O svemu > Ostali sportovi
Snooker
huleee:
I ja takode uzivam gledati snooker. Inace najvise gotivim Ronnia zbog njegove igre i karizme. daleko najbolji igrac kojeg sam gledao. da se ne zajebava, vjerovatno bi bio najbolji svih vremena a ovako ce biti "samo" jedan od najboljih i najtalentovaniji igrac. Takode gotivim trumpa i mislim da je on pravi nasljednik sullivana i da ce vladati sljedecih godina.
sto se tice meca, mislim da murphy nema sanse protivn robertsona, prvenstveno zbog psihe neila, ali pruza dobar otpor mada gubi 6:4.
P.S. drago mi je da je otvorena tema o velicanstvenoj igri snookeru. pozzz
afro420:
gotofo...10:6 robertov sin dobio...
covjek jednostavno nemoze promasit i to je to...
vecac2:
Svaka cast Robertsonu, sasvim zasluženo uzeo pobjedu.
Murphy dosta griješio, doduše počeo je dolazit sebi pred kraj meča, ali to nije bilo dovoljno da zaustavi sjajnog Australijanca.
Inace Alexandar mali je legenda. Kako plješće hahahah :)))
Ozz:
--- Citat: Zoky - Siječanj 22, 2012, 20:36 ---Pratim Snooker, Judd je fenomenalan i vrlo lako bi mogao reći da mi je favorit na touru, ali malo se mora spustiti na zemlju. Sa Robertsonom se čak i malo "zakačio".
Trumpovi long potovi su brutalni, baš brutalni, gušt ga je gledati.
Što se ovog konkretnog Mastersa tiče, nadam se da će Robertson ostati na svim osvojenim ranking turnirima gdje je igrao u finalu :super
Inače teško mi se odlučiti za koga navijam između Trumpa, O'Sullivana, Selbya i Robertsona, dok cijenim Higginsa, no nije mi posebno simpatičan. Budući da preferiram brze igrače, O'Sullivan i Trump su pravi užitak za gledati :)
--- Kraj citata ---
Trump je vjerojatno nasljednik O'Sullivana ...malo je dečko problematičan ali..meni je najdraži Dott,pa Selby..Robertson mi nekako nije sjeo..jedva čekam u 4 mjesecu u Sheffieldu Svjetsko svake godine,to mi je gušt gledati.
ringo starr:
Prije sam puno više pratio snooker, sad ga jako rijetko pogledam... najdraži mi je Higgins :super
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju