O svemu > Ostali sportovi

Baseball / MLB

(1/3) > >>

Ozz:
Evo pošto nema ova tema, ne znam tko gleda MLB , ja znam sve klubove i da naš predsjednik vlasnik Red Soxa...

a ovdje se radi o uspjehu našeg Baseball kluba u Eurokupu , nije popularan spor,ali svaki uspje je dobrodošao

--- Citat: ---Pobjedom u Antwerpenu nad BK Squirells 2-3, bejzbolaši splitske Nade napravili su veliko iznenađenje i osvojili Europski kup, te će se u rujnu s najboljim klubovima Europe boriti za ulazak u Top 10 kontinentalnih momčadi.
Favorizirani domaćini su nakon visoke pobjede nad Splićanima u grupi, kada su slavili čak 16-1, već hladili šampanjac, ali nisu računali na splitski dišpet. Pred više od 1000 domaćih gledatelja bejzbolaši Nade napravili su čudo, pa se na kraju iz klupka radosti splitskih bejzbolaša orila pjesma: ’Splitska Nada je najbolja na svitu’.
Europski kup osvojili su Andrija Tomić, Josip Pribilović, Franko Vrlić-Kovačić, Wayne Ough, Marin Tadić, Andrija Jakšić, Matko Dabo, Mislav Tomić, Hrvoje Tadić, Ante Ćuković, Tonći Jurjević, Mladen Sasso, Ivica Anić, Tin Vukušić, Sergio Mihajlov, Martino Bečić, Andrija Jakšić, Goran Šupraha i Mislav Alilović.
--- Kraj citata ---

mihovil:
Ozz ne jebi, daj jos otvori teme za skeleton i polo...

Ozz:

--- Citat: mihovil - Lipanj 20, 2015, 23:49 ---Ozz ne jebi, daj jos otvori teme za skeleton i polo...

--- Kraj citata ---
Ne jebem trenutno... pa budem skeleton kada netko osvoji naslov od naših...eto, čovjek dođe i odmah zažali što je došao malo na forum

Iskreno,vjerujem da ima onih koji gledaju baseball ligu,kao što se gleda snooker,nfl... itd

Brna:

--- Citat: Ozz - Lipanj 20, 2015, 23:45 ---Evo pošto nema ova tema, ne znam tko gleda MLB , ja znam sve klubove i da naš predsjednik vlasnik Red Soxa...

a ovdje se radi o uspjehu našeg Baseball kluba u Eurokupu , nije popularan spor,ali svaki uspje je dobrodošao

--- Kraj citata ---
Ne samo splitska Nada, nego i karlovačka Olimpija.  :super

http://kaportal.hr/olimpij83-leksand-21

El Rey:
Uvjerljivo naj bezvezniji sport na citavoj kugli Zemaljskoj,ali bas uvjerljivo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju