosno da je već zavidan niz onih za koje bi bilo možda i bolje da se nisu ni registrirali. Čini mi se da je s jedne strane problem definitivno i u nama (pa tako i meni) starijima, jer smo jednostavno stariji, ali čini mi se da je još veći problem u uopće nedostatku mlađih navijača Liverpoola u RH uopće. Kad se sjetim onih tema - koje novi malo kad popunjavaju - o tome zašto je netko počeo pratiti/podržavati/navijati za LFC, redovito se moglo naići na nekoliko ustaljenih rubrika. Jedni su imali makar mutno sjećanje na dane kad smo osvajali titule, druge su privukli igrači kao što su Owen (da, tko bi to danas rekao?) ili Gerrard, napokon mnoge je oduševio povratak u Istanbulu 2005.

Što smo od toga imali nakon svega nabrojanog? Očito ni uspjeha, ni nekih igrača čija bi se kvaliteta i karizma povezivali s Liverpoolom.

Ne znam kakvo je stanje s ogrankom: koliko imamo novih članova, koliko je redovito uplaćivanje članarine i koja nam je prosječna dob? Nekako imam osjećaj da u ukupnom broju starimo.

Situacija u ogranku najviše ovisi o rezultatima  na kraju sezone. Recimo, imali smo dosta novih prijava nakon sezone 16/17, a pogotovo kad je izvučen Maribor u ligi prvaka. Nisam izvlačio prosjek starosti među članovima, ali uhvatit ću vremena pa to napraviti, međutim nemam dojam kako starimo, samo što je "stara garda" naviknutija na komunikaciju preko foruma, dok većina novih članova komunicira preko facebooka
Leif Sundell
Aleksandar Đorđević
Temuri Ketsbaia
Lillian Thuram
Siniša Mihajlović
Aleš Pajovič
Fritz Stuchlik
Luigi Lamonica
Terje Hauge
Semih Senturk
Dušan Kecman
Ricardo Quaresma...

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #333 : Prosinac 08, 2017, 11:12 »
Situacija u ogranku najviše ovisi o rezultatima  na kraju sezone. Recimo, imali smo dosta novih prijava nakon sezone 16/17, a pogotovo kad je izvučen Maribor u ligi prvaka. Nisam izvlačio prosjek starosti među članovima, ali uhvatit ću vremena pa to napraviti, međutim nemam dojam kako starimo, samo što je "stara garda" naviknutija na komunikaciju preko foruma, dok većina novih članova komunicira preko facebooka
jebo takve pozere pfff  :p
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #334 : Prosinac 08, 2017, 13:19 »
po meni je još daleko od toga de bi rekli kako je forum mrtav ali bi se moglo ustvrditi da vegetira. odnosno došao je do točke di se održava ovakvo stanje kakvo je sada bez nekih novih inicijativa, naime već dugo nema baš nekih novih tema, nekih članka, uvoda u utakmice, rasprava o uvodu,... ili nešto slično, odnosno posve drukčije.
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #335 : Prosinac 08, 2017, 14:23 »
A toga nema ne samo zbog neke stagnacije na forumu, već i zbog neke stagnacije kluba. Neće biti pretjeranog veselja i uzivljavanja ni nakon 7-0, kad znamo da prelako mozemo ispasti odmah od iduceg protivnika plus na kraju sezone ispasti iz top 4, mozda i top 5. I onda nema tog entuzijazma kod ljudi da rade analize ni nove teme, jer nema previse vjere ni ocekivanja u neke vrhunske rezultate kakvi bi nam trebali.

Offline number 9

• Hero Member
  • this is Anfield line
« Odgovori #336 : Prosinac 09, 2017, 21:37 »
Evo da se javim kao stari, a ne baš pretjerano aktivni član u zadnje vrijeme. Ja sam navijač od 1997. ili 1998. Čuo sam za Liverpool zbog Fowlera i McManamana, počeo navijati zbog Owena. Nekako izgubiš naboj kada 20 godina navijaš za klub, a ne osvojiš naslov, ali kao što uvijek kažemo: this time, next year.
Što se tiče foruma, uz dužno poštovanje, nema više zajebancije kao prije. Fale Gizmo, Splićo( jebi ga zaboravio sam mu nadimak prvi), Hamer of thor i slični likovi.
Naposljetku te i život malo odmakne s nekim drugim obavezama i interesima.
U životu sam bio član 2 foruma, jedan konjarski koji je ugašen prije 6 godina, a ovom sam član od 2009., tako da je ovo super i mogu reći da dugo i traje, s obzirom na tematiku i populaciju.
Pozdrav svima , posebno starim članovima.

