Autor Tema: Igre (stolne, PC, PS, Xbox, Android, IOs,...)  (Posjeta: 54101 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Gerro

• Hero Member
Odg: Igre (stolne, PC, PS, Xbox, Android, IOs,...)
« Odgovori #420 : Studeni 11, 2022, 10:41 »
Kakve su cijene i koje verzije ima za PS5 ako znaš?

80€ je za ps5, uzmi s nekim pola pola pa sherajte, tak radimo ja i Gogic vec godinama s igrama :)
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #421 : Studeni 11, 2022, 11:04 »
80€ je za ps5, uzmi s nekim pola pola pa sherajte, tak radimo ja i Gogic vec godinama s igrama :)

Dobra ideja. Ako se na to odlučim uzeti s nekim, javim ti se jer bi to sin uzeo, samo je bio problem što je tako nešto radio na compu s igricama i na kraju jedan od likova s kojim je sherao i u početku je bilo sve OK, maznio mu je lozinku i zaključao mu pristup s time da su mu otišle sve igre IE sporta. Sreća da sam ja kupio igru i da sam na vrijeme reportao jer bi bilo pa-pa pare i account...

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #422 : Studeni 13, 2022, 23:06 »
Shareajte sin i ti onda. :D
19 + 6 + 7 + 9 + 3 + 4 + 1

Offline LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #423 : Studeni 14, 2022, 03:49 »
 Po meni Elden Ring zaslužuje GOTY.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #424 : Studeni 14, 2022, 13:36 »
Shareajte sin i ti onda. :D

Da i on sudjeluje u plaćanju, rado, ovako... :srednji

Dajte mi recite ovaj Red dead Redemption 2, ima li to smisla kupovati. Puno sam vidio, čitao sve izgleda krasno, samo me zanima kako je to uistinu, a ne od plaćenih recenzija.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #425 : Studeni 14, 2022, 14:51 »

Dajte mi recite ovaj Red dead Redemption 2, ima li to smisla kupovati. Puno sam vidio, čitao sve izgleda krasno, samo me zanima kako je to uistinu, a ne od plaćenih recenzija.

Meni je tako tako, li-la, sta se tice grafike je odlicna, a ovako trcati s konjem s jedne na drugu stranu imas i fifu, i tu trce konji  :D

Mozda ti Gogic ili LFCri aka ubojica s osmjehom mogu vise da kazu
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #426 : Studeni 14, 2022, 15:48 »

Kupujes sebi ili malom? Pazi RDR2 ti je kao GTA 5, samo sa konjima umjesto auta. Open world imas bezbroj misija, sate i sate mozes utrosit igrajuci je. E sad sve ovisi da li ti se svidjaju takve igre ili ne. Meni su draze linearne igre tipa Uncharted. Ponekad se pogubim u tim OW igrama. Isplati se igrat je, samo nije bas za svakog.

Offline buz

• Sr. Member
« Odgovori #427 : Studeni 14, 2022, 19:08 »

Red Dead Redemption 2 je obavezno gaming štivo i jedna od najboljih igara svih vremena. Takav živ i stvaran svijet ni dan danas nema u open world igrama. Ljudi i njihove navike, životinje u prirodi.
"If you can't support us when we lose or draw , don't support us when we win"  - Bill Shankly

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #428 : Studeni 14, 2022, 20:03 »
Hvala vam svima na savjetima.
@Garcai, više je za sina (a bome više i nije klinac, 7. je razred)ali i ja ću ju završiti kada se sastanemo s vremenom.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #429 : Studeni 14, 2022, 20:12 »
...a ovako trcati s konjem s jedne na drugu stranu imas i fifu, i tu trce konji  :D

RDR2 nije trčanje s konjem s jedne na drugu strane mape. To je kao da za Belot kažeš da je to samo bacanje karata.

