...a ovako trcati s konjem s jedne na drugu stranu imas i fifu, i tu trce konji 
RDR2 nije trčanje s konjem s jedne na drugu strane mape. To je kao da za Belot kažeš da je to samo bacanje karata.
RDR2 je nezaobilazna stvar. Imaš na Youtubeu hrpu videa o svemu vezanom za igru, a ono što je meni najbolje je igra kada ne igraš misije. Koliko stfvari ima za vidjeti, istražiti, nasmijati se, itd. Ima jedan video na Youtubeu koji traje 2 i pol sata gdje ti je prikazana svaka lokacija svakog Easter Egga u igri. Ako je to trčanje konjem s jedne strane mape na drugu onda ne znam.

Osim videa od 2 i pol sata za Easter Eggove, ima još jako puno videa o igri ako te zanima, Winx, pa si pogledaj i odluči. Ja kada sam ju igrao sam ju igrao bez gledanja bilo čega na Youtubeu, a kada sam ju završio sam sve pregledao i prešao još jednom.
Najbolja situacija mi je bila kada sam prvi puta sreo KKK-ovce u šumi. I onu kurvu u močvari, onog duha. S jedne strane me ona jebe iz daljine i ne znam hoće li mi iskočiti nešto ispred mene ako joj se približim, s druge strane me jebe aligator jer sam na njegovom teritoriju.

Još jedna stvar u kojoj sam uživao je istraživati na koje sve načine mogu ubiti ljude. Oćeš ih zavezat za most pa ih bacit da vise, oćeš ih stavit na prugu da ih pregazi vlak, oćeš ih bacit životinjama da ih pojedu, oćeš ga zapalit, oćeš ga bacit sa litice...

Ali misija kada sa Dutchom i ekipom ideš u kuću po malog.

Igraj ju.