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #337 : Prosinac 09, 2017, 22:45 »
Pozdrav no9.
Forum nekako kotrlja, ima još ljubavi za klub, iako svakako nije isto kao ranjje.

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #338 : Prosinac 10, 2017, 09:19 »
Uopće se ne zamarajte, uz današnje forsiranje novih socijalnih medija, forum se odlično drži!

Imajte na umu da je ovaj forum star gotovo kao što je star i sam Facebook.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #339 : Prosinac 10, 2017, 09:32 »
Uopće se ne zamarajte, uz današnje forsiranje novih socijalnih medija, forum se odlično drži!

Ovo mjesto je mnogo intimnije nego je to facebook.
I kao takvo bi trebalo biti pogodnije za druženje među ljudima koje vežu iste ljubavi.
Na kraju krajeva, tu smo se našli, upoznali i bilo bi lijepo održati tu jednu lijepu priču, u kolikoj god mjeri je to moguće.

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #340 : Prosinac 10, 2017, 09:41 »
Pa samo pogledaj koliko si ljudi upoznao i ti, ali i mnogo nas preko foruma, a da ne spominjem da tko zna kad bi Hrvatska imala službeni ogranak da ga nije bilo, preko kojega je već veliki broj ljudi otišao na Anfield.

Nisam ja Facebook spomenuo kao mjesto gdje želim raspravljati o Liverpoolu, niti to radim, forum je za rasprave, no samo sam htio na taj način napomenuti da smo mi tu već jako jako dugo, većina se niti ne sjeća kada je Facebook zaživio :)

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #341 : Prosinac 10, 2017, 11:45 »
forum mi je puno bolje mjesto za raspravu nego fejs, ono je za ostati u kontaktu s nekim ljudima i to je to, za mene ono nije platforma za raspravljanje o nogometu, autima i sl. jer nije pregledno

forum je utihnuo malo ali to je više radi toga što su se i neki članovi upoznali uživo i druže se uživo i ne treba im toliko forum za diskusije jer imaju nekoga s kim mogu uživo pričat. tu posebno mislim na zg ekipu. mi neki mlađi više nismo srednjoškolci ili studoši, radimo i oženili se (kako koji) i vjerovatno i manje vremena imamo ili nam nije sad toliko bitno koliko su bitnije neke druge stvari. ja sam svaki dan non stop na forumu no nisam previše aktivan oko pisanja, samim time što nemam baš nešto vremena pratiti druge tekme i nemam više nekakve "baze, osovine" ok koje mogu temeljit svoja mišljenja već se sve sastoji od čitanja što ljudi misle o nekim igračima i klubovima.
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Mister No

• Jr. Member
« Odgovori #342 : Prosinac 10, 2017, 11:47 »
Forum možda je malo manje aktivan u zadnje vrijeme, ali u usporedbi sa forumima ostalih stranih klubova, ovaj forum je još uvijek daleko najaktivniji i najkvalitetniji.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #343 : Prosinac 10, 2017, 12:08 »
Prije 5-6 godina sam bio aktivniji nego sada jer sam imao više vremena, sada zbog posla i ostalih privatnih stvari jednostavno ne stignem toliko visit po forumu kao prije. Svaki dan sam ovdje i svaki dan čitam svaki post koji je novi, ali mi se ne da više tako objavljivati postove. Sreo sam neki dan Winxa u gradu i malo smo čak i pričali o tome uživo, ista stvar je kod njega.

Ne vjerujem da je fejs "kriv" za manju posjetu na forumu, vjerojatno je došlo do zasićenja sa godinama mnogima koji su ovdje duži niz godina.

Da ove sezone osvojimo ligu i Ligu Prvaka forum bi gorio od novih članova i rasprava.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #344 : Prosinac 10, 2017, 19:56 »

Meni je ovaj forum bio prva recimo drustvena mreza. Facebook sam sigurno bar godinu kasnije napravio, nakom registracije ovdje. I uvijek su uz jutarnju kavu prve stvari baciti oko na fejs i forum.
Bas zbog toga i zato sto se toliko dugo i relativno kvalitetno drzi, ne vjerujem da ima sanse da odem s foruma pa i u trenucima kad kvaliteta opada.
Plus, uvijek ce se naci pokoji post kad se stariji clan koji se dugo nije javio javi. To je uvijek budjenje sentimenta i onih trenutaka kad je skoro 300 ljudi raspravljalo i temi neke utakmice.