Autor Tema: Putovanja  (Posjeta: 124636 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline drky

• Hero Member
Odg: Putovanja
« Odgovori #90 : Kolovoz 15, 2013, 23:23 »
Lijepo. Ima dosta stvari za pogledat, ne znam koji grad u RH ima toliko industrijske i povijesne baštine. Šetao sam gradom, kupao se na Verudeli i Kamenjaku (posebno lijep), bio na Cohenu u areni, pio na Rojcu prije Monte Paradisa.  :D

Sve u svemu - solidnih 5 dana.  :lol

Da  :lol Ipak, Arena i Augustov hram su vrh. Tamo stoje cca 2000 godina  :super

Ima dosta Rimskih i Austrougarskih ostavstina.

Znaci u djiru si ala punk-rock?  :D Nadam se da si bio na studentu u Uljaniku koji je inace cetvrtkom :D

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #91 : Kolovoz 15, 2013, 23:24 »
Da  :lol Ipak, Arena i Augustov hram su vrh. Tamo stoje cca 2000 godina  :super

Ima dosta Rimskih i Austrougarskih ostavstina.

Znaci u djiru si ala punk-rock?  :D Nadam se da si bio na studentu u uljaniku koji je inace cetvrtkom :D

Jesam, odmah prvu večer. Zaspao za stolom u 3, što od alkohola, što od 11 satnog putovanja iz Šibenika.  :D

Offline drky

• Hero Member
« Odgovori #92 : Kolovoz 15, 2013, 23:26 »
Jesam, odmah prvu večer. Zaspao za stolom u 3, što od alkohola, što od 11 satnog putovanja iz Šibenika.  :D

:lol :lol E super! Tamo je uvijek guzva i ima se sta za viditi  :super

Vjerovatno budem dosao u Sibenik tokom sljedeceg mjeseca pa se javim da mi platis pivu posto ja nisam tebi  :lol :lol

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #93 : Kolovoz 15, 2013, 23:29 »
Ja sam zivio u Porecu punih 22 godine,do prije par mjeseci. Bio sam u Puli dosta puta,kak u Uljaniku,Arubi bla bla.. Grad je stvarno ljep,jedino mi je odvratno da je grad pun *****a. To mi kvari malo sliku Pule (nisam rasist,ali ak cemo vec o Puli....)

I da onaj hamburger u Ana3 (ako se tako zove) je za ruke polizat,sad bi jedan smazo :super
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #94 : Kolovoz 15, 2013, 23:31 »
:lol :lol E super! Tamo je uvijek guzva i ima se sta za viditi  :super

Vjerovatno budem dosao u Sibenik tokom sljedeceg mjeseca pa se javim da mi platis pivu posto ja nisam tebi  :lol :lol

:lol

Teško da ću tad biti u Šibeniku jer mi za 10 dana počinje praksa na Rabu nakon čega pičim za Zagreb, ali javi se pa ćemo vidit.  :super

Offline drky

• Hero Member
« Odgovori #95 : Kolovoz 15, 2013, 23:37 »
Ja sam zivio u Porecu punih 22 godine,do prije par mjeseci. Bio sam u Puli dosta puta,kak u Uljaniku,Arubi bla bla.. Grad je stvarno ljep,jedino mi je odvratno da je grad pun *****a. To mi kvari malo sliku Pule (nisam rasist,ali ak cemo vec o Puli....)

I da onaj hamburger u Ana3 (ako se tako zove) je za ruke polizat,sad bi jedan smazo :super

TANJA 3! Sigurno najbolji čiz ili hamb. na svijetu  :super  :D

Da, ima ih, ne bas toliko, ali da. Pogotovo sad kad je ljeto, tamo na trznicama ih nades  :lol

Najvise ih ima u Vodnjanu. Od tamo cesto dolaze ovamo.

