Ma ovo ludilo ne može zaustaviti ni cijepljene, a pogotovo ne testovi koji stvaraju paniku u cijelom svijetu. Jedino što će ovo ludilo zaustaviti je upravo ovo ludilo i to vjerujem vrlo brzo, kroz pola godine, taman kad pređe 2 godine pandemije.
Pod tim mislim na situaciju kao u Japanu gdje virus gotovo da ne postoji i to pretpostavlja se zato što su mutacije uništile same sebe tj. Uništile virus, vjerujem da će virus uništiti sam sebe i da će se tako razriješiti ova situacija.
Cijepljene je statistički očito učinkovito I kao takvo ima moju podršku i mislim da je ok, jer ako će cijepljene danas smanjiti broj umrlih na milijun stanovnika sa 10 na 2 onda je jasno kao dan da je učinkovito, pa i da smanji na 5 opet je učinkovito ...Lijek protiv smrti ne postoji!
Ali opet sam potpuno protiv tjeranja ljudi na cijepljene i to treba biti isključivo odluka svakog čovjeka za sebe.
A što se tiče testova to je najveće moguće zlo. UK ima pad smrtnih slučajeva, pad hospitaliziranih unazad mjesec dana, ali se širi ogromna panika zbog glupih testova i porasta broja zaraženih od kojih pretpostavljam većina nema nikakve simptome ... Eto 3 igrača Liverpoola 3 cijepiva 0 simptoma i opet testiranje i pozitivan test i izolacija... Sve bi bilo lakše i bolje, a i brže bi prošlo da nema tolikog suludog testiranja.. Pa od kad je svijeta i vijeka postoje prehlade, gripe, može se i to imati bez simptoma, pa su igrači igrali uvijek ako se osjećaju dobro, neki se i prehladili pa odmarali pa se onda vratili i nikom ništa.. Zamisli da su se stalno radili testovi na prehladu... Ne bi bilo ni nogometa, a ni svijeta...