O svemu > Ostali sportovi
Snooker
WeltZumerr12hr:
--- Citat: vecac2 - Siječanj 22, 2012, 20:42 ---Slažem se. :super
Long potovi su mu ono bas uhhh.
Mada neznam jesi gledao ono finale UK Championshipa, kad je igrao sa Mark Allenom prije mozda koji mjesec.
Nisu ga išli long-ovi nikako, pa je na pauzi između frameova na twitteru objavio nešto u stilu : "Got to pot these long balls", ili tako nešto :D
Lik mi je bog, a u odnosu na prošlu godinu, počinje se formirati u kompletnog igrača, dosta je iskusniji i bolje igra defanzivu. :super
Inače, prije nego što je na Mastersu ispo od Robertsona, izbacio je O'Sullivana. Krivo mi što je taj meč potrefio moju smjenu, pa ga nisam mogo gledat.
Mogu mislit koliko je frame trajo. :D
Iako, i sa Markom Allenom prosječni frame je trajao oko 7-8 min. I to u finalu. Gušt za gledat :kuler
BTW. Uopće ne gledam Hrvate, za ovo sam se opredijelio :D
--- Kraj citata ---
Definitivno se slažem sa tobom. Long potovi su često presudni u snookeru i zahtijevaju posebnu vještinu. Mark Allen i O'Sullivan su doista užasni u njima.
Istina je da je Ding izgledao odlično u finale UK Championshipa i da je mnogo napredovao u defanzivi. No, ne mogu se ne sjetiti onog trenutka kada se Ding u finalu UK Championshipa suočio sa nizom long potova. Smiješno je bilo čuti kako Ding izgovara "Got to pot these long balls" između frameova.
To je bilo nevjerojatno kada je Ding pobijedio O'Sullivana na Mastersu. Kako god, teško je zamisliti koliko je frame trajao jer se O'Sullivan i Ding znaju igrati dugačke partije.
Nema problem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju