Autor Tema: Putovanja  (Posjeta: 108834 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Massone

• Hero Member
Odg: Putovanja
« Odgovori #75 : Kolovoz 15, 2013, 14:13 »
ja sam isto planirao u irsku u skorije vrijeme, čak mi je opcija bila sada u 10. mjesec (što i dalje nije isključeno), ali također čujem da je skupa za po*izdit. smještaj i ne toliko koliko hrana, piće i slično.

ako već planiraš u irsku, nemaš što tjedan dana raditi u dublinu. ja ću kad tad otići tamo jer mi je to velika želja, al planirao sam 2 dana dublina, nakon toga rentat auto (po priči jednog momka kojeg znam kaže da rentanje nije skupu) i obići irsku uzduž i popriko, obavezno moherski klifovi, galway, cork, kilkenny, limerick, belfast i giant's causeway. irska je puno više od dublina, je on lijep al vjerujem da je ostatak i lijepši :super

Ajmo bobo skupa, ja taman imam godišnji u 10. :D
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline bobo

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #76 : Kolovoz 15, 2013, 14:16 »
Ajmo bobo skupa, ja taman imam godišnji u 10. :D

dogovoreno :kuler
All round the Fields of Anfield Road
Where once we watched the King Kenny play (and he could play)
We had Heighway on the wing
We had dreams and songs to sing
Of the glory round the Fields of Anfield Road!!

Offline drky

• Hero Member
« Odgovori #77 : Kolovoz 15, 2013, 22:18 »
Ne sviđaju mi se vaši odgovori :( Oh well, treba početi skupljati pare za iduće ljeto :)

Surova realnost... Sve zavisi koliko trosis i na sta! Da li volis normlane obroke ili volis svakih sat vremena uci u ducan i kupiti coca-colu  :lol Ako preferiras restorane onda se opremi svakako  :D

Probaj Couchsurfat, to ce ti smanjiti potrosak i usput ces upoznati nesto novo kao i uvijek.

Ja sam couchsurfao 7 dana u Londonu i  :super :super

Imam namjeru vratiti se ove godine i posjetiti Stonehenge (zadnji put nisam) i naravno moj Liverpool  :love :love

A o Dublinu, Edinburghu, Glasgowu  jos razmisljam... Sam Glasgow i Edinburgh nisu prava Skotska tj. njezin pokazatelj, treba to malo bolje proci, ali jbg ne mozes uvijek sve vidjeti. Kao sta ni u Londonu ne mozes upoznati pravu englesku. Prije bi rekao da mozes upoznati ljude iz azije-bliskog istoka  :lud

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #78 : Kolovoz 15, 2013, 22:21 »
Belgija u sedmi mjesec sljedece godine,privukao me jedan event..ko ce docekat taj sedmi mjesec  :help

Offline drky

• Hero Member
« Odgovori #79 : Kolovoz 15, 2013, 22:23 »
Belgija u sedmi mjesec sljedece godine,privukao me jedan event..ko ce docekat taj sedmi mjesec  :help

Chocolate?  :rotfl :p

Offline El Rey

• Hero Member
« Odgovori #80 : Kolovoz 15, 2013, 22:24 »
Chocolate?  :rotfl :p
Tomorrowland  :kuler

Offline drky

• Hero Member
« Odgovori #81 : Kolovoz 15, 2013, 22:27 »
Tomorrowland  :kuler

Pa sta nije to bilo ove godine tj. prije mjesec dana?

Vidim da su u zadnje vrijeme svi napaljeni na Tomorrowland! Ovaj je u Belgiji pa je dosta pristupacan tj. nije daleko  :super

Offline El Rey

• Hero Member
« Odgovori #82 : Kolovoz 15, 2013, 22:29 »
Pa sta nije to bilo ove godine tj. prije mjesec dana?

Vidim da su u zadnje vrijeme svi napaljeni na Tomorrowland! Ovaj je u Belgiji pa je dosta pristupacan tj. nije daleko  :super
To je svake godine i traje tri dana..jebiga ove godine nisam imao dovoljno para a i one jeftinije karte su se rasprodale jos u 10 mjesec,ispalo bi me previse.definitivno se  isplati tamo otic,naravno ako se voli ta muzika  :)

Offline drky

• Hero Member
« Odgovori #83 : Kolovoz 15, 2013, 22:32 »
To je svake godine i traje tri dana..jebiga ove godine nisam imao dovoljno para a i one jeftinije karte su se rasprodale jos u 10 mjesec,ispalo bi me previse.definitivno se  isplati tamo otic,naravno ako se voli ta muzika  :)

aham, znaci svake godine na vise-manje istim mjestima?

Naravno da se voli. Po meni,ta muzika pase vise manje svima i definitivno najvise ide uz nocne izlaske :kuler

BTW: ako netko slucajno u skoroj buducnosti dolazi u Pulu ima besplatnu PIVU!  :kuler

Offline El Rey

• Hero Member
« Odgovori #84 : Kolovoz 15, 2013, 22:35 »

Naravno da se voli. Po meni,ta muzika pase vise manje svima i definitivno najvise ide uz nocne izlaske :kuler
Svake godine na istom mjestu,tomorrowland je jedan cijeli kompleks po moglo bi se reci grad.A gledaj ima onih i kojima ne pase,kojima je to zatupljujuca muzika itd..

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #85 : Kolovoz 15, 2013, 22:40 »
Di će se prodavat karte za Tomorrowland?
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline El Rey

• Hero Member
« Odgovori #86 : Kolovoz 15, 2013, 22:41 »
Di će se prodavat karte za Tomorrowland?
na sluzbenoj stranici tomorrowlanda,prodaja pocinje tek u drugi mjesec.

inace karta ce bit cini mi se 172 eura,prijevoz 200 eura  plus  smjestaj u dreamvillu(neznanm kolko tocno kosta) i naravno jelo  i pice..znaci sve skupa oko 800 eura ako zelis pravi provod
« Zadnja izmjena: Kolovoz 15, 2013, 22:59 El Rey »

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #87 : Kolovoz 15, 2013, 23:07 »

BTW: ako netko slucajno u skoroj buducnosti dolazi u Pulu ima besplatnu PIVU!  :kuler

Sad to kažeš...  :D

Bio sam u puli 1.-5.8.

Offline drky

• Hero Member
« Odgovori #88 : Kolovoz 15, 2013, 23:14 »
Sad to kažeš...  :D

Bio sam u puli 1.-5.8.

A jebem mu misa! Da sam znao, dobio bis dvije pive  :p!

I sta kazes? Kako ti se cini? Da cujem misljenja o mojem gradu  :kuler

Offline liverbird91

• Hero Member
« Odgovori #89 : Kolovoz 15, 2013, 23:20 »
A jebem mu misa! Da sam znao, dobio bis dvije pive  :p!

I sta kazes? Kako ti se cini? Da cujem misljenja o mojem gradu  :kuler

Lijepo. Ima dosta stvari za pogledat, ne znam koji grad u RH ima toliko industrijske i povijesne baštine. Šetao sam gradom, kupao se na Verudeli i Kamenjaku (posebno lijep), bio na Cohenu u areni, pio na Rojcu prije Monte Paradisa.  :D

Sve u svemu - solidnih 5 dana.  :lol