RDR2 je nezaobilazna stvar. Imaš na Youtubeu hrpu videa o svemu vezanom za igru, a ono što je meni najbolje je igra kada ne igraš misije. Koliko stfvari ima za vidjeti, istražiti, nasmijati se, itd. Ima jedan video na Youtubeu koji traje 2 i pol sata gdje ti je prikazana svaka lokacija svakog Easter Egga u igri. Ako je to trčanje konjem s jedne strane mape na drugu onda ne znam. :D

Osim videa od 2 i pol sata za Easter Eggove, ima još jako puno videa o igri ako te zanima, Winx, pa si pogledaj i odluči. Ja kada sam ju igrao sam ju igrao bez gledanja bilo čega na Youtubeu, a kada sam ju završio sam sve pregledao i prešao još jednom.

Najbolja situacija mi je bila kada sam prvi puta sreo KKK-ovce u šumi. I onu kurvu u močvari, onog duha. S jedne strane me ona jebe iz daljine i ne znam hoće li mi iskočiti nešto ispred mene ako joj se približim, s druge strane me jebe aligator jer sam na njegovom teritoriju. :D

Još jedna stvar u kojoj sam uživao je istraživati na koje sve načine mogu ubiti ljude. Oćeš ih zavezat za most pa ih bacit da vise, oćeš ih stavit na prugu da ih pregazi vlak, oćeš ih bacit životinjama da ih pojedu, oćeš ga zapalit, oćeš ga bacit sa litice... :lol

Ali misija kada sa Dutchom i ekipom ideš u kuću po malog. :klanja

Igraj ju.
19 + 6 + 7 + 9 + 3 + 4 + 1

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #430 : Studeni 14, 2022, 20:24 »

Još jedna stvar u kojoj sam uživao je istraživati na koje sve načine mogu ubiti ljude. Oćeš ih zavezat za most pa ih bacit da vise, oćeš ih stavit na prugu da ih pregazi vlak, oćeš ih bacit životinjama da ih pojedu, oćeš ga zapalit, oćeš ga bacit sa litice... :lol

Massone, jel se ja to moram zabrinut za tebe? Mislim ono sadizam na najjace  :lol

Offline Emre Can

• Hero Member
  • We won it 6 times, in Madrid we won it 6 times!
« Odgovori #431 : Studeni 14, 2022, 22:41 »
Ja sam mislio da sam ja luđak, no Matko je i mene prejebao... :D
1. 1977
2. 1978
3. 1981
4. 1984
5. 2005
6. 2019 (Let's talk about six, baby!)

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #432 : Studeni 15, 2022, 08:38 »
RDR2 nije trčanje s konjem s jedne na drugu strane mape. To je kao da za Belot kažeš da je to samo bacanje karata.

RDR2 je nezaobilazna stvar. Imaš na Youtubeu hrpu videa o svemu vezanom za igru, a ono što je meni najbolje je igra kada ne igraš misije. Koliko stfvari ima za vidjeti, istražiti, nasmijati se, itd. Ima jedan video na Youtubeu koji traje 2 i pol sata gdje ti je prikazana svaka lokacija svakog Easter Egga u igri. Ako je to trčanje konjem s jedne strane mape na drugu onda ne znam. :D

Osim videa od 2 i pol sata za Easter Eggove, ima još jako puno videa o igri ako te zanima, Winx, pa si pogledaj i odluči. Ja kada sam ju igrao sam ju igrao bez gledanja bilo čega na Youtubeu, a kada sam ju završio sam sve pregledao i prešao još jednom.

Najbolja situacija mi je bila kada sam prvi puta sreo KKK-ovce u šumi. I onu kurvu u močvari, onog duha. S jedne strane me ona jebe iz daljine i ne znam hoće li mi iskočiti nešto ispred mene ako joj se približim, s druge strane me jebe aligator jer sam na njegovom teritoriju. :D

Igraj ju.

Znači, 199 kn i pravac Zelda.  :kuler

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #433 : Studeni 15, 2022, 12:34 »

Igraj ju.

Preach, Rockstarov labuđi pjev, genijalna igra u toliko pogleda. U moru gluposti koje su izašle zadnjih godina RDR2 je bio pravo osvježenje, bojim se pomisliti koliko dugo će proći prije nego što ovako nešto ponovno izađe.