Autor Tema: Putovanja  (Posjeta: 108588 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline devil2

• Hero Member
Putovanja
« : Ožujak 29, 2013, 23:42 »
Mislim da svaki forum treba imati ovu temu.
Da li volite putovati, gdje ste bili i gdje želite otići?

Moj san je putovanje u Sjevernu Koreju. Pogledao sam sve klipove sa YouTubea, pročitao sve putopise... Volio bih vidjeti šta je zapravo istina u vezi te države. Gledajući sve te silne klipove zaključio sam da je istina negdje na sredini. Već sam gledao na atlas.hr cjenovnik i cijena je nekih ugrubo 25000 kuna + džeparac. Previše u ovom trenutku, ali volio bih otići jednom...
« Zadnja izmjena: Ožujak 29, 2013, 23:49 devil2 »

Offline IanZG

• Hero Member
  • 大象爆炸式的拉肚子
Odg: Putovanja
« Odgovori #1 : Ožujak 29, 2013, 23:50 »
Ajde kad je tema pa da pitam :)

Jel itko bio na putu po Europi InterRailom? Ukoliko niste čuli za to bacite pogled ovdje. Ukratko, riječ je o posebnoj vrsti karte (valjda je to dobar izraz) koja omogućuje da besplatno ili uz veći popust putujete vlakom po više-manje cijeloj Europi (mislim da vrijedi samo za od 12 do 26 godina). Naravno, sama karta je dosta skupa, ali kao ideja mi se sviđa. Zanima me, da li je netko koristio InterRail u zadnjih par godina jer najnovija informacija koju imam je od ujaka koji je tako putovao prije 20ak godina  :lol
"You know what the chain of command is? It's the chain I go get and beat you with 'til ya understand who's in ruttin' command here."

Ljudi, pretjerano SERETE!

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #2 : Ožujak 29, 2013, 23:52 »
Od prirodnih znamenitosti najvise bi htio vidjeti Viktorijine slapove u Zambiji( to  je nesto sto me bas fascinira) takoder bi htio uzivo vidjeti i velicanstveni Grand Canyon.Sta se tice drzava:Šri Lanka,Čile,Kuba itd itd

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #3 : Ožujak 29, 2013, 23:57 »
Volim putovati, općenito volim vožnju(duga vožnja, a ne ludovanje autom).
Postoje 3 mjesta koja bih volio posjetiti do kraja života, to je nešto što me fascinira:
1. Statua Krista Otkupitelja u Riu
2. Maracana stadion u Riu - ne toliko stadion, koliko bih volio pristustvovati derbiju Fla - Flu
3. most Golden Gate u San Franciscu

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #4 : Ožujak 29, 2013, 23:59 »
Trenutačno planiram jedno putovanje i to je kratko do Verone i Gardalanda. 2006 bio tamo i bilo super i nezaboravno. Čim dobijem godišnji palim tamo.

Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline El Rey

• Hero Member
« Odgovori #5 : Ožujak 30, 2013, 00:01 »
Trenutačno planiram jedno putovanje i to je kratko do Verone i Gardalanda. 2006 bio tamo i bilo super i nezaboravno. Čim dobijem godišnji palim tamo.
Ja sam takoder bio u Gardalandu i mozda cak ove godine odem.Od 10 ujutro do 11 navecer u Gardalandu uh jos sam bio i u Aqaulandu  :super

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #6 : Ožujak 30, 2013, 00:05 »
Ja sam takoder bio u Gardalandu i mozda cak ove godine odem.Od 10 ujutro do 11 navecer u Gardalandu uh jos sam bio i u Aqaulandu  :super

mi (ekskurzija pravac Spanija u 4 mjesecu) smo bili malo manje vremenski. E sad jel to bilo zbog puta ili jer se zatvarao ranje. Bili smo od 8 do 4. I da mi je opet otići na blue tornado. Najgore od svega bio mi je slobodan pad... on mi je nekako najmanje pasao.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline El Rey

• Hero Member
« Odgovori #7 : Ožujak 30, 2013, 00:08 »
mi (ekskurzija pravac Spanija u 4 mjesecu) smo bili malo manje vremenski. E sad jel to bilo zbog puta ili jer se zatvarao ranje. Bili smo od 8 do 4. I da mi je opet otići na blue tornado. Najgore od svega bio mi je slobodan pad... on mi je nekako najmanje pasao.
Ja sam isao negdje 20.6 tad je bilo puno ljudi jer je to tamo vec srediste sezone.Meni je isto blue tornado bio najjaci,kako mi je radio adrenalin nesto  strasno.Slobodan pad mi nije bio nesto strasan iako sam se dobrih 15 minuta mislio da li da odem gore ili ne  :D.Mamut je isto vrhunska stvar  bio sam na njemu bar  deset puta.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #8 : Ožujak 30, 2013, 00:12 »
Ja sam isao negdje 20.6 tad je bilo puno ljudi jer je to tamo vec srediste sezone.Meni je isto blue tornado bio najjaci,kako mi je radio adrenalin nesto  strasno.Slobodan pad mi nije bio nesto strasan iako sam se dobrih 15 minuta mislio da li da odem gore ili ne  :D.Mamut je isto vrhunska stvar  bio sam na njemu bar  deset puta.

Mojima najgora stvar je bila mislim sekvoja. Kada se spustas u obliku broja 3, padas na glavacke i mislis da ćeš uistinu ispasti. Atlantida je bila odlična ako si u zadnjem redu jer nebudes mokar, ali najbolja stvar od opustajućih stvari je bila vožnja čamcem kroz brod.

Offline El Rey

• Hero Member
« Odgovori #9 : Ožujak 30, 2013, 00:16 »
Mojima najgora stvar je bila mislim sekvoja. Kada se spustas u obliku broja 3, padas na glavacke i mislis da ćeš uistinu ispasti. Atlantida je bila odlična ako si u zadnjem redu jer nebudes mokar, ali najbolja stvar od opustajućih stvari je bila vožnja čamcem kroz brod.
To sam spravu izgleda propustio  :lol.Atlantida je bila dobra no premalo je radio adrenalin na njoj jer prakticki osim onog naglog i okomitog pada nije bilo niceg adrenalinskog.Voznja camcem kroz brod sta je to prisjeti me?I jesi bio u kuci strave?

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #10 : Ožujak 30, 2013, 00:22 »

Ovo vam je neko novo sranje tamo, moji koji su išli na maturalac kažu da je brutalno kao i tornado. Gardaland je zapravo i jedina stvar zbog koje mi je žao što nisam išao na maturalac. :neznam

Offline devil2

• Hero Member
« Odgovori #11 : Ožujak 30, 2013, 00:28 »

Gardaland je zapravo i jedina stvar zbog koje mi je žao što nisam išao na maturalac. :neznam

A sex?

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #12 : Ožujak 30, 2013, 00:32 »
A sex?

kakav sex, tornado u <3
:D
Never miss a good chance to shut up.

Offline Kop Ruler

• Hero Member
  • Burn the witch!
« Odgovori #13 : Ožujak 30, 2013, 00:34 »

Offline Paulinjo

• Hero Member
  • Smooth, but not a criminal.
« Odgovori #14 : Ožujak 30, 2013, 01:13 »
Ima jedan prigodan:

Radim u putničkoj agenciji. mogu ti srediti put u pi*** materinu.

:D