Nekad mi je to bilo fora, ali sad mi je gaming gotovo isključivo sportske simulacije (nba 2k, nhl, efootball/pes i gt7) i mozak na pašu..
Edit: iako bi mo vjerojatno opuštenije bilo igrati tvoj izbor, jer online igra protiv nekog zna biti iritantna, nekad zbog scriptinga nekad rjeđe zbog ljudi i načina kako nešto igraju i izrabljuju
Ja sam odustao od Fife, iako igram 22. Dvaput osvojio Division 1, i rekao dosta. Pun mi k**** PSG-a Messia i Mbappea. Messi iz kije god pozicije da sutne gol, a ovaj brz za svaku odbranu. Obradujem se kad vidim da igram protiv Bayerna, Reala ili Citya.
Potpis na ovo, ima iznimki al vecinom su to plitke igre nekako. Ne znam je li do godina, ali meni recimo GTA V ne moze vode dodati San Andreasu…
Hollow knight mi je jedna od najdrazih igara, imam 2 savea preko 50h oba, uzivaj.
Sekiro takodjer, igrao ga ranije lani, cim sam ga zavrsio krenuo NG+ i u par dana ga opet zavrsio :smile
Sekiro mi je najdrazi od Soul igara, cisto zbog brze dinamike. Pokusao igrat Elden Ring, presporo mi.
HK mi je dobar al danas poludeo. Dosao do Crystal Cora (mislim da se tako zove) rekoh idem malo da istrazim mapu. Normalno nisam kupio lampu, a ne mozes se vratit nazad jer su svi putevi zatvoreni. Puklo 2400 gea u nepovrat jer sam dvaput zagunuo u onom glupom mracnom tunelu gdje te gadja buba sa kristalom.