Anketa

Tko je žrtva Negana na kraju sezone TWD?

Carol
0 (0%)
Rick
0 (0%)
Michonne
2 (22.2%)
Maggie
0 (0%)
Glenn
2 (22.2%)
Daryl
0 (0%)
Rosita
0 (0%)
Aaron
1 (11.1%)
Sasha
1 (11.1%)
Eugene
0 (0%)
Abraham
3 (33.3%)

Ukupno Glasova: 9

Glasanje završeno: Travanj 10, 2016, 00:05

Autor Tema: Filmovi, serije, knjige i stripovi  (Posjeta: 200211 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dermonis

• Hero Member
  • Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!!
Odg: Filmovi, serije, knjige i stripovi
« Odgovori #2685 : Travanj 02, 2017, 13:26 »
Kak su ih zajebali jučer i objavili R&M na prvi april  :lol
Ja se bacam sad na gledanje

Titane ću također pogledat. To mi je bilo vrhunsko kad sam ih prvi put gledo.

EDIT:
Novi RnM je predobar bio  :super

EDIT2:
Titani također. Fenomenalan soundtrack
« Zadnja izmjena: Travanj 02, 2017, 14:22 Dermonis »

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #2686 : Travanj 02, 2017, 13:52 »
Ludilo epizoda, jel stvarno postojao onaj umak u Megiću  :D Jel se zna kada će druga epizoda, ili je ovo tek uranjela premijera za prvi april?

Offline Zlopasha

• Hero Member
« Odgovori #2687 : Travanj 02, 2017, 15:03 »
Jel itko gleda ovu seriju 'Legion'?
Pogledao prvu epizodu, onako, djeluje ok.

Online Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #2688 : Travanj 02, 2017, 15:09 »
Jel itko gleda ovu seriju 'Legion'?
Pogledao prvu epizodu, onako, djeluje ok.

danas sam dobio preporuku za tu seriju, tako da kad uhvatim vremena dat cu joj priliku... na listi su jos i boardwalk empire i od 30.4. american gods.

Ludilo epizoda, jel stvarno postojao onaj umak u Megiću  :D Jel se zna kada će druga epizoda, ili je ovo tek uranjela premijera za prvi april?

Episode 1 aired on April 1, 2017. The rest is coming in summer 2017.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #2689 : Travanj 07, 2017, 00:36 »
Noćas se na FOX-u emitirala prva epizoda 5. sezone Zakona braće. Veliki sam fan serije, kao osnovnoškolac iznova vrtio prve dvije sezone, 3. i 4. nešto malo manje. Vjerojatno imaju sezonu-dvije viška, na kraju je tu bilo previše petljanja i mazanja očiju, ali iznjedrili su nam i petu sezonu. Meni prva epizoda i nije bila tako loša (možda samo zato što još ne znamo kakvu su moguću sprdačinu napravili oko Michaelova povratka), tek lagani uvod u život likova 7-8 godina kasnije. Od stare garde tu su još (pored glavnog dvojca) Sara, T-Bag, Sucre, C-Note i Paul Adelstein. Kao što sam spomenuo, u nastavcima će se otkriti kako je Michael preživio (ekipa iza kulisa tvrdi da će njegov povratak bili logičan i smislen, vidjet ćemo imaju li pravo). Pogađate, ponovno je u zatvoru, ovoga puta u Jemenu (ima neke veze sa ISIS-om itd. :roll). Namjerno nisam tražio detalje, ne želim znati ništa konkretno unaprijed i samo si stvoriti sliku u glavi da ovo već neće valjati. Sezona ima devet epizoda, kad sam ustrajao s TWD zadnjih nekoliko sezona, mogu i s ovim.   
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #2690 : Travanj 07, 2017, 08:26 »
Zakona braće

TWD
baš voliš gledat smeća. ne zna se koje je veće. twd prestao pratiti kod kanibala koji su ih zatočili u hm vagon, cura nastavila gledat dalje i sad vrišti jer pizdi koliko je glupa serija. a ja ju prcam da sam joj to govorio od početka

prison break, dobra prva sezona. ostalo smeće
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Online Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #2691 : Travanj 07, 2017, 09:08 »
baš voliš gledat smeća. ne zna se koje je veće. twd prestao pratiti kod kanibala koji su ih zatočili u hm vagon, cura nastavila gledat dalje i sad vrišti jer pizdi koliko je glupa serija. a ja ju prcam da sam joj to govorio od početka

prva sezona je bila odlicna, za ostalo se slazem, svaka sezona sve slabija i slabija... međutim pogledao sam jucer novu epizodu, dao joj sansu... Lincoln ne zna glumiti (pitanje je da li je ikad i znao, proslo je dosta od prvog prikazivanja), radnja se kroz epizodu prebrzo odvija, ali u konacnici i nije toliko losa... mozda i bude nesto od ove sezone...
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline red

• Hero Member
  • walk on
« Odgovori #2692 : Travanj 07, 2017, 09:47 »
Pogledao sinoć "Kolibu". Tko je čitao knjigu- neka svakako pogleda.
ALLEZ! ALLEZ! ALLEZ!

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #2693 : Travanj 07, 2017, 12:18 »

Normalno da neću sad prestati kad je gledam od 2012. Jest malo debilna zadnjih godina, ali osjećao bih se da sam sve te godine protratio u ništa. A za PB se ne slažem, bar druga sezona nije toliko smeće kako ti navodiš. Jesu mogli malo povesti računa oko kasnijih komplikacija i zapleta i privesti seriju kraju poslije max. tri sezone, ali tako valjda svi odugovlače i naposljetku kvare prvotni doživljaj.
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #2694 : Travanj 07, 2017, 12:24 »
PB prva i druga sezona su super, ostale uopće nemaju neku vezu sa prvom i drugom sezonom te mi to počinje ići na k***c. A kod TWD mi isto ide na k***c da se serija toliko odugovlači da se preseravaju vise
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Online dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
« Odgovori #2695 : Travanj 07, 2017, 13:25 »
Ja sam startao prije 3 dana od 1. sezone i u planu mi je izvrtit svih 5 u komadu ako budem stigao radi svih obaveza i posla za sezonu, inace pogledao sam samo prve 2, dalje nikad nisam isao..
If you are first you are first. If you are second you are nothing.