Autor Tema: Putovanja  (Posjeta: 108834 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
Odg: Putovanja
« Odgovori #675 : Lipanj 15, 2023, 05:55 »
A šta tamo imaš za gledati'? Šljunak je šljunak bila plaža lijevo ili desno.... osim cure u toplesima i tangicama.  :kuler

Ja sam tebe shvatio da želiš vidjeti nešto od drugih sadržaja, tip kao kad odeš u Istru, e tamo imaš bome svašta. Ili kad odeš npr. na Krk biciklom.

Kakve ti nebuloze znaš pričati to su čudesa
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #676 : Lipanj 15, 2023, 09:21 »
Kakve ti nebuloze znaš pričati to su čudesa

Ne pričam, uostalom kakav si ti čovjeku pametan prijedlog dao?
Zar ti nisi negdje iz tog kraja?

Ja govorim o onome što ja misli, jebe me se što ti misliš o tome. Čovjek je pitao, ja napisao, u čemu je problem?

Naravno da je sve u afinitetima, i onome što čovjeka zanima i što želi vidjeti.
Ako želiš plaže, ovaj dio mora o kojem priča @Massone je sasvim OK, ali ako želiš vidjeti kojekakve druge sadržaje i npr. posjetiti razna mjesta poput malih mjesta po Istri na primjer, to ne nešto drugo. Da ne nabrajam, nebitno.

Online Gago8

• Hero Member
« Odgovori #677 : Lipanj 15, 2023, 09:50 »
Barba Winx ako nemaš šta pametno za napisati onda bolje nemoj. Reći liku koji ide na ljetovanje u Makarsku rivijeru da nema tamo ništa drugo viditi osim šljunka je baš nebuloza, oprosti šta ti to moram reći.
Znači ostaviti ćemo sa strane najbolje plaže u državi, sve sadržaje koji se vežu za more i otoke Hvar, Brač i te što su tu blizu jer eto to je šljunak.
Iznad cijele te rivijere se proteže Biokovo sa planinarskim i biciklističkim stazama. Blizu je Omiš, kanjon Cetine, rafting bla bla sve što ide uz to.
 Pola sata od Makarske kroz tunel je Crveno i Modro jezero i Imotski. Malo južnije su Baćinska jezera i ušće Neretve. Ako imaš auto zaletiš se ili na slapove Kravica blizu Ljubuškoga ili do Mostara čak. Ima toliko ponude u obližnjoj Hercegovini što se tiče jeftinih restorana i etno sela samo treba istražiti.

Možda je i dobra stvar barba šta si to napisa jer mi se nebi dalo odgovarati ovako su me triggerao, eto ima nešto dobro i od tebe.  :super
Nemoj se ljutiti
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #678 : Lipanj 15, 2023, 11:55 »
Sve što si nabrojao osim Biokova nije u Makarskoj rivijeri.  :D

Online Gago8

• Hero Member
« Odgovori #679 : Lipanj 15, 2023, 17:13 »
Prijatelju to je sve autom od tud pola sata-sat max, meni trebalo iz prečkog do dubrave tramvajem ujutro 1 i 20 min tako da nećemo sad seruckati previše

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #680 : Lipanj 17, 2023, 11:09 »
Isao sam za Uskrs do Dubrovnika. Grad me odusevio. Stvarno je divna arhitektura a tek pogled sa Srdja.  :love
Prosli smo ispod Biokova i onda dosli na MAkarsku rivijeru, isto divota.

Sto me razocaralo u Dubrovniku je cijena zidina. 35 eura. Malo previse.

Prije 2 tjedna sam isao u Versailles i Pariz. Versailles kosta 28 eura i spektakularan je, dvorana ogledala je nesto najbolje sto sam vidio u zivotu.
Onda smo otisli do Atlantika tocnije do Bretagne i Normandije.

Grad ST Malo je nesto kao Dubrovnik, ocarao me. Plus Mont St Michel, otok koji za vrijeme oseke postaje poluotok tj mozes pjeske do njega.

Razlika izmedju plime i oseke je 10ak metara, koliko podrucje postaje pijesk za vrijeme osekei onda za par sati postaje more. nevjerovatno sta je priroda napravila.

