O svemu > Ostali sportovi
Snooker
vecac2:
Evo, vidjeh da nema tema za ovaj, po meni pravo zanimljiv, sport.
Pa ako netko prati, da malo popričamo i razmijenimo mišljenja.
Inace, moj ljubimac u ovoj igri je mladi Judd Trump, koji ispred sebe ima obećavajuću karijeru, a već je sa svojih 21 godina među top igračima.
Prošle godine došao je do finala svjetskog prvenstva, ali ga je izbacio puno iskusniji i defanzivniji igrač, Higgins.
Ovog tjedna igrao se Masters, koji je danas u svojoj završnoj fazi tj. finalu.
Igraju Neil Robertson i Shawn Murphy.
Igra se na 10 dobivenih frameova, a u prvoj sesiji Robertson je ostvario prednost od 5-3.
Večernja sesija kreće u 21 sat, sa prijenosom na Eurosportu.
Zoky:
Pratim Snooker, Judd je fenomenalan i vrlo lako bi mogao reći da mi je favorit na touru, ali malo se mora spustiti na zemlju. Sa Robertsonom se čak i malo "zakačio".
Trumpovi long potovi su brutalni, baš brutalni, gušt ga je gledati.
Što se ovog konkretnog Mastersa tiče, nadam se da će Robertson ostati na svim osvojenim ranking turnirima gdje je igrao u finalu :super
Inače teško mi se odlučiti za koga navijam između Trumpa, O'Sullivana, Selbya i Robertsona, dok cijenim Higginsa, no nije mi posebno simpatičan. Budući da preferiram brze igrače, O'Sullivan i Trump su pravi užitak za gledati :)
afro420:
iako znam da ova tema nece prezivit, lijepo je cut da ima jos koji prate snooker....
sto se tice malog trumpa, gledo sam ga juce protiv robertsona, srlja i previse zuri....inace vidim da decko zna igrat....
meni najdrazi naravno ronnie the rocket, a i gotivim mateja stevensa....
//www.youtube.com/watch?v=btmB-p_0QFg
vecac2:
Slažem se. :super
Long potovi su mu ono bas uhhh.
Mada neznam jesi gledao ono finale UK Championshipa, kad je igrao sa Mark Allenom prije mozda koji mjesec.
Nisu ga išli long-ovi nikako, pa je na pauzi između frameova na twitteru objavio nešto u stilu : "Got to pot these long balls", ili tako nešto :D
Lik mi je bog, a u odnosu na prošlu godinu, počinje se formirati u kompletnog igrača, dosta je iskusniji i bolje igra defanzivu. :super
Inače, prije nego što je na Mastersu ispo od Robertsona, izbacio je O'Sullivana. Krivo mi što je taj meč potrefio moju smjenu, pa ga nisam mogo gledat.
Mogu mislit koliko je frame trajo. :D
Iako, i sa Markom Allenom prosječni frame je trajao oko 7-8 min. I to u finalu. Gušt za gledat :kuler
BTW. Uopće ne gledam Hrvate, za ovo sam se opredijelio :D
Zoky:
Afro, ako si jučer prvi put gledao Trumpa, onda si definitivno vidio jedno veliko ništa od njega. On je tek krajem prošle godine proigrao i od tada je u samom vrhu. Zapravo nikad nisam uspio shvatiti da netko "odjednom" postane igrač koji je favorit u gotovo svakom meču.
Trump je vrlo jednostavno poslao i O'Sullivana doma prije par dana :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju