Autor Tema: Što Vam je uljepšalo/ pokvarilo dan?  (Posjeta: 228196 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
Odg: Što Vam je uljepšalo/ pokvarilo dan?
« Odgovori #2520 : Studeni 19, 2021, 11:54 »
Jel ovo neki crni humor?

13.11 se testiro preko PCR testa, sutradan dobio pozitivan test.. od nedelje do utorka imo simptome gripe, od srijede mi vec nije nista vise. Ipak moram do 27.11 da budem u karanteni. Samo me leda od kauca bole 😅

Ne djeluje na svakog isto. Meni je bilo odvratno. 3 tjedna problemi sa kasljem i disanjem, 2 tjedna konstantno visoka temp, bolovi u misicima.

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #2521 : Studeni 19, 2021, 12:59 »
Ne djeluje na svakog isto. Meni je bilo odvratno. 3 tjedna problemi sa kasljem i disanjem, 2 tjedna konstantno visoka temp, bolovi u misicima.

Vjerujem da ne djeluje na svakog isto, u to sam se i sam uvjerio, jer zenu je opralo jace od mene. Lezi onda na imunom sistemu?! Nadam se da te proslo sve? Sad sve u redu?
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #2522 : Studeni 19, 2021, 13:50 »
Vjerujem da ne djeluje na svakog isto, u to sam se i sam uvjerio, jer zenu je opralo jace od mene. Lezi onda na imunom sistemu?! Nadam se da te proslo sve? Sad sve u redu?

Proslo je skoro mjesec dana od preboljenja, i dalje imam odredjene posljedice. Plucima smeta hladan zrak i prasina. Pocnem kasljat. Kad sam se vratio na posao osjecao sam odredjeni pritisak oko srca. Kao neko rukom da te stisce. Sad vise ne. Osim navedenog, ostalo je uredu.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #2523 : Studeni 19, 2021, 20:47 »
Jel ovo neki crni humor?

13.11 se testiro preko PCR testa, sutradan dobio pozitivan test.. od nedelje do utorka imo simptome gripe, od srijede mi vec nije nista vise. Ipak moram do 27.11 da budem u karanteni. Samo me leda od kauca bole 😅

zasto bi bio crni humor ne kontam sta hoces reci?
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #2524 : Kolovoz 19, 2022, 13:09 »
dlaka me jutros dijelila od sigurne smrti ili teških ozljeda u najboljem slučaju. biciklom se popeo na obližnju planinu (1650 mnv), a kritični trenutak dogodio se, naravno, nizbrdo. do tog najvišeg vrha se ide skijaškom stazom dugom nekih 400 m, prosjek je 25%. odozgo sam išao s objema rukama na kočnicama, na malo blažem dijelu pustio sam kočnice, bike je brutalno ubrzao i ispred mene se stvorila malo šira jaruga koju je vjerojatno voda produbila. uspio sam odignuti prednji točak da malo poskočim, inače bih sigurno prednjim dijelom podletio u rupu, ja bih otišao na glavu i to je to.

a što je najbolje, nikad ne divljam nizbrdo, nesiguran sam i radije se ko konj sjebem po ravnom i uzbrdo nego da ludim po spustu. samo trenutak nepažnje. noge mi se odsjekle poslije toga...  :|
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Emre Can

• Hero Member
  • We won it 6 times, in Madrid we won it 6 times!
« Odgovori #2525 : Kolovoz 19, 2022, 13:55 »
dlaka me jutros dijelila od sigurne smrti ili teških ozljeda u najboljem slučaju. biciklom se popeo na obližnju planinu (1650 mnv), a kritični trenutak dogodio se, naravno, nizbrdo. do tog najvišeg vrha se ide skijaškom stazom dugom nekih 400 m, prosjek je 25%. odozgo sam išao s objema rukama na kočnicama, na malo blažem dijelu pustio sam kočnice, bike je brutalno ubrzao i ispred mene se stvorila malo šira jaruga koju je vjerojatno voda produbila. uspio sam odignuti prednji točak da malo poskočim, inače bih sigurno prednjim dijelom podletio u rupu, ja bih otišao na glavu i to je to.

a što je najbolje, nikad ne divljam nizbrdo, nesiguran sam i radije se ko konj sjebem po ravnom i uzbrdo nego da ludim po spustu. samo trenutak nepažnje. noge mi se odsjekle poslije toga...  :|
Sretan rezerni rođendan, Skippi...dobro je prošlo.
1. 1977
2. 1978
3. 1981
4. 1984
5. 2005
6. 2019 (Let's talk about six, baby!)

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #2526 : Rujan 05, 2022, 11:52 »
u subotu sam postao državni prvak u planinskom (trail) trčanju, da se malo pohvalim...  O:)
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #2527 : Rujan 05, 2022, 12:07 »
Bravo Skippy, wohooo!  :super

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #2528 : Rujan 05, 2022, 12:08 »
u subotu sam postao državni prvak u planinskom (trail) trčanju, da se malo pohvalim...  O:)

To je za veliku pohvalu. Svaka cast! Kad covjek nesto voli pa jos u tome postane i najbolji..nema dalje..  :super

Offline Luis Garcai

• Hero Member
« Odgovori #2529 : Rujan 05, 2022, 12:11 »
Kapa dole majstore.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2530 : Rujan 05, 2022, 12:23 »
To je za veliku pohvalu. Svaka cast! Kad covjek nesto voli pa jos u tome postane i najbolji..nema dalje..  :super

Najbolji u svojoj državi. Nije najbolji na svijetu. Što ćemo sljedeće čestitati? Dinamu naslov prvaka?

Šalim se. Bravo, skipper! :super :klanja
Never miss a good chance to shut up.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #2531 : Rujan 05, 2022, 12:32 »
Bravo, znam koja je muka penjati se na vrhove, a ne trčati.

:klanja
19 + 6 + 8 + 9 + 3 + 4 + 1

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #2532 : Rujan 05, 2022, 13:44 »
Najbolji u svojoj državi. Nije najbolji na svijetu. Što ćemo sljedeće čestitati? Dinamu naslov prvaka?

Šalim se. Bravo, skipper! :super :klanja

Znam da se salis, ali ono, najbolji u svojoj drzavi je malo?  ]:)

P.S. Cestitke Dinamu na novom naslovu prvaka..  :p

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #2533 : Rujan 05, 2022, 16:25 »
Cestitke Skipper, samo tako dalje 💪🏻💪🏻
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline bobbyboi13

• Hero Member
« Odgovori #2534 : Rujan 05, 2022, 17:47 »
Svaka čast skip!