A tek klopa u Francuskoj. Nema bolje od njihovih okusa.  :)

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #681 : Lipanj 18, 2023, 12:53 »
Preporuka svim koji dolaze u Hercegovinu ili juznu Dalmaciju - spilja Vjetrenica, a ako imaju dovoljno vremena definitivno i Trebinje i cijeli prostor Popova polja.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #682 : Lipanj 19, 2023, 08:23 »
Jbt, pa vi ste totalno fulali poantu.
Čovjek pita gdje da ide na ljetovanje kako bi mogao biciklom obuići što više mjesta.
U drugom slučaju (po meni) gdje god da odeš kod nas na obalu, nećeš pogriješiti.

Ja sam se samo na to referirao.
Kako će se penjati biciklom na Biokovo vidikovac Skywalk ili ne znam ni ja gdje sve ne?

Naša obala je cijela prekrasna, to uopće nije  upitno. Pa i sam sam napisao da sam ljetovao tamo puno puta, ali da se tamo baš biciklom, osim dolje uz samo obalu možeš provozati, e tko to kaže laže. Osim, ako sada imaš e-bike, to je druga priča.

Online Gago8

• Hero Member
« Odgovori #683 : Lipanj 19, 2023, 09:11 »
Tako nešto sam i mislio. Izleti, otoci, autom na druge plaže, Brela, Baška Voda, baš tamo imam šta za vidjet zato mi je nejasno da si napisao da to nije mjesto za muving.

How many times do we have to teach you this lesson, Old man?

Pa penjati će se kao i svi drugi, cestom ili biciklističkom stazom, jer znam da možda zvuči nevjerojatno, ali smo mi neandertalni pripadnici dalmatinskog čovjeka došli na tu razinu razvoja da smo u stanju napraviti asfaltirane ili makadamske putove za brži i jednostavniji transport turističkog novca u džepove.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #684 : Lipanj 19, 2023, 09:49 »
How many times do we have to teach you this lesson, Old man?

Pa penjati će se kao i svi drugi, cestom ili biciklističkom stazom, jer znam da možda zvuči nevjerojatno, ali smo mi neandertalni pripadnici dalmatinskog čovjeka došli na tu razinu razvoja da smo u stanju napraviti asfaltirane ili makadamske putove za brži i jednostavniji transport turističkog novca u džepove.

:lol
Sve 5, neka ste vi napravili ceste, e sad samo treba zvati ove profi vozače sa Tour d'France da se popnu na vrh Biokova, a možda ste vi neandertalci kako kažeš, u boljoj kondiciji od prosječnog korisnika biciklista pa vi svaki dan iz zezancije opalite jedan uspon na Biokovo.

Offline ultrasFIUME

• Sr. Member
« Odgovori #685 : Lipanj 19, 2023, 14:55 »
Može li netko preporučiti neki rent a car u Londonu?
Trebao bi nam auto od četvrtka 10.08. do nedjelje 13.08.
Koja je okej cijena gore za takvo nešto?

Poslano sa mog SM-A236B koristeći Tapatalk

Matches attended:
Milan - Liverpool (UCL 21/22)
Liverpool - Southampton (EPL 22/23)
Chelsea - Liverpool (EPL 23/24)
Manchester City - Liverpool (EPL 23/24)

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #686 : Lipanj 19, 2023, 15:44 »
Može li netko preporučiti neki rent a car u Londonu?
Trebao bi nam auto od četvrtka 10.08. do nedjelje 13.08.
Koja je okej cijena gore za takvo nešto?

Gdje planiraš voziti?
Never miss a good chance to shut up.

Offline ultrasFIUME

• Sr. Member
« Odgovori #687 : Lipanj 19, 2023, 17:28 »
London-Burnley-Liverpool-London

Idemo na Burnley City
Everton Fulham
Chelsea Liverpool

Matches attended:

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #688 : Lipanj 19, 2023, 17:48 »
London-Burnley-Liverpool-London

Idemo na Burnley City
Everton Fulham
Chelsea Liverpool

Zvuči super. Ne znam ništa o rentanju auta, ali njihovi vlakovi su vam top ako želite backup opciju.
Never miss a good chance to shut up.

Offline ultrasFIUME

• Sr. Member
« Odgovori #689 : Lipanj 19, 2023, 17:59 »
Jesu top vlakovi ali malo je knap s vremenom. Pogotovo jer bi u nedjelju ujutro trebali krenuti iz Liverpoola do Londona da stignemo na tekmu u 16,30 po njihovom vremenu.
A financijski, mislim da možemo i bolje proći nego vlakovima.

Matches attended: