O svemu > Ostali sportovi

Snooker

<< < (2/41) > >>

Zoky:

--- Citat: vecac2 - Siječanj 22, 2012, 20:42 ---Slažem se. :super
Long potovi su mu ono bas uhhh.
Mada neznam jesi gledao ono finale UK Championshipa, kad je igrao sa Mark Allenom prije mozda koji mjesec.
Nisu ga išli long-ovi nikako, pa je na pauzi između frameova na twitteru objavio nešto u stilu : "Got to pot these long balls", ili tako nešto  :D
Lik mi je bog, a u odnosu na prošlu godinu, počinje se formirati u kompletnog igrača, dosta je iskusniji i bolje igra defanzivu. :super

Inače, prije nego što je na Mastersu ispo od Robertsona, izbacio je O'Sullivana. Krivo mi što je taj meč potrefio moju smjenu, pa ga nisam mogo gledat.
Mogu mislit koliko je frame trajo. :D
Iako, i sa Markom Allenom prosječni frame je trajao oko 7-8 min. I to u finalu. Gušt za gledat :kuler

BTW. Uopće ne gledam Hrvate, za ovo sam se opredijelio :D

--- Kraj citata ---

Hrvate u Snookeru ili rukomet misliš?

Ne gledam ni ja rukomet, ne gleda mi se nikakav sport do kojeg mi je jako stalo u ovom trenutku, brain-damaged sam od jučer, Snooker je pravi užitak.

Inače, ja sam uzeo laptop na posao samo zato da kolega i ja možemo pogledati O'Sullivana i Trumpa :) On me zarazio sa Snookerom (inače igra pool u drugoj HR ligi) i od tada intenzivno pratim :D

afro420:
nije prvi put, tak izgleda iz mog posta, al nije, gledo sam i zadnji ili predzanji PTC, sad ne znam koji je bio, kad je osvojio....

vecac2:

--- Citat: Zoky - Siječanj 22, 2012, 20:46 ---Hrvate u Snookeru ili rukomet misliš?

--- Kraj citata ---
Ma rukomet  :D.
Neda mi se.
Ovo fino upališ, zavališ se i mozak na pašu. Fenomenalno nešto :D

afro420:
15 tisuca ljudi na snookeru.... :O
ko cijele godine hnl.....
eo prijenos...http://www.vipbox.tv/watch/29573/1/the-masters-2012-snooker-live-stream-online.html

vecac2:
5-4, za'uktava se  :kuler
Doduše, preskočit ću sljedeći frame za partiju Coda  :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju