Autor Tema: Igre (stolne, PC, PS, Xbox, Android, IOs,...)  (Posjeta: 70078 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gogec

• Hero Member
Odg: Igre (stolne, PC, PS, Xbox, Android, IOs,...)
« Odgovori #450 : Kolovoz 18, 2023, 11:56 »
pukla me neka nostalgija i skinuo gta san andreas, nabavio nov joystick i -- ne radi. to jest, igrica ga ne prepoznaje. pes 6 recimo prepoznaje, gta ne. šta li može biti?

jaooo kad se sjetima kako sam volio to igrati.. a možda još više GTA Vice City zbog tog šarenila i atmosfere 80ih   :love

možda bi trebao opet downloadat i pokrenuti GTA V, nisam previše odmaglio s pričom, jednostavno fora je, ali ni ja više nisam taj klinac, nezz..  :hm
YNWA!!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #451 : Kolovoz 18, 2023, 12:48 »
jaooo kad se sjetima kako sam volio to igrati.. a možda još više GTA Vice City zbog tog šarenila i atmosfere 80ih   :love

možda bi trebao opet downloadat i pokrenuti GTA V, nisam previše odmaglio s pričom, jednostavno fora je, ali ni ja više nisam taj klinac, nezz..  :hm

Pokusao igrati ga, mozda par sati kao i RDR2 ili nove Assassins Creedove. Meni open word igre nekako ne odgovaraju, ne leže. Ok prešao sam Witchera 3 i mnoge druge, ali više volim neke polu linearne sa opcijom istraživanja tipa Uncharted, Tomb Raider, Sekiro, God of War i sl.

Sad trenutačno igram Hollow Knight. Odlična igra, al na momente frustrirajuca do bola.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #452 : Kolovoz 18, 2023, 14:58 »
GTA 5 top igra što se tiče misija i online misija. Online heistovi čudo.

Skinem svakih 3 4 godine San Andreas čisto da ga pređem.

GTA 6 će bit spektakl.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #453 : Kolovoz 18, 2023, 15:02 »
Pokusao igrati ga, mozda par sati kao i RDR2 ili nove Assassins Creedove. Meni open word igre nekako ne odgovaraju, ne leže. Ok prešao sam Witchera 3 i mnoge druge, ali više volim neke polu linearne sa opcijom istraživanja tipa Uncharted, Tomb Raider, Sekiro, God of War i sl.

Sad trenutačno igram Hollow Knight. Odlična igra, al na momente frustrirajuca do bola.

Nekad mi je to bilo fora, ali sad mi je gaming gotovo isključivo sportske simulacije (nba 2k, nhl, efootball/pes i gt7)  i mozak na pašu..

Edit: iako bi mo vjerojatno opuštenije bilo igrati tvoj izbor, jer online igra protiv nekog zna biti iritantna, nekad zbog scriptinga nekad rjeđe zbog ljudi i načina kako nešto igraju i izrabljuju
YNWA!!

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #454 : Kolovoz 18, 2023, 15:34 »
ma neko poljsko smeće, tracer recon pc.

20 km (10 eura), kontam da će poživjet barem tih nekoliko mjeseci dok me želja prođe...
Nemoj kupovati ta smeća iz Binge, Fis-a i te neke ŽNJ marke.
Kupi fino Logitech ili može i Genius marku Joisticka i miran si.
"Koliko para, toliko muzike!"

Online vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
« Odgovori #455 : Kolovoz 18, 2023, 15:54 »

Potpis na ovo, ima iznimki al vecinom su to plitke igre nekako. Ne znam je li do godina, ali meni recimo GTA V ne moze vode dodati San Andreasu…

Hollow knight mi je jedna od najdrazih igara, imam 2 savea preko 50h oba, uzivaj.
Sekiro takodjer, igrao ga ranije lani, cim sam ga zavrsio krenuo NG+ i u par dana ga opet zavrsio :smile

Offline bobbyboi13

• Hero Member
« Odgovori #456 : Kolovoz 18, 2023, 16:03 »
Hollow je super platformer. Jel igrao tko binding of isaac? Igra je nepoderiva, imam prek 600 sati utučenih unazad par godina

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #457 : Kolovoz 18, 2023, 16:17 »
Hollow je super platformer. Jel igrao tko binding of isaac? Igra je nepoderiva, imam prek 600 sati utučenih unazad par godina
600 sati hahaha
mogao si naučiti za to vrijeme i backend i frontend programiranje i biti već senior full stack developer i mlatiti ogromnu lovu.

