Autor Tema: Spammara (opet gluposti... naravno)  (Posjeta: 181378 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Spammara (opet gluposti... naravno)
« Odgovori #1710 : Svibanj 16, 2022, 22:09 »
Ne kužim kako nisu mogli naći nekog boljeg? :D

Šalim se, bravo, ozz. :super
Never miss a good chance to shut up.

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #1711 : Svibanj 17, 2022, 10:29 »
Ne kužim kako nisu mogli naći nekog boljeg? :D

Šalim se, bravo, ozz. :super
Nisam trebao biti gost,nego ovako doći jer sam dio ekipe, ovo sam saznao nedjelju navečer i čuj šta reći, izjavio sam da je United Fergijev,veći od nas.. :love :sram

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1712 : Svibanj 17, 2022, 14:15 »
Nisam trebao biti gost,nego ovako doći jer sam dio ekipe, ovo sam saznao nedjelju navečer i čuj šta reći, izjavio sam da je United Fergijev,veći od nas.. :love :sram

Uvijek me zanimalo ako je ikad itko shvatio što ovaj host tribine želi reći (nikad ništa nema veze sa temom) ili se nasmijao nekoj njegovoj fori? :D

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #1713 : Svibanj 17, 2022, 14:25 »
Uvijek me zanimalo ako je ikad itko shvatio što ovaj host tribine želi reći (nikad ništa nema veze sa temom) ili se nasmijao nekoj njegovoj fori? :D
Zbog njega nikad to ne gledam live, nego na preskokce prebacujem analize Topica i Korde, iako se i u tom svemu neprestano ubacuje i ne dopusta ovoj dvojici da dovrse poantu analize. Inace mi taj voditelj ima odlicne kosarkaske kolumne, ali mislim da ova dvojica imaju puno bolje kapacitete za odradit daleko bolji podcast s nekim voditeljem koji ih moze pratiti.

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #1714 : Svibanj 17, 2022, 14:59 »
Zbog njega nikad to ne gledam live, nego na preskokce prebacujem analize Topica i Korde, iako se i u tom svemu neprestano ubacuje i ne dopusta ovoj dvojici da dovrse poantu analize. Inace mi taj voditelj ima odlicne kosarkaske kolumne, ali mislim da ova dvojica imaju puno bolje kapacitete za odradit daleko bolji podcast s nekim voditeljem koji ih moze pratiti.
Prestao sam pratiti tribinu otkad je taj zamjenio Losa...nije ni Los bogomdan al je space shuttle za ovog
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #1715 : Svibanj 17, 2022, 15:02 »
Prestao sam pratiti tribinu otkad je taj zamjenio Losa...nije ni Los bogomdan al je space shuttle za ovog

Takvo je i moje mišljenje, ali gledam dok su zanimljive teme.

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #1716 : Svibanj 18, 2022, 11:50 »
Vjeruj,imao je dosta hejtera i dalje ima,ali postao je većini najdraži lik. Problem je što nekada može biti tooo much,ponese ga, osobno ja sam navikao i meni je drag. On daje drugačiji čar tribini, od same analize itd. rekao bih romantičarski dio. Los , možda ima znanje,ali mi je nekako "egomanijak" .

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #1717 : Svibanj 18, 2022, 12:45 »
Ma pazi svi su oni egomanijaci osim Korde.
Miho je mozda najveci egomanijak,al mi ga je najdraza slusat.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #1718 : Svibanj 18, 2022, 15:05 »
Ma pazi svi su oni egomanijaci osim Korde.
Miho je mozda najveci egomanijak,al mi ga je najdraza slusat.

Osim kad kaže "pouzicija".  :D
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline ultrasFIUME

• Sr. Member
« Odgovori #1719 : Svibanj 18, 2022, 20:06 »
Samo Goran Grgić i Alen Selman

Sent from my iPhone using Tapatalk
Matches attended:
Milan - Liverpool (UCL 21/22)
Liverpool - Southampton (EPL 22/23)
Chelsea - Liverpool (EPL 23/24)
Manchester City - Liverpool (EPL 23/24)

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #1720 : Svibanj 24, 2022, 14:25 »
Jebote, prije točno 15 godina sam napravio account na forumu  :blink

Ko da je jučer bilo se sjećam. Imali smo izborni predmet informatiku i nas par dečkiju se javilo za pohađanje, samo iz razloga da se možemo služit netom. Tad još nisam imo ni internet doma tak da su mi to bili prvi počeci surfanja. Sony Ericsson K700i mi je bio mobitel tih dana i tad nam je fora bila imat one teme za mobitel s nekim klubom u pozadini i slično. Nikad neću zaboravit kak smo skidali slike igrača i prebacivali ih na mob. Znači ono, upišeš u google Gerrard, Zidane itd. i skineš par slika i samo ih prebaciš na mob, čisto da ih imaš, bez nekog posebnog razloga. Sad možda nekom debilno zvuči al tad nam je bio show to :D

I uglavnom, surfam ja surfam i odjednom napišem Liverpool Croatia u google i izbaci mi ovaj forum. Već sam tad bio jako zagrižen navijač. Baš gledam sad po datumima registracije članova, par dečki iz razreda sam prepozno po usernameu. Nijedan nije napiso nikakav post nikad, al ono, jednostavno je bila nekakva fora registrirat se samo bez nekog posebnog razloga.

Sve u svemu, leti vrijeme u tri pizde materine.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #1721 : Svibanj 24, 2022, 15:08 »
Ja sam koristio floppy disk  :sram da skidam wallpapere LFC igraca i samog kluba sa nekog bloga, jer kuci nisam imao neta 😂😂

Isto tako slucajno naisao na forum. Prije toga citao teme na TiA i RaWK.

Bome se napredovalo od tad.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1722 : Svibanj 24, 2022, 15:56 »

Samo da kažem da smo imali isti mobitel :D

To za skidanje slika na mobitel sam stalno radio i imao cijelu galeriju (ma koliko god slika moglo stati)  :lol

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #1723 : Svibanj 24, 2022, 16:13 »
Samo da kažem da smo imali isti mobitel :D

Institucija je to bila od mobitela. Kaj je najgore nedugo nakon toga su mi ga ukrali. Trenirala se košarka tad, u svlačionici ga ostavio u jakni, završio trening, vratio se u svlačionu - kad ono nema mobitela u jakni više. Nikad neću to prebolit dok sam živ :cry

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #1724 : Svibanj 24, 2022, 18:38 »
prvi mobitel Panasonic. baš gledam sve njihove modele, ali nema tog mog. ili se ne mogu sjetiti kako izgleda, uglavnom je Panasonic. prije ovih smartphone čudesa, najdraži mob mi je bila Nokia 2610. genijalan mob i najbolja igrica na tim starim modelima -- Bounce. to je ono razdoblje između 5. i 8. razreda kad si najbezbrižniji, jedva čekaš utakmice Liverpoola i sate tjelesnog da kopiraš Gerrarda. ah...  :love

a što se tiče foruma, sljedeće ljeto 10 godina kako sam ja tu. deset godina, jebote.  :blink prije bio puno aktivniji nego sada, jagmio se za otvaranje tema, pisanje uvoda, vođenje portala... ne sjećam se kako sam našao ovo mjesto, vjerojatno preko fejsbuka i praćenja nekih balkanskih LFC stranica. kad sam ja došao, spominjali se starosjedioci koji su otišli iz svakojakih razloga, a sad se na prste ruke mogu nabrojati oni koji su bili aktivni kad sam ja došao.

neka nama našeg foruma, uvijek će netko nešto pisati.
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.