Dobrodošli na lfccro.com forum!
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja sam isto planirao u irsku u skorije vrijeme, čak mi je opcija bila sada u 10. mjesec (što i dalje nije isključeno), ali također čujem da je skupa za po*izdit. smještaj i ne toliko koliko hrana, piće i slično.ako već planiraš u irsku, nemaš što tjedan dana raditi u dublinu. ja ću kad tad otići tamo jer mi je to velika želja, al planirao sam 2 dana dublina, nakon toga rentat auto (po priči jednog momka kojeg znam kaže da rentanje nije skupu) i obići irsku uzduž i popriko, obavezno moherski klifovi, galway, cork, kilkenny, limerick, belfast i giant's causeway. irska je puno više od dublina, je on lijep al vjerujem da je ostatak i lijepši
Ajmo bobo skupa, ja taman imam godišnji u 10.
Ne sviđaju mi se vaši odgovori Oh well, treba početi skupljati pare za iduće ljeto
Belgija u sedmi mjesec sljedece godine,privukao me jedan event..ko ce docekat taj sedmi mjesec
Chocolate?
Tomorrowland
Pa sta nije to bilo ove godine tj. prije mjesec dana?Vidim da su u zadnje vrijeme svi napaljeni na Tomorrowland! Ovaj je u Belgiji pa je dosta pristupacan tj. nije daleko
To je svake godine i traje tri dana..jebiga ove godine nisam imao dovoljno para a i one jeftinije karte su se rasprodale jos u 10 mjesec,ispalo bi me previse.definitivno se isplati tamo otic,naravno ako se voli ta muzika
aham, znaci svake godine na vise-manje istim mjestima?Naravno da se voli. Po meni,ta muzika pase vise manje svima i definitivno najvise ide uz nocne izlaske
Di će se prodavat karte za Tomorrowland?
aham, znaci svake godine na vise-manje istim mjestima?Naravno da se voli. Po meni,ta muzika pase vise manje svima i definitivno najvise ide uz nocne izlaske BTW: ako netko slucajno u skoroj buducnosti dolazi u Pulu ima besplatnu PIVU!
Sad to kažeš... Bio sam u puli 1.-5.8.
A jebem mu misa! Da sam znao, dobio bis dvije pive !I sta kazes? Kako ti se cini? Da cujem misljenja o mojem gradu