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #458 : Kolovoz 18, 2023, 16:26 »
600 sati hahaha
mogao si naučiti za to vrijeme i backend i frontend programiranje i biti već senior full stack developer i mlatiti ogromnu lovu.
Možda već je? Šta tebe briga kako on svoje vrijeme provodi dosado…

Ontopic: igra se rdr kec, konačno je izašao na new gen consoleama
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline bobbyboi13

• Hero Member
« Odgovori #459 : Kolovoz 18, 2023, 16:30 »
600 sati hahaha

Ustvari odradio udemi i hardvard computer science kolegij. Dal imam seal of approval? :D

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #460 : Kolovoz 18, 2023, 16:46 »

Ustvari odradio udemi i hardvard computer science kolegij. Dal imam seal of approval? :D
ma boli me briga što ko radi, nego mi nije jasno kako na 1 igrici ne dosadi 600 sati??
ne trebam ja ništa approve-at, nek svak koristi radno i slobodno vrijeme kako hoće...

P.S. Ozbiljno, tko hoće pametnije iskoristiti vrijeme i  učiti IT : Harvard CS50 - https://www.youtube.com/watch?v=8mAITcNt710
 --- bolje za samo sat vremena od većine ispita sa HR faxova (sad je skoro sve besplatno i dostupno i treba samo volja i malo rada..) i ima već 8 milijuna pregleda.

Offline bobbyboi13

• Hero Member
« Odgovori #461 : Kolovoz 18, 2023, 17:02 »
ma boli me briga što ko radi, nego mi nije jasno kako na 1 igrici ne dosadi 600 sati??

Provjeri igricu pa možda saznaš. Inače je rougelike sa premoćnim co-op om i random generatorom tako da je svaki run nova igra de facto. Složio indie dev tim i malo je reć su odradili šou od posla.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #462 : Kolovoz 18, 2023, 17:11 »

Provjeri igricu pa možda saznaš. Inače je rougelike sa premoćnim co-op om i random generatorom tako da je svaki run nova igra de facto. Složio indie dev tim i malo je reć su odradili šou od posla.
Ma dobro, i ja sam kao mlađi trošio vrijeme na neke dobre igrice: Baldurs Gate 3, Starcraft 2 , Civilzation 4, Elder Scrolls....
Ali sad nemam te privilegije, i odlučio sam samo sa prijateljima ponekad odigarati FIFE ili PES-a i to je to. Just my 2 cents.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #463 : Kolovoz 18, 2023, 18:49 »
Nekad mi je to bilo fora, ali sad mi je gaming gotovo isključivo sportske simulacije (nba 2k, nhl, efootball/pes i gt7)  i mozak na pašu..

Edit: iako bi mo vjerojatno opuštenije bilo igrati tvoj izbor, jer online igra protiv nekog zna biti iritantna, nekad zbog scriptinga nekad rjeđe zbog ljudi i načina kako nešto igraju i izrabljuju

Ja sam odustao od Fife, iako igram 22. Dvaput osvojio Division 1, i rekao dosta. Pun mi k**** PSG-a Messia i Mbappea. Messi iz kije god pozicije da sutne gol, a ovaj brz za svaku odbranu. Obradujem se kad vidim da igram protiv Bayerna, Reala ili Citya.

Potpis na ovo, ima iznimki al vecinom su to plitke igre nekako. Ne znam je li do godina, ali meni recimo GTA V ne moze vode dodati San Andreasu…

Hollow knight mi je jedna od najdrazih igara, imam 2 savea preko 50h oba, uzivaj.
Sekiro takodjer, igrao ga ranije lani, cim sam ga zavrsio krenuo NG+ i u par dana ga opet zavrsio :smile

Sekiro mi je najdrazi od Soul igara, cisto zbog brze dinamike. Pokusao igrat Elden Ring, presporo mi.

HK mi je dobar al danas poludeo. Dosao do Crystal Cora (mislim da se tako zove) rekoh idem malo da istrazim mapu. Normalno nisam kupio lampu, a ne mozes se vratit nazad jer su svi putevi zatvoreni. Puklo 2400 gea u nepovrat jer sam dvaput zagunuo u onom glupom mracnom tunelu gdje te gadja buba sa kristalom.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #464 : Kolovoz 23, 2023, 08:04 »
uspio naštimati joystick nekim čudom. yt ima rješenje za gotovo sve  :super
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.