:lol

Teško da ću tad biti u Šibeniku jer mi za 10 dana počinje praksa na Rabu nakon čega pičim za Zagreb, ali javi se pa ćemo vidit.  :super

Budem  :super

Vjerovatno cu sibati po cijeloj dalmatinskoj obali pa ako je netko za Pivu neka se javi!

Mozda netko koristi i CS pa me moze ugostiti  :lol

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #96 : Kolovoz 15, 2013, 23:39 »
Ja sam znao da ste u Puli vas par koji ste isli na Cohena, ali u isto vrijeme je ekipa s faksa iz Zg, Rijeke i Dalmacije dosla i raspored je bio pun pa se nisam stigao javiti za pivicu. Bitno da ste se dobro zabavili.  :super

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #97 : Kolovoz 15, 2013, 23:47 »
Ja sam znao da ste u Puli vas par koji ste isli na Cohena, ali u isto vrijeme je ekipa s faksa iz Zg, Rijeke i Dalmacije dosla i raspored je bio pun pa se nisam stigao javiti za pivicu. Bitno da ste se dobro zabavili.  :super

Izvlači se sad...  :D

TANJA 3! Sigurno najbolji čiz ili hamb. na svijetu  :super  :D

Ja sam jeo u Sandwich cluba, to mi se činilo ok, a i dobio sam preporuke. E da, i ona Pašareta vam je isto super.

Offline drky

• Hero Member
« Odgovori #98 : Kolovoz 15, 2013, 23:50 »
Izvlači se sad...  :D

Ja sam jeo u Sandwich cluba, to mi se činilo ok, a i dobio sam preporuke. E da, i ona Pašareta vam je isto super.

Kad prodes Istru, vise nitko ne zna za taj proizvod! Obozavam  :love

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #99 : Kolovoz 15, 2013, 23:52 »
E da, i ona Pašareta vam je isto super.

To smo mi frendu preporucili isto iz Zagreba kad je doso,i otiso je nazad u Zagreb i narucio pašaretu a konobarica ga gleda sta ti je to,sta ti oces..haha :lol :lol

Offline xabeard14alonso

• Hero Member
  • #RiseUp
« Odgovori #100 : Kolovoz 16, 2013, 12:40 »
Kako prezivjeti 4 dana u busu ? :ceka
"No matter what we call heroin, it's gonna get sold. Shit is strong, we gonna sell it. Shit is weak, we gonna sell twice as much. You know why? Because a fiend is gonna chase that shit no matter what. It's crazy. We do worse, and we get paid more." -  Stringer Bell

Offline drky

• Hero Member
« Odgovori #101 : Kolovoz 16, 2013, 12:48 »
Kako prezivjeti 4 dana u busu ? :ceka

Pa di ces? Nije valjda Mojsije otvorio put za Ameriku  :lol :lol

Ako bus slucajno ima uticnicu i WIFI, onda znas  :D :kuler

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #102 : Kolovoz 16, 2013, 12:49 »
Pa di ces? Nije valjda Mojsije otvorio put za Ameriku  :lol :lol

Mozda maturalac :)

Nades neku picoku,i eto ti 4 dana u busu dobro njoj,a ti ubio dosadu :p

Offline drky

• Hero Member
« Odgovori #103 : Kolovoz 16, 2013, 12:51 »
Mozda maturalac :)

Nades neku picoku,i eto ti 4 dana u busu dobro njoj,a ti ubio dosadu :p

Po njegovom postu je izgledalo kao da ce putovati 4 dana bez prestanka  :lol  :lol

Ako je maturalac onda sigurno ima dobrih nacina kako provesti vrijeme u busu.  :D

Offline Lepa_Henrikh

• Hero Member
  • just monitoring around..
« Odgovori #104 : Kolovoz 16, 2013, 13:00 »
Po njegovom postu je izgledalo kao da ce putovati 4 dana bez prestanka  :lol  :lol

Ako je maturalac onda sigurno ima dobrih nacina kako provesti vrijeme u busu.  :D
ako je maturalac onda u busu bude jos najbolje  :kuler
samo ako je prava ekipa  :super