Autor Tema: Fustal + mali nogomet  (Posjeta: 9153 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Marijo

• Hero Member
Odg: Fustal + mali nogomet
« Odgovori #30 : Ožujak 31, 2016, 11:02 »
Nisam ja nigdje rekao da ne bi, al činjenica je da je šačica maloumnika upropastila sve ono lijepo što je Mnk Dinamo predstavljao

Čitava ta priča o navijačima, borbi za klub, protiv represije, sve je to sinoć palo u vodu
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Ozz

• Hero Member
  • Stade sve,samo život prođe...
« Odgovori #31 : Ožujak 31, 2016, 11:10 »
Nisam ja nigdje rekao da ne bi, al činjenica je da je šačica maloumnika upropastila sve ono lijepo što je Mnk Dinamo predstavljao

Čitava ta priča o navijačima, borbi za klub, protiv represije, sve je to sinoć palo u vodu
A mislim, to su huligani koji su se iz protesta sa nogometnih travnjaka preselili,na malonogometne. "Vuk dlaku mijenja,ali ćud nikad'".
Cijela ta njihova priča i borba mi je pomalo besmislena kao i šatoraši u Savskoj... Lijepo, bodrili su,radili sjajnu atmosferu,ali ne znam,bez konkretnih pomaka protiv Maminja ili ih ja nisam uviđao.

Offline StevieG

• Hero Member
« Odgovori #32 : Ožujak 31, 2016, 11:50 »
A mislim, to su huligani koji su se iz protesta sa nogometnih travnjaka preselili,na malonogometne. "Vuk dlaku mijenja,ali ćud nikad'".
Cijela ta njihova priča i borba mi je pomalo besmislena kao i šatoraši u Savskoj... Lijepo, bodrili su,radili sjajnu atmosferu,ali ne znam,bez konkretnih pomaka protiv Maminja ili ih ja nisam uviđao.

Futsal Dinamo i nije borba protiv Mamića, nego je trebao biti primjer kako članski model može normalno funkcionirati. Konkretnu pravnu borbu protiv Mamića vode "Zajedno za Dinamo"
Leif Sundell
Aleksandar Đorđević
Temuri Ketsbaia
Lillian Thuram
Siniša Mihajlović
Aleš Pajovič
Fritz Stuchlik
Luigi Lamonica
Terje Hauge
Semih Senturk
Dušan Kecman
Ricardo Quaresma...

Offline Ozz

• Hero Member
« Odgovori #33 : Ožujak 31, 2016, 14:19 »
Futsal Dinamo i nije borba protiv Mamića, nego je trebao biti primjer kako članski model može normalno funkcionirati. Konkretnu pravnu borbu protiv Mamića vode "Zajedno za Dinamo"
Nisam,stekao takav dojam, mislio sam tada na navijače, koji su taj neki bunt izrazili..odlaskom na futsal..  :super
Na kraju balade ,najviše eventualnim gašenjem gubi MN kao sport.

Offline ringo starr

• Hero Member
« Odgovori #34 : Ožujak 31, 2016, 14:26 »
neznam zasto bi se ugasio klub zbog par idiota? kolko bi onda klubova bilo pogašeno u svijetu zbog huliganizma...

Offline Lad in red

• Jr. Member
« Odgovori #35 : Svibanj 10, 2016, 16:00 »
Ako je LFC preživio Heysel preživit će i Dinamo taj šamar... Nepotreban i sramotan, ali još uvijek zrno u pustinji sjajnih izdanja koji su povećali interes za futsal u ZG-u jedno 2569 puta. Platili, izgubili ljude do kraja sezone i do nove Šalate...
Poetry in fast forward

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #36 : Prosinac 30, 2016, 20:35 »
Ekstra finale Kutije, bas mi je drago zbog ovih iz Pizzerije.  :D

Offline Ozz

• Hero Member
« Odgovori #37 : Prosinac 30, 2016, 20:55 »
Ekstra finale Kutije, bas mi je drago zbog ovih iz Pizzerije.  :D
Ja sam isto nekako bio,ipak su ovi "kvartovska" ekipa,to je komentator ponovio 100 puta,a plavi su ipak pravi malonogometaši...golmanu plavih na dušu ide gol..ali dosta prevrata u tekmi

Offline Mister No

• Jr. Member
« Odgovori #38 : Lipanj 04, 2018, 09:33 »
Sinoć u prometnoj nesreći kraj Jaske poginuli legenda Futsal Dinama i hrvatski reprezentativac Matija Capar i Dinamov kadet Oskar Kadrnka, na povratku sa turnira u Šibeniku. Ozlijeđena su još dva putnika.
Prije samo pola godine je na turniru u Varaždinu na terenu kolabrirao i preminuo osnivač kluba Mate Čuljak.
Počivali u miru.

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #39 : Lipanj 04, 2018, 09:50 »
Šteta mladih života.

Počivali u miru.
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #40 : Lipanj 04, 2018, 12:08 »
I danas završio Zajec u bolnici, blagi moždani imo..
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline Emre Can

• Hero Member
  • We won it 6 times, in Madrid we won it 6 times!
« Odgovori #41 : Listopad 01, 2022, 13:17 »
Idući tjedan igramo dvije tekme kvala za SP protiv Mađe doma i Izraela u gostima, a onda krajem mjeseca počinje Liga prvaka u kojem imamo dva predsttavnika MNK Pula i MNK Novo vrijeme, a pošto su u istoj grupi u kojoj u futsal LP prolazi 3/4 kluba, jedan od njih će sigurno ić u knockout fazu.
1. 1977
2. 1978
3. 1981
4. 1984
5. 2005
6. 2019 (Let's talk about six